Nou stil de viatza (180)
Raspunsuri - Pagina 8
Mik spune:
Fete dragi, n-am timp sa va scriu, sa va urmaresc discutiile, sa postez meniul.
Intr-un cuvint sunt 'out'.
Cintaresc 52,3 precis.
Rog pe sherifa momentului sa ma puna pe lista cu prieteni, voi aparea cam peste o luna jumatate.
Tzuni spune:
Mik, io deja astept sa te intorci!
Mephala, Delia...mi-am pus pozele inapoi la semnatura.
E ok acum?
Editez: mici corecturi...
Tzuni mic si drag si scump si scump si MARIA
mephala30 spune:
in sfarsit, Tzuni, ai semnatura!
cu ocazia asta ti-am revazut pozele. Preferatele mele: aia cu tatuajul si cealalta in camera (e prima poza pe care mi-ai trims-o, atunci cand " te-am cunoscut".
carina spune:
Tzunilina: M-ai dat pe spate definitiv.
Pana la urma masa de pranz s-a schimbat ca m-a invitat sosul in oras la masa de ziua lu' Valentin. Asa ca am mancat la japonezi o salata cu pui (693 cal in total/ dar n-am mancat numa jumate ca avea 450 de g in total si imi pocneau pantalonii).
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
ruxij spune:
Salut!
Eu is constipata, n-am iesit afara de trei zile si al naibii cantar imi arata in pluuusss!!!! Ce tampenie! Cand eu m-am culcat cu foame in fiecare zi!! Trebe sa imi cumpar si eu ceai din ala antiadipos. O alta solutie de o mai am ar fi sa ma duc azi la pranz sa halesc niste aripioare de pui iuti, alea au efect imediat! Dc. mananc iute buda ma cheama
In rest, sunt racita si pare a nu trece, ba ma doare iar in gat. Nu'sh ce sa ma mai fac.
Carina, am inteles. Oricum, mi se pare ca nu mai trebuie sa slabesti chiar deloc. Wow, ce realizare, de la 73 la 56!!
Mephala, data aviatoare o sa marinez mielu'. Da' cine stie cand mai e data viitoare, ca nu cumpar asa ceva decat f. rar.
Liris, ce scump baietelul! Cat are, 1-2ani?
Meniul de azi nu pot inca sa vi-l dau, il scriu diseara, cand voi mergeti la nani.
Va pup!
gusta spune:
Tzuni am inteles la tine nu arunc cu tiramisu da pot sa-l pozez si sa-l arat la fete.Si semnatura merge.
Cuscra stiu bine ce am zis si azi e ultima zi de porceala si de maine la dezintoxicare.
Carmen am facut destul tiramisu si l-am facut dietetic zic eu cu zahar brun inchis.
Anda pai frumos asa pranz romantic.
Ruxij si eu uneori ma chinui cu constipatia da mai folosesc cate odata un ceai si merge.
Meniu de azi
cafea
lapte cu cereale
piept de pui cu legume la wok si niste catofiori speciali
tiramisu una portie buna si un pahar de vin asta numai daca vrea si olandezu ca pentru mine singura nu deschid sticla.
Iar dupa 2 ceaiuri antiadipos.
Carmen e mai bine cu ceaiul chiar vroiam sa te intreb.
carmen Eftimie ii arat la olandez poate poate intelege si el ceva.
Ma duc la treaba si mai revin eu.
Marilena si Mara Augusta
an-k spune:
Buna
Eu sunt acasa azi, Bia e la scoala si Anthony e cu mama, asa ca am ceva timp de net
Alaptatul merge bine si eu m-am inscris la un centru de slabire- poate de data asta reusesc, am avut marti programare le nutritionista si mi-a dat dieta, acum ramane sa ma tin de ea, fac si sport acolo la centru de doua ori pe saptamana si acasa incerc sa fac zilnic 10 minute pe eliptica- pentru inceput. Daca e cineva interesata de dieta o scriu. Sa vad cum ma descurc in seara asta ca m-a invitat consortul in ors si nu pot sa ratez, profit acum cat e mama la noi.
Am gasit o melodie draguta, si v-o dedic- eu deja m-am indragostit de ea,o ascult de cate ori am ocazia
http://nl.youtube.com/watch?v=-WNo6YdN8u0&feature=related
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
gusta spune:
An-k melodia e olandeza si cred ca se traduce Abel in drum.Imi place .
Zuzulici asculta melodia si dupa sa imi zici parerea de limba.
Gata acuma chiar plec.
Marilena si Mara Augusta