Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(95)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bravoo SIMOO!!! refacere rapida!

Bine ai venit bb Yannis!! sa fii sanatos si voios!

Mihaela 34+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

BRAVO SIMONETTE!!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE YANNIS

Sa va de Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume, si tot ce va doriti!!

Acuma am iesit de la baitza si am zis sa arunc un ultim ochi pe forum, sa vad daca au aparut noutati! Acum pot sa ma culc linistita!!!

Va pup pe toare randunicile, si pe NATY in special, am citit prima parte a nasterii Iuliei si sunt cam emotionata. Inca o dovada ca Dumnezeu e mare. Ma simt ridicola cu grijile mele pe langa grozaviile prin care ai trecut tu, Naty!

Mary-Lou

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
37+ cu CLARA

AMR 15 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty, am ramas cu lacrimile in ochi, citeam repede, parca sa treaca momentul cumplit prin care ai trecut! Multumim lui Dumnezeu ca esti bine si tu si micuta Iulia!

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Naty,

Chiar nu mai am cuvinte.
Cineva acolo Sus te-a protejat si te vrea inca printre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Doamne,Naty,n-am cuvinte sa iti spun ce simt dupa ce am citit "Nasterea Iuliei",doar ca mi-au dat lacrimile.Numai tu stii prin ce ai trecut.Eu stiu doar ca atatea rugaciuni rostite pentru tine nu puteau sa nu te ajute sa te ridici.Ai avut puternice incercari,care sigur te-au intarit enorm,dar dupa atata suferinta,cu siguranta Domnul iti va darui inzecit bine si bucurie alaturi de familia pe care ti-ai dorit-o atat.Maica Domnului care este atat de buna v-a ajutat in acele momente in care credeai ca se naruie totul si sigur tot ea va va ajuta in continuare.
Ai mare incredere, si in momentul asta,cand ai trecut peste cea mai grea incercare posibila,spera ca totul trebuie sa se indrepte spre bine,cu ajutorul Domnului si cu puterea gandurilor noastre bune indreptate spre voi.Trebuie sa lasi in urma tot ce a fost trist si sa reincepi o viata noua,mult mai frumoasa!
DOAMNE AJUTA VOUA SI INGERASULUI VOSTRU MIC SI SCUMP!

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Naty...nu stiu cum sa incep...trebuie sa-mi cer scuze in primul rand Ieri eram pe coridor si asteptam dr sa vina sa-mi faca consultul..Sunt sigura ca tu erai..dar cum ezitat in prima secunda..apoi mi-a fost jena sa te abordez..Jena pt problemele mele marunte in comparatie cu ce cele prin care ai trecut...jena pt ca te-am vazut obosita, trista si coplesita...Si nici nu stiam cu ce sa incep..Sa stii ca m-am gandit mereu la voi, sper sa treceti de acum peste toate obstacolele si sa rasara soarele...

Am citit ce ai patit...exact acelasi lucru ca si prietena mea, care a nascut gemeni in acelasi timp cu tine...poate 1 zi dupa..numai ca unul din bebei mort. Sigur ai auzit de ea. Si nu stiu efectiv ce sa zic. Durerea asta imensa prin care treci mi se pare de neimaginat. Si faptul ca ai trecut prin asta si ca ai invins..e demn de cea mai mare ADMIRATIE!!

Roxana 39 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA LUNI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Felicitari Simoo!!Refacere rapida si un BB Yannis sanatos tun si papacios-iti doresc mamico!!Felicitari si taticului!!Cred ca-i in !!

Fetelor sa va uitati pe prima pagina-ce mandru sta Yannis langa Iulia pufoshica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Dragalasha mea Naty sau "Dragul meu Ulisse"...

teribila Odisee ai mai avut...cu incercari-furtuni, cu deznadejdi abisale, cu limanuri si praguri ce pareau de neatins si pe care le-ai invins...

Odiseea sarcinii tale ca o batalie impotriva sortzilor potrivnici...odisee culminand pe 29 si 30 ianuarie cu smulgerea din ghearele mortii...si ce frumos ai triumfat peste sortzi si cum ai inviat din mortzi PRIN si PENTRU IULIA!

NATY-ULISSE-inca-ratacitor pe drumul dintre ACASA SI MATERNITATE!
Ce a fost mai greu a trecut! Urmeaza doar batalia de uzura nervoasa cu gramele-kilogramele Iuliei si cu timpul! Rezista, Naty, fizic si psihic!

CURAND O SA VI SE INTAMPLE ASTA, ca in versurile de mai jos:

"Privim fereastra

toarce vata de zahar lumina
gândurile negre umbla pe vârfuri
printre bulgari cu trandafiri de zapada;

suntem fericiti
avem un prunc
si-i facem baie

între prosoape punem cadita cu apa si plante
tremuri
e prima data;
scoti de sub icoana
un acatist mic si-l pui langa fata
apoi închizi ochii sa coboare un pod de noroc
si neatingatura de baba
descânti semintele apei în gânduri de tata

e o baie magica
un scaldat necunoscut
mâinile tale sunt când albe, când negre
copilul scoate din pânza alba un piciorus
miroase a bun, a cald, a frumos si a dragoste
pâna dincolo de prag

s-au strâns si jucariile sa se uite
furnicile stau departe cu mâna la frunte
cocotate pe o frunza
numita palmierul din geam
un desert alb, afara
ce oaza de ochi dragi în casa
mingile din leagan fac tumbe ca un motan
o plimbi înfasata prin camera
vorbindu-i în limba parintilor cu copii
Stiai ca esti fiica de sultan?"

Cu tot dragul si consideratia MAMICII NATY! (Multzumesc si pentru partea I din "Povestea nasterii Iuliei"...am citit-o pe nerasuflate...astept cu interes continuarea)

(Precizare: versurile de mai sus nu-s ale mele...le-am imprumutat de la sora-mea...erau inspirate de fiica-sa, Smarandita-popii...da' mie mi-s dragi pentru ca descriu o stare de gratie si de normalitate din viata de parinti-cu-copii).

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

BINE AI VENIT PE LUME BEBE YANNIS! SA AI O VIATA FRUMOASA SI SA-TI BUCURI PARINTII SI FRATIORUL IN FIECARE MOMENT AL VIETII!
Simonette, ai scapat mamica curajoasa! Sa ai o recuperare rapida, mult laptic si sa veniti repede acasa tu si bebe Yannis!

Naty, am citit prima parte a nasterii cu sufletul la gura! Abia astept maine continuarea. Ce pot sa spun...jos palaria in fata ta! Esti o mamica puternica si curajoasa si Dumnezeu a avut grija de tine si micuta Iulia!

POZE

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 12 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Naty, m-a emotionat tare mult prima parte a povestii nasterii Iuliei... Din fericire sau nefericire, aceasta poveste te va marca pentru toata viata... Important este ca nu ti-ai pierdut increderea in tine si in Dumnezeu, sa nu ti-o pierzi nici de acum incolo... Important e ca ati trecut cu bine peste acest capitol dificil din viata voastra, ca esti mamica si iti doresc din tot sufletul ca aceasta etapa a vietii tale sa iti aduca numai bucurii, fericire si satisfactii. Sunt convinsa ca i-ai multumit lui D-zeu pentru ca a vegheat asupra voastra, fii recunoscutoare pentru ce ti-a daruit si puternica pentru a continua ce ati inceput. Te felicit pentru curajul tau, pentru forta fizica si psihica de care ai dat dovada si sunt convinsa ca vei fi rasplatita pentru tot sacrificiul tau. Dumnezeu ii incearca doar pe cei puternici!

Cristina 29+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput