Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(95)
Raspunsuri - Pagina 9
pucca spune:
Felicitari Simonette! Sa fii fericita si sanatoasa! Bebe Yanis bine ai venit pe lume, sa fii sanatos, norocos si papacios!!!!!!!!!
Naty cu lacrimi in ochi iti spun inca o data, ca esti o mama luptatoare si puternica. Te admir pentru curajul tau. Sunt sigura ca Dumnezeu ti-a dat forta si noroc ca sa poti trece peste toate. Tot el ti-a dat minunea de fetitza, pe care sunt sigura ca in curand o vei tine in brate acasa. Sa dea Doamne Doamne sa apara pe fatza ta zambetul cat mai repede.
+32, Bianca Maria
lyvy spune:
Neata, mama, cap nou?????
SIMONETTE, FELICITARI TIE SI LUI BEBE YANNIS, MAMICUTO AI SCAPAT, TRE SA FII TARE FERICITA. ITI UREZ SA-TI REVII REPEDE SI SA NE DAI NOUA POZE DE BEBE YANNIS, FRUMICIOS SI MANCACIOS
NATY, m-ai lasat fara cuvinte, nu-mi pot imagina ce ai simtit in acele momente, dar DD a fost alaturi de tine si te-a ajutat, trebuie sa fii puternica in continuare, sa fii CEA MAI TARE.
Livi +37Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
lyvy spune:
Kya, medicul de familie e obligat sa aiba vaccinul antitetanos in cabinet, fa-o sa-si aduca!!!
Livi +37Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
floriio spune:
FELICITARI SIMONETTE!!! BINE AI VENIT PE LUME YANIS!!! Sa dea Dumnezeu sa aveti parte numai de bucurii, sanatate si mult nororc. Simo, sa iti traiasca flacaul!!!
Floriio in 29+ cu RADU
http://community.webshots.com/user/floriio
floriio spune:
Am tot ezitat daca sa scriu mesajul asta sau nu. Ma gandesc ca orice cuvinte as alege ar fi mult prea mici in fata admiratiei pe care o port unei anumite persoane. Da, ati ghicit, este vorba de Naty si de micuta ei Iulia. Am citit mesajul acestei mame cu lacrimi mari siroindu-mi pe obraz. Am ramas inmarmurita de ceea ce putea sa se intample. M-am gandit un pic si la mine (prin ce am trecut saptamana trecuta), dar este incomparabil cu ceea ce a suferit acesta MAMICA pentru puiul ei drag. Draga Naty, esti o adevarata luptatoare si sunt sigura ca si Iulia te va mosteni si veti reusi sa treceti cu bine prin toate, veti creste mari si frumoase si va veti bucura una de cealalta. Sunt sigura ca Dumnezeu va ocroteste. Nu ramane decat sa ne rugam in continuare ca totul sa fie bine. Ii doresc sanatate multa si tatalui tau. Pup si inca o data, ai toata admiratia mea.
Floriio in 29+ cu RADU
http://community.webshots.com/user/floriio
Ali_bia spune:
buna dimineata!!!
NATY am citit cu sufletul la gura prin ce ai trecut tu si pur si simplu nu am cuvinte....esti cu adevarat o luptatoare si un exemplu demn de urmat...
Si acum sa-i uram si DOINITEI un LA MULTI ANI!!!!!Nastere usoara si bebe sanatos .....si implinirea tuturor dorintelor
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina31+Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
AMR-9 Saptamani pana la
Kya spune:
Felicitari Sanda!
Bine ai venit pe lume randunel Yannis!
Sa traiesti, sa fii sanatos, sa ai noroc, si o viata minunata!
Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
gbutucica spune:
Si acu sa va zic , io zici ca nu-s normala , dorm de citeva nopti ( 2 in total) de zici ca- s tun, si pe deasupra mai si sforai. Bine somnul este cu o mica pauza de la 12: pina la 3 , cind ma trezesc sa dau sub nas, fructe sau lapte, si sa vad un film, 2 .
Diseara merg la cursul 2 de la "scoala parintilor". si miine mergem la nenea dr. sa vada de ce singerasi io ieri .
LA MULTI ANI DOINITA_G, sa fii sanatoasa , sa ai o nastere usoara si fericire alaturi de cei dragi!!!!!
Sovi , felicitari pt casa gata si terminarea cu zgomotul pt fratiorul lu bb meu" sau HAI CA AM DOVADA" cum au zis "CELE @ RINUNELE". pe tine te uite asa si stai cumintica ca nu- di joaca, bre.
papaciosu , pe care il doarespatele.
Bubu , mai inebunit cu Kembiru' ala, toata noaptea l-am visat.tre sa fac si io, ca duminica vine nasa lu bb mic la noi si trte sa ma prezint cumva
Cristina, sper ca ai terminat cu nebuneala de depresie, da????
Am zarit Mihutz, pe crengutza , si vreau sa
Am ajuns la mesajul de la ROxana, caruia ii multumim de vestile aduse si o acim bineinteles.
Am ajuns si la impresionanta poveste a lui NAty si sunt , Naty pot sa-ti spun inca o data ca esti o luptatore si tu si Iulia, si ca Iulia are cea mai vrednica mamica de pe fata pamintului. Ne bucuram ca ne-ai impartasit suferinta prin care ai trecut, si bine ar fi sa salvezi ( daca nu ai facut-o) cele scrise pt ca sunt de mare prertz. Te pupam si inca o data felicitari, si pina la urma va fi bine si Iulia va veni acasica in curind.
Cory , frumoase versuri, si frumos mai Graiesti, moldoveanco!
Honey , sper sa te fi gasit bine dimineatza , imi pare aru de simptomele pe care le ai , dar nu mai e mult si vine bb ANdrew si totul se va strerge din mintea ta, adica clipele astea de cosmar.
Cory , eu cred ca toti copii sunt asa, dar sunt convinsa ca a inteles, si intotdeauna si la tine este "hepi-endu fericit"
din povestea ta incerc sa-mi imaginez locatia blocului in care stai si sa mor io daca pricep.
Olga , dop cu siguranta nu mai am , dar va fi bine , incurind simt io asta, miine va spun mai multe dupa intilneala cu dr.
Varuna , sincer as prefera sa las programarile inainte de mine.Asa ar fi frumos sa se respecte o ordine.
Ioana , poti fi sigura ca aceeasi galerie vei avea si tu , ba chiar mai mult ca pina nasti tu mai sunt si copii rindunicilor.
Violeta sa ai bafta la dr. sa vii cu vesti bune, bune!!
cam atit pt dimineatza, mai revin curind dupa o cafea mare.
si Daca tinetzi la ziua de azia :SA FITI VESNIC INDRAGOSTITE!!!!!
Giani ,.... 37+ ca am dovada
AMR 3 saptaminisioare ?????
luny spune:
naty, am citit...e inutil sa zic ca am plans..esti o mama-erou pt mine!..
Coooory ce tare ai fost cu Larisaaa!!inca un punct inscris din coltul nostru, al parintilor!!
LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
quote:
Originally posted by gbutucica
Diseara merg la cursul 2 de la "scoala parintilor". si miine mergem la nenea dr. sa vada de ce singerasi io ieri .
La Municipal sau Filantropia?
Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!