Nou stil de viatza (180)
Raspunsuri - Pagina 17

gusta spune:
Cuscra in conditiile astea eu sigur il iau .Numai daca de maine ma linistesc si ma tin de dieta poate poate raportez o stagnare.
Carmen de ce parere esti?
Marilena si Mara Augusta

tumpi spune:
In primul rand LA MULTI ANI pe 2008, sa aveti parte de tot ce v-ati dorit si toate doritele puse la inceput de an sa vi se indeplineasca rand pe rand.
Intr-un final, dupa 2 luni am din nou net si de saptamana viitoare incep sa revin pe baricade cu raportul si sper ca pana la vara sa dau cat mai multe kg jos.
Usor ,usor, sper sa citesc din urma, ca am destul de recuperat.
Mai revin mai tarziu, pupici si o dupa amiaza buna.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Delidana spune:
Salutare
Am revenit de la cumparaturi, i-am cumparat sorei mele o bluzita sexy, aproape ca-mi vine s-o pastrez pentru mine de mult ce-mi place , si o rama pentru fotografii. Bine ca am scapat si de grija asta.
Tumpi, bine ai revenit, te asteptam sa postezi mai des de acum.
Gusta, gata cu tiramisu, i-ai venit de hac?
Tzuni, esti la munci?
Carmen, ce faci azi?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

liris spune:
neata!
quote:
Originally posted by gusta
Meniu
cafea+tiramisu
ceai antiadiopos+tiramisu o bucatica mica
si diseara bineinteles tiramisu .Trebuie sa-l terminca sa nu imi para rau de el.
asta-i un meniu cu care rezonez ...

rolo spune:
Ola chicas,
Nu am timp de scris ca am ce cittit 2 capitole Abia astept ziua de maine sa ma vad cu fetele
paaaa
Rolo
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy

gusta spune:
Delia ma bucur ca ai gasit cadou.Si da gata e tiramisu asa ca de maine chiiar numai am de ce sa ma plang.
Cuscra numai zici nimic.
Tzuni hai ca dor nu a venit si in seara asta decodorul?
Carmen unde esti cam tacuta.
Liris bun meniu am avut azi nu asa?
Eu vreau poze de la intalnire.
Eu am muncit ca negru pe plantatie da macar am facut ceva bun.Am sunat si medicul si am primit medicamente pentru varsat si inca un sirop de tuse sa vedem ce ne ofera noaptea.Plus ca mi-a zis ca daca a varsat se poate sa fi dat si antibiotic afara si de asta sa faca inca febra.Sper ca maine sa fie mai bine.Hai ca in seara asta dau eu petrecere.
Marilena si Mara Augusta

l_carmen2003 spune:
Eu am luat reductil in vara si nu am slabit nici num-am ingrasat si nici nu mi-a taiat pofta de mancare. La reductil ca si la alte medicamente de felul asta totul e sa faci miscare - si eu nu faceam - iti taie pofta de miscare ca sa consumi din rezerve.
Raportul e 61 kg... se vede deja la haine sunt aproape happy. Deja port 40-42... pe vremuri purtam 36, dar macar sa ma opresc si sa ma stabilesc la 40...
Pa. Week end placut

mephala30 spune:
oooooooo, bine-ai revenit, Tumpi!
Multumim de urari, sa ai tu un an bun cu sanatate si vise implinite.
Marilena, sa-ti fie de bine tiramisu.
Am terminat si eu inimioarele si crema de zahar ars, de maine sunt cumintica.
m-a lovit o lene, n-am chef de nimic...