Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(95)
Raspunsuri - Pagina 8
numeioana spune:
Mimonix... ce perle mai scot copiii nostri!!
Ioana
38+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
somnorica spune:
Buna dimineata stol
Ieri seara nu am mai intrat pe net, ca a venit sotul, si trebuia sa il las pe el.
Simo, felicitari pentru bebe yanis.
Naty, ma bucur ca nu ai nascut in romania, si nu in america. De acum, sunt sigura ca va fi totul mai bine.
Cory si Mimonix, sunt bestiale fetitele voastre. ma intreb, de unde le-au scos? Mai cunosc si eu ceva copilasi care isi prostesc taticii, dar expresii ca "Am fost invinsa" si "Sa inteleg ca aveti probleme cu banii?" nu am auzit.
Abia astept sa ma vad si eu cu bebelul meu in brate. Of ce mult mai este.
Va sarut pe toate.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev110prs.png
zozela spune:
'neata!
Fug sa fac o cafeluta miica mica(adevarata) pt.ca aseara m-am culcat cu durere de cap si-chiar si acum sunt chiauna!
Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
mcrissa spune:
Felicitari Simonette!!!Multa sanatate lui bebe Yannis, sa va bucurati de el impreuna cu fratiorul lui mai mare!!!
randunicile mele dragi va dorec nasteri usoare si bebelusi sanatosi si papaciosi!imi pare rau ca nu am fost cu voi la odisee ca-mi sunteti asa dragi
Cristina, sigur in curand
in asteptarea mormolocului
CristinaGoji spune:
Naty - impresionanta de-a dreptul povestea ta! Tu si cu Iulia sunteti niste luptatoare si veti reusi sa treceti peste toate momentele grele!
Cory - m-ai facut sa realizez ca ce crize imi face Vladut acum is floare le ureche pe langa ce ma asteapta! Mai ales ca o sa fie 2 pe capul meu, aproximativ de-o varsta, aproximativ cu aceleasi figuri in cap
Vera - bine ai venit cu gemenasii tai!
Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
luny spune:
Neatza!!..a scapat si Simo, e cu bebe in brate!!
Siminette, felicitari si refacere rapida, mamico!!
Yannis, bine ai venit, sa fii cuminte si sa o asculti pe mami!!
LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Zoze, sorry ca n-am pus pe prima pagina linkul de la ultimul capitol... Mi-a mers netul dezastruos aseara si n-am mai apucat. mersi ca l-ai adaugat tu!! Pup!
Ioana
38+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Vai fetelor, chiar acum imi inchipuiam ca atatea felicitari vor fi si pentru mine cand voi fi la spital si eu nu le voi putea citi decat dupa ce ma intorc!! Ce emotie!!
ma duc sa stau putin in pat, ca se agita bubulinul meu!
Ioana
38+ si David
Nicoleta spune:
Salut.
Am citit si eu cu sufletul la gura ultimele 20 de pagini.
Simonette si bebe Yannis! Prima mamica si primul bebe care s-au intalnit dupa un travaliu si dupa o nastere naturala!! Ce fericire! Felicitari si sa fie sanatosi!
Natty, bine ai venit acasa, sanatate multa va doresc (bebelinei, tie si tatalui tau)! Cu incredere se va rezolva totul, sunt sigura! Poate ai timp sa ne arati poze recente ale bebelinei, cate kg are acum?
Am citit povestea venirii pe lume a Iuliei si mi-au dat lacrimile... mi-a fost jena ca uite, eu ma lamentez atata ca ma misc mai greu etc. Sa ne scrii si despre marea intalnire!
O zi buna va doresc, si sa avem doar vesti super!!
Nicoleta 30+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
VioletaH spune:
Neatza!
E 2.20AM si eu stau ca bufnitza in loc sa fiu randunea cuminte si sa ma duc la culcare.
Azi la 16.00 ma duc la doctor, imi face primul control de col sa vada daca incepe sa dea semne ca se intampla ceva. Plus testul de streptococ B. Sunt foarte nerabdatoare sa vad ce-mi zice.
Vio 35+ Sean
POZE