Nou stil de viatza (180)
Raspunsuri - Pagina 16

mephala30 spune:
Delia, sunt bunicele, le las mai mult timp in lapte si sunt ok.
Tamara, ei, te intelegem, bafta la examene!
Marilena, ce meniu am? Pai sa vedem:
-lapte 3,5% cu musli
-2 inimioare de cioco Milka,
-vita stoganoff cu orez si varza calita
-juma de cana crema de zahar ars,
-un mar
Am comis-o!
Imi pare rau pentru Mara, poate antibioticul o va pune pe picioare.
Tzuni, parfumul, cum se numeste parfumul? Tu ce i-ai pregatit? Ai reusit sa treci cu bine peste prima zi de daneza?
Sa-mi raspunzi in ordinea in care te-am intrebat, .

mephala30 spune:
Criscosty, am citit si postarea ta, abia acum. Meniul l-am postat, vezi si tu ce de bice o sa-mi iau pe spinare, . Musai sa iau crom, sa potolesc pofta asta de dulciuri...

anky spune:
Delidana,dedicatia era din partea mea
Gusta,imi pare rau pentru Mara,doamne ajuta sa ii treaca cit mai repede cu antibiotice.
Tzuni,cum te-ai distrat aseara ?
Criscosty,doamne pazeste sa iei reductil.Am incercat o pastila de curiozitate dar am zis ca o a doua nu mai imi trebuie pentru nimic in lume,am crezut ca imi sare inima din loc...brrrr .Intradevar iti taie senzatia de foame dar in rest e otrava.
Anca,mami de doi nazdravani

anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Neata!
Mi-au venit ieri rushii si parca m-am mai dezumflat. Dar raman cu aceleasi kile de start in concurs!
Mey, primit trandafir (unu) rosu si un parfum care miroase bine (tre sa ma uit pe cutie ce marca e...)
Multumesc snky de dedicatie!
Ma duc sa fac cafea si revin.
Tzunimic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Mah Tzuni...defapt vroiai sa imi zici Snyky he ???..pai treaba ii asta, dupa ce ca iti fac si special dedication.

Delidana spune:
Anky, scuze de incurcatura. Mersi pentru dedicatie.
Carmen, asa fac si eu, las cerealele la inmuiat. Oho, ce meniu "periculos" ai azi!
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

anky spune:
Tamara, te cred ca iti este greu sa te abtii de la a nu gusta din mincarea pe care o prepari puilor tai,in aceeasi situatie ma aflu si eu.
Succes la examene.
Va las,tre sa mai trimit niste mailuri si sa dau gramada de telefoane.
Meniul il postez deseara.

gusta spune:
Multumesc de urari la adresa Marei si eu sper sa ii treaca ca asa nu se mai poate.
Delia nu rade ca acuma incerc sa fac partie intre rufe ca nu se mai poate si deja vecinii imi trag niste priviri cum am scos eu toate afara la aerisit .Daca ar sti ei.
Carmen pai ce sa mai zic te mai las si azi dar de luni crede-ma ca pun biciu pe tine fara discutii.
Tzuni cam greu cu cafeluta aia asa de greu se face hai si da raspuns la intrebari.
Anda mi-as face si eu asa dar astept sa imi fac curaj.
Anky spor la treaba.
Tamara bafta la examen si la fel si eu gust din tot ce fac.
Cuscra pai ce bice bag eu pe tine ca sa fie reciproce.
Meniu
cafea+tiramisu
ceai antiadiopos+tiramisu o bucatica mica
si diseara bineinteles tiramisu .Trebuie sa-l termin ca sa nu imi para rau de el.
Revin ca s-a oprit masina si ma duc sa mai bag una.
Marilena si Mara Augusta

Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Tzuni, parfumul, cum se numeste parfumul? Tu ce i-ai pregatit? Ai reusit sa treci cu bine peste prima zi de daneza?
Sa-mi raspunzi in ordinea in care te-am intrebat,.
Hypnose
nimik
nu
Tzuni

CRISCOSTY spune:
Pai cred ca noi fetele din echipa 1 trebuie sa ne dam bice reciproc stati sa vedem la raport, sper sa nu luam purcei.
Anky nu, nici nu mi-a trecut prin cap sa iau, doar m-a uimit cum arata tipa si eram curioasa sa citesc despre pastilele astea. Eu am si probleme cu calciu si magneziu, asta mi-ar lipsi.
Tzuni ce scurt si la obiect ai raspuns
Of, mai este un pic si plec la cumparaturi si habar n-am ce sa cumpar, ce sa mai gatesc in weekendul asta
Crys si Dany