Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(95)
Raspunsuri - Pagina 20
bubu05 spune:
Hei, gagici! M-am intors de la cumparaturi, ce bine si relaxant e!
Am luat si 2 salopetele dragute pt. bebelache din burtica
si puzzle-uri pt. Vladutu', a devenit foarte interesat sa le faca si imi place mult de el 
De cand am inceput sa citesc din urma ascult Smiley 

Super tare si imi place si mie baiatul ala ![]()
Zoze, e de belea "bing-bangul" si eu ma termin cand vad reclama 

Doinita, La multi ani, sa fii sanatoasa, sarcina usoara in continuare si nastere usoara!
Flori, nu stiu ce sa zic de burtica, ca stii cum e, fiecare cu conformatia ei, daca e mai grasuta, mai slabuta...la mine are burtica acum 106 cm si acum o luna avea 96. Nu stiu cat te ajuta sa faci comparatiile astea, ca depinde de fiecare cum are corpul.
Vad ca si la mine a inceput sa fie o problema seara cu somnul, adorm cam greu, dupa ce ma foiesc pe toate partile...mi se pare ca-mi bate inima prea tare, ma agit...ma ridic, mai stau, ma uit pe pereti
Aseara m-am dus in camera lui Vlad sa-l privesc cum doarme sa ma linistesc...nu stiu ce-o fi cu starea asta!!!
Mai am de citit, revin!
Oana
29+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
mstela spune:
Bv Naty,ma bucur ca totul a fost bine.Sanatate in continuare tatalui! Si...
multi printzesicei tale!O asteptam curand acasa si pe tine pe crengutza cat mai fericita!
zoze
eu sunt pe aici,va urmaresc...und sa plec?1 in plus pe crengutza!
ioana
,hai cu poze.
Stela
29+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
vera alina spune:
Zozela - te cred ca iti este greu, noaptea pentru mine este un chin,cred ca fac km intregi prin pat, ma rostogolesc de pe o parte pe alta, pana imi gasesc pozitia si apoi trebuie sa ma duc la toaleta si dupa aia o iau de la capat...,abia spre dimineata adorm profund cateva ore.
Aveti idee cu cine a nascut Naty?
34+ Nicolas+Matei
Vera
clauclau spune:
Bubu, offf si tu incepi sa dormi rau? Sper sa fi fost doar un caz aparte noaptea trecuta caci e tare rau sa astepti asa sa se faca dimineata.
Stela, 

Olgutz, tu ce faci?

POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 11 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
kitzy spune:
Zoze eu niciodata n-am putut dormi pe burta, dorm cand pe o parte, cand pe alta si cand amortesc stau pe spate. Si mie mi-e greu cand ma intorc de pe stanga pe dreapta, trebuie sa ma ridic in fund sa ma pot intoarce, nici nu mai stiu de cand n-am dormit o noapte intreaga, imi fac de acuma antrenamentul cu 4-5 treziri pe noapte pe cand o sa vina Diana pe lume ![]()
30+ cu
Diana
ramo_cata spune:
naty-pofta buna si astept cu nerabdare informatii despre micutza iulia papacioasa...ma bucur pt tati tau...sanbatate multa ii doresc....
off nici eu nu pot sa dorm noaptea...nu stiu ce naiba am ca de ceva timp nu pot sa adorm pana la 2-3 dim...sting becul,calc,tv si hai sa dormim ...na ca nu putem,ne fataim cand pe stanga cand pe dreapta..la fel si eu cand ma ridic sa ma duc la baie simt o apasare pe jos...zici ca acu'imi scapa bebe...DD fereste...si ce sa va mai zic ca ,desi sunt cu puiul acasa,in pat cu mine nu stiu de ce imi este urat...la cel mai mic fosnet si zgomot deschid ochii...nu stiu ca ziua stau sg nu am nici pe naiba dar cand vine noaptea zici ca sunt nebuna....
ioana asteptam pozici
rami26
+
31 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
zozela spune:
Livi-se mai intampla..
Kitzy!
Oana sa stapaneasca sanatosi noile achizitii-flacaii tai!!..Daa..mie mi se potriveste perfect bing-bangul..Ma relaxeaza
Asa Stela,asa!
Off..Vera..De tine ce sa mai zic?!Cred ca-ti este tare greu mamico!
Nu stiu cu cine a nascut Naty-cred ca Stela te poate ajuta!
Fug sa fac ramurica noua..
Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
kitzy spune:
Ramo nici mie nu-mi place noaptea singura. Ziua n-am nici o treaba, dar noaptea zici ca vin peretii pe mine, oi fi mai paranoica.
Si cu mersul la baie, la fel sunt si eu, cand ma asez pe wc, simt o presiune in burta de parca vrea bb sa iasa afara.
30+ cu
Diana
kitzy spune:
Ma duc sa mananc, dar revin pe crenguta. Cred ca va gasesc la capitol nou pana atunci![]()
30+ cu
Diana
bubu05 spune:
Da, Clau, nasol cu adormitul, apoi parca as dormi dimineata mai mult, dar ma scoala Vlad si n-am ce face...
Eu am fost cu cumnatica mea la cumparaturi si cand am venit acasa am gasit un crin imens de la sotiorul meu, miroase demential, cica e de V Day 

Noroc ca luasem si eu niste trufe si ne-am delectat amandoi
Zoze, saru'mana!
Oana
29+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze