Azoospermie - cap 15 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Iuca LA MULTI ANI!
Un buchet de flori pt tine

Ioana_p76 Sper sa-ti treaca supararea in curand. Poate e de vina bioritmul, eu una acum dau vina pe el. Poti intra aici si sa scrii chiar dc nu vb de . Te -ic si te imbratisez.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

sa ne traiasca mamicile!!!!!!!
si sa fie sanatoase si sa aibe bebei si mai sanatosi, frumosi si destepti, evident......
si sa ne traiasca si sarbatorita!!!!!!!
la multi ani iuca!!!!!! si tot binele din lume, dar mai ales multa rabdare...
eu am cam pierdut-o si prefer sa nu ma mai gandesc la faptul ca sunt o azoo girl...
facem tratamentele nostre naturiste si in rest nimic... din cand in cand cate o spermograma de control si niste hormonale..... care cand ies mai bine, cand nu.... oricum anul asta l-am rezervat asteptarii.. cred ca la anul va fi anul in care fam vrembebe va avea macar unul... pana atnci, stam si ne vedem linistiti de viata si de pastile... sau mai ales de pastile.......
pup pe toate fetele mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Mikisor vrembebe Doris , Anto, ioana , va multumesc mult ptr gandurile bune si sa na ajute Dumnezeu sa ne vedem toate visul implinit.
si pt voi

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Pisicutz te rog frumos spune-mi si mie cam cat o sa ma coste FIV-letul la Gynera? Mie imi iesi cam 4300 euroi 26 mil biopsia, 2800 fiv+icsi si 30 mil tratamentul. Ac sunt preturile?

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, eu ma simt bine deocamdata . Am doar usoare stari de slabiciune. Maine merg la medic si sunt nerabdatoare de mor! Promit ca revin sa va mai spun despre mine si sa mai aflu de voi.

p.s. Pentru cele care ati crezut ca miki este o baba cu desaga in spinare, credeti-ma pe mine cand va spun, ca este foarte FOARTE FRUMOASA si DISTINSA!

Mergi la inceput

Anesmi-ai distrus imaginea
Asteptam vestile de la eco.
Fetelor bb Anes o sa fie f frumos pt ca o sa aiba de unde sa ia frumusetea. Are niste parintiii... Am facut schimb de poze si ne-am shocat una pe alta Ea se astepta sa vada o baba cu o desaga iar eu o bruneta grasutza
Pisule imi dai si mie un raspuns?

Edit: am adaugat o burtika pe prima pag.

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Fetelooooor , a disparut sub cu pozitiile

Miki
Anul asta pui de-un pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arucs spune:

Buna ,
cu toate ca nu ma cunoasteti eu va citesc de foarte mult timp.Acum vreau sa va intreb daca a avut cineva rezultate bune cu trat naturist,cel scris de miki cu extractele de smochin,etc.,deoarece nu prea vreau sa ajungem la biopsie deoarece sunt riscuri destul de mari.Pe 17 avem programare la med new life si sper sa gasim o solutie.Toate analizele sunt bune insa este azoo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arucs spune:

nu este nimeni????
chiar am nevoie de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Drage azoogirls , asa activitate la azoo de mult timp nu a mai fost...nu mai spun de rezultate!Felicitari celor doua mamici!!! .
A venit martie si, asa cum ne-am propus, vrem sa mergm la Damian.Deci, va rog frumos sa imi dati si mie un nr de telefon, cabinet, program.Va multumesc mult.
Pupici pt toate azoo...Miki, Nusy, Copilutzu, Anes, Ioana, Pisix, Vrembebe,Iuca.
Acum am vazut pe prima pag date despre Damian.sunt un pic sau...

Mergi la inceput