Nou stil de viatza (180)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Marilena: Imi pare rau ca iar ai probleme cu Mara. Legat de temperatura pe antibiotic e normal la inceput, tinand cont ca antibioticul isi face simtit efectul la a 4 sau a 5 a doza.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citit ca nu era mult.

Carmen numai atata faci ceaiul si numai zici nimic hai sa aud ce papi azi.

Cuscra ce ma fac ca eu am tiramisu in frigider si azi imi face cu ochiul.

Ruxij cauta ceaiul ca e bun.

Delia hai trezirea ca sesiunea e gata.

Tzuni pai ce faci trandafiri si parfum ma omori si eu nu ti-am luat nimic.Hai la 2 vorbe sa aud ce si cum.

Anda nasol si o spune unu care a trecut prin niste faze de astea si tine numai de ea sa ajute.Daca nu vrea e clar ca nu e nimic de facut.

Vikinga pai eu zic sa profiti acuma si sa vezi ce mai ai defect si sa repari.

Anky vroiam sa iti zic si eu ca arati bine.

Mamica dulce pup puiul bolnav.

Copilul e acasa ca nu avea rost sa-l duc.Baia e prima de rufe pe care intai trebuie sa le clatesc si dupa sa le pun la spalat ca altfel nu fac nimic.In camera miroase a spital asa ca azi o sa imi iasa pe gura de treaba dar daca i-ar trece Marei tusa asta ar fi cel mai bine.

Hai cine mai vine la o cafea si un pic de vorba ca dupa ma duc dar mai bag cate un ochi la voi ca afara nu avem voie sa iesit asa ca azi va omor cu mesaje.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tamara spune:

Buna fetelor,

nu ma tin de cuvant cu nimik...poze ioc, nema timp
am examen azi, sambata la fel, deci sunt pe drumul brasovului in fiecare zi...plus gatit, gradi, cumparaturi...multumesc Domnului ca astia mici sunt sanatosi, ceea ce doresc tuturor puiutilor vostri

e foarte nasol sa-i vezi bolnaviori cu febra si blegi, am trecut acum cateva saptamani prin gripa si a fost cumplit...norok ca ne-am/s-au imbolnavit pe rand ca o luam razna

cura sau ma rog noul meu regim merge binisor, desi ma abtin cu greu sa nu gustaresc prjiturele, ciorbitzele si alte bunataturi pe care le tot fac puilor aproape in fiecare zi...ma surprind cateodata ca as hali si mancarea bebelusei...ma uit cu jind la banana pasata si ling linguritele de zici ca e crema caramel

in orice caz cantarul arata 69,6 ceea ce e super

revin

http://community.webshots.com/user/tamarutza

http://community.webshots.com/user/tamarutza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by carina

Nu am mai intrat aseara ca am fost la cosmetica. Imi fac epilat definitiv undeva si aseara aveam a 3 a sedinta.

Spune-mi si mie ceva despre asta... cat dureaza - o sedinta si cate sedinte - si daca e chiar eficient... eu vreau la mustache - ca nu o pot epila fiindca fac piodermita... de pret nu te intreb ca variaza prea mult... spune-ne si noua ceva despre sedinta si de ce trebuie facut si ce nu. Please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Mi-au venit ieri rushii si parca m-am mai dezumflat. Dar raman cu aceleasi kile de start in concurs!

Mey, primit trandafir (unu) rosu si un parfum care miroase bine (tre sa ma uit pe cutie ce marca e...)

Multumesc snky de dedicatie!

Ma duc sa fac cafea si revin.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata! Ce ma bucur ca azi e vineri, ca am obosit alerg ca o capiata prin firma Am uitat ieri sa va scriu....m-am intalnit ieri cand m-am dus sa-l iau pe Dany cu mamica unui baietel. Era plinuta si ieri cand am vazut-o am zis ca nu-i adevarat. Am intrebat-o cum a slabit si mi-a zis ca a luat reductil, ca ia de 2 luni. A slabit de la 96 la 78, mult in doua luni, dar se vede, este alta persoana. Nu stiu, dar sa iei pastile fara sfatul medicului nu mi se pare in regula. Am citit si eu prospectul si are o gramada de contraindicatii. Oricum, m-a socat cand am vazut-o.
Cuscra o sa treaca si febra, dar dupa 3 zile, cam asa. Asa a tinut si la Dany, e normal. Cate zile ti-a zis sa-i dai antibiotic?
Cate despre tiramisu, du-te ia o gura si gata ti-ai facut pofta. Pe mine poti sa pui bicele daca vrei, tocmai am mancat un baton de cioco care are 400 cal, dar muream de ceva dulce.
Tzuni trandafiri am primit si eu, rosii...sunt florile mele preferate.
Revin...

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dimineata!

Tocmai mi-am terminat de papat cerealele. Carmen, tu cum te-ai impacat cu ele?

Vikinga, mersi pentru dedicatie, chiar imi place cum cinta Justin.

Gusta, spor la treaba.

Carina, cam nasoala faza cu prietena, am avut si eu o cunostinta (mai in virsta, e adevarat) care a inceput sa-si revina din starea depresiva dupa niste vizite la psiholog.

Tzuni, gata cafeaua?

Tamara, bafta la examene!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Anky eu pedalez zilnic cam 5 km, dar vreau sa fac mai mult. Merci ptr. dedicatie.
Mamica sanatate lui Marc, stiu cum este sa fi disperata ce sa faci cu copilul ca trebuie sa te duci la munca. Of, greu...
Vikinga ai avut o noapte linistita?
Violeta sanatate multa si tinem pumnii saptamana viitoare.
Carmen ce papi azi?
Tamara bafta la examene.
Salut si celelalte fete si spot la dieta in continuare

Meniul meu de azi:
- un baton de cioco
- un mar si o mandarina
- omleta cu salata verde

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

L_Carmen: eu tratamentul il fac cu produsele de la http://www.ng-clinic.ro/treatment.html#
Rezultate bune am vazut la cosmeticiana mea care e cu 2 sedinte in fata mea. Inghinal, platesc 150RON/ sedinta. Sedintele se fac cam la 5-6 saptamani una de alta. Dupa epilare se da cu ceva activator, apoi se pune crema care pisca vreo 10 minute si apoi se aplica folie pentru 3 ore. Eu plec cu folia montata si nu am probleme. La mine se simte efectul prin faptul ca nu mai doare asa tare epilatul, s-au subtiat bine de tot radacinile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Merci Carina.

Mergi la inceput