Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(95)
Raspunsuri - Pagina 19
clauclau spune:
Gata, am aparut si eu. Sa zicem ca m-am mai trezit putin...
Zoze, eu raman pe crenguta de-acum. Cel putin pana mai pe seara cand imi vin baietii acasa, o sa stau la taclale.
Dar tu cum faci pana la urma cu somnul? E cam problema,nu?
Bitza, succes azi la eco, te asteptam cu vesti bune!
Ei bine, abia acum am reusit sa-mi fac cafeluta! 
POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 11 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
numeioana spune:
fug sa platesc mobila...vb mai tarziu...sper sa pot sa pun si pozele in cele din urma...
Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zozela spune:
Doinita stai usor-nu te grabi!..Mai ai vreo 25 de zile la dispozitie-sa pregatesti pliculetele!!![]()
Distractie placuta diseara!!
Multumim de tratatie!!

Da mai Clau-e nasoala tare treaba cu somnul..Aseara-desi trecuse bine de 12 noaptea-eu ma chinuiam sa adorm..Ma doare tare burtica atunci cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe cealalta si atunci cand trebuie sa merg la pisu,ma dor ingrozitor oasele bazinului,daca mi se mai pune si cate-un carcel..meniul e complet!
Burta ma doare chiar deasupra osului pubian,nu stiu cum sa-ti explic..Eu ma gandeam ca-i ushitza pe-acolo..
Si ma mai enerveaza si ca-mi place muuult sa dorm pe dreapta..Pana acum cateva saptamani nu m-ai fi intors..dar acum..
Hai ca m-am plans destul..Si-cu toate astea..mi se rupe sufletul in doua cand ma gandesc ca in curand nu voi mai avea burtica-dar-in acelasi timp ma cuprinde euforia cu gandul la sufletelul meu!..Cine sa ma mai inteleaga?!!
In concluzie-bine ca ramai pe crenguta!![]()

Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
natynic spune:
Am dat o fuga pana acasa sa mananc (ca acolo, de unde fara sare??), v-am citit repejor si ma intorc la tata cu ceva de mancare. A mers bine, avea doua ingustari critice pe coronare, au fost rezolvate cu stenturi, persista insa durere in piept, ceea ce se intampla de multe ori dupa procedura dar cu toata lumea dornica sa-l trateze si agitandu-se in jur, el e convins ca ceva e in neregula. Asa ca am plecat un pic ca sa nu-l mai agite si prezenta mea. Sunt deja obosita si mor de dorul fetitei mele, ii las tatalui mancare si fug la Giulesti ca nu mai pot daca nu o vad. Si pe seara daca ma mai adun continuu povestea...ca instructiv pt voi e de abia de acum incolo!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
clauclau spune:
Ioana, mergi usor, nu fugi!
Astept pozele , sa sti!
POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 11 ZILE !!!!!
zozela spune:
Pofta buna Naty!!Mananca bine sa-ti recuperezi fortele!!

Ma bucur ca-i bine tati tau si sunt nerabdatoare sa ne spui mai multe despre Iulia pufoshica!
Sa-i spui ca-i trimit un pupicel mic,mic,da?!
Usurel Ioana,usurel!
Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
lyvy spune:
Ela, merci mult de tot de ajutor, cred ca sunt batuta in cap!!!!
Livi
+37
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
clauclau spune:
Zoze, stiu ce spui...e tare greu acum cu odihna noaptea. Cel putin, intorsul de pe o parte pe alta e cumplit. Simt ca ma rup in doua , nu alta. Si merg foarte des noaptea la baie, absolut la fiecare ora...si pana-mi gasesc iar pozitie... , mai gem, mai scancesc, mai oftez si apoi iar la baie!
Ma consolez doar ca mai dureaza putin... Offf, abia astept sa mai dorm si eu in alte pozitii pe care le preferam inainte, macar si pe spate !
Mai am de trecut un hop maine ca-mi pleaca randunoiul pana la Sighisoara si inapoi, deci o sa vina abia seara tarziu acasa. O sa stau cuminte sa nu ma apuce maine nascarea caci ieri m-am simtit destul de rau de ma gandeam ca nu mai tin mult... Vad ca azi e putin mai bine!
Naty, ma bucur ca a decurs bine cu tatal tau. Cred ca abia stepti sa fii langa Iulia ta iubita, dar sa ai grija si de tine, da? Te asteptam diseara pe crenguta si daca poti sa ne spui continuare ar fi super, dar numai sa nu fii foarte obosita! Noi suntem rabdatoare, asteptam..., asa ca stai si odihneste-te cand prinzi putin ocazia. 

POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 11 ZILE !!!!!
zozela spune:
Da-Clau-scancesc,ma vaiet,gem..Off..Imi pare rau de tine-dar ce bine ca nu-s singura!

Eu visez sa dorm pe burta..Ah..
Ai grija maine-sa stai cumintica pana vine randunicul!
Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
kitzy spune:
Floriio burtica mea in dreptul buricului are 95 de cm, a mai crescut ceva de la ultima masuratoare de sapt trecuta, dar nu mult.
Bitza succes la eco, te asteptam cu vesti.
Naty ma bucur ca tatal tau e mai bine, sa ne zici deseara si de Iulia cum se simte, cred ca nu mai poti fara ea.
30+ cu
Diana