Azoospermie - cap 15 -
Raspunsuri - Pagina 16
Iyoana spune:
Sarut-manaaaaa! Mikisor, stiam eu ca o sa primesc un raspuns pe masura din partea ta! Multumesc mult, hai ca acum am argumente!
n-a facut analiza la prostata, sotul meu...hmmm...
iyoana
Anul asta se intampla ceva!
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by ioana_p76
Fetele, o vreme n-o sa mai intru, nu sunt in apele mele si am ajuns (cam tarziu) la concluzia ca mult rau mi-a facut toata perioada asta de doi ani de cand tot umblu prin doctori, am facut inseminari, fiv-uri..fara rezultat..trebuie sa mai traim si pentru noi..am uitat sa traiesc fara sa am mereu gandul la toata suferinta asta prin care trec pentru a reusi sa am un copil..si nu e bine deloc.
Va pup cu drag pe toate si vreau sa aud numai de bine. O sa citesc ce scrieti si cand ma voi simti mai bine o sa revin.
va imbratisez pe toate!
Ioana
animalutele mele iubite
Ai grija de tine, sa va ajute Dumnezeu sa luati cea mai buna decizie pentru voi si pentru sufletelul vostru! Noi suntem aici, cand ai nevoie sa mai discutam despre...orice, pana la urma!
iyoana
iuca spune:
miki multumesc ptr raspuns. Sa speram ca sotii nostri vor raspunde cat mai bine la naturiste.
Poti sa te mai gandesti la o schema de naturiste ptr noi, te rog.
Ioana te inteleg sper din suflet sa iti gasesti linistea alaturi de cei dragi.
aspiranta la - din august 2005
vio
iuca spune:
Pisix mi-am dat seama care e motivul ptr care am o stare mai proasta. Maine este ziua mea, implinesc 32 de ani si imi pare rau ca am ajuns la varsta aceasta fara sa am un sufletel mic. Cam asta era. Am sa fac tot posibilul ca la urmatoare zi aniversara sa fie alta situatia.
vio
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by iuca
Pisix mi-am dat seama care e motivul ptr care am o stare mai proasta. Maine este ziua mea, implinesc 32 de ani si imi pare rau ca am ajuns la varsta aceasta fara sa am un sufletel mic. Cam asta era. Am sa fac tot posibilul ca la urmatoare zi aniversara sa fie alta situatia.
vio
offf, draguta noastra...
eu mai degraba as zice !
sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si sa ne aduci vestea cea mare! cu siguranta ca la anul vei fi cel putin graviduta!
iyoana
bytzi spune:
Buna!Am avut prob cu netul 2 zile si m-ati uimit cat ati putut scrie.Miki deeocamdata nu i-am scos nimic din trat a zis sa mai vada cum ai mai este ,daca nu mai scoatem din ele cum ne-ai spus saru'mana si multumesc.Iuca ,Iyoana ar fi super ce spuneti voi sa apara gigei an ejaculat dupa trat dar macar sa se gaseasca la biopsie.Si noi facem trat dat de Mikisor sa mai scada FSH asta ca ne-a terminat de la 20 an 2005 sa aj la 39.PUPICI SI ASTEPTAM URMATOAREA GRAVIDUTA!
DORIS_71 spune:
iuca cand am implinit 30 de ani mi-am promis ca pana la 32 sa am deja un . N-a fost sa fie asa din pacate, pe 15 martie implinesc 37, dar speranta n-am pierdut-o. Acum sunt in linie dreapta pt. FIV si ma la DD. sa fie totul ok si cu un final fericit. Sper ca tu sa fii mai norocoasa mai ales ca ai inceput mai devreme toate investigatiile, eu le-am inceput pe la 34 ani. Asadar capul sus ca DD. e mare.
Anto_27 spune:
Iuca , La multi ani!!! Iti doresc sa fii sanatoasa, fericita si implinita curand si printr-un copilas! Esti peste, ca si mine, iar pestii sunt perseverenti si stapani pe ei, chiar daca, de multe ori lasa impresia ca sunt rupti de realitate, visatori. Bineinteles ca asta face parte din farmecul nostru Iti doresc sa ai o zi frumoasa, bucura-te de ea si nu iti pierde speranta!
Doris, mergi inainte, niciodata nu e prea tarziu sa ai un al tau, important este sa nu te lasi doborata, sa lupti pentru ceea ce vrei si sa nu uiti sa evaluezi toate posibilitatile. In cazul in care nu vom reusi sa avem un bebe al nostru, noi ne gandim sa adoptam, in viitor.
Ce mai fac -le noastre Nusy si Anes? Aveti grija de voi!
Pupici tuturor fetelor!
ioana_p76 spune:
Iuca La multi ani! Iti doresc din tot sufletul sa fii fericita! Si sa ti se implineasca dorinta!
Yioana
Ioana
animalutele mele iubite