Albinute&bondari de martie-aprilie '07 (72) LMA!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani, David Daniel!!!
Sanatate, fericire si noroc!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

salutare la toata populatia!!!

La multi ani! tuturor ce au aniversat cate ceva!

Am intrat numa pt a trimite un mesaj foarte important pentru Amma

Tinanad cont de incercare prin care ai trecut am mers zilele trecute la o ghicitoare. La noi in zona este f bine vazuta, i se spune "mama terminatores" . Imediat ce am ajuns a inceput diferite tehnici: ghicitul in lantzuri , mirositul in pantofisi cititul in palarii. Dupa aia a facut o vraja cu nasul, stii ceva gen samantha...LA final a invocat spirtul buburezi malteze si al bondarului plesuv .

Iata ce iti transmite mare vrajitoare: sa ai girja de tine,s a fii optimista, sa nu uiti sa zambesti! A zis ca a vazut in palaria magica multe suflete care se roaga pentru tine. Pantoful mirosea a succes iar zalele din lantzuri clincaneau a veselie.

Cu drag, pentru Amma, a ghicit a dvs mama terminatores, tzarina de curte veche

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Pe scurt.

IUNITA- sa-ti traiasca ghicitoarea. E scumpa foc. Si tu ai la treaba sa o gatesti asa.... Si se vede ca si ei ii place.

E-uri- din pacate nu-i putem feri chiar de toate dar eu incerc ca macar acum cat sta cu mine acasa sa manance cat mai sanantos ca tot mananca ea putin. Daca ma apuc si-i dau prostii pe principiu ca e bine ca sa manance si ea ceva...Articolul e de speriat dar asta e lume in care traim si nu-i vom putea proteja mereu asa ca sa o facem cat d emult putem macar acum ca sunt asa micuti.

Maria doarme, eu caut disperata profesoara de engleza si inca nu am gasit. Termenul limita e maine, vai de mine. Va las. O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Hello,hello
vreau sa felicit:
-sarbatoritii IULIA MAYA SI DAVID DANIEL.Sa fiti sanatosi,destepti si norocosi.Sa aveti o viata frumoasa
-mergaretii:Edy,Andrei,Rares si Raul nu?...tineti-o tot asa.
-cuminteii:Ian ca doarme toata noaptea si Stefania ca doarme din nou in patut...sa vii si la Victor sa-i explici ca ba-bau nu e acolo
-sa pup dulcineii din poze:Mariuca,Arthur,Vlad,Iarina,Teo si Patronelu
Elenagiulia abea astept sa ne intalnim...ma bucur ca sotul tau se recupereaza.
Zadi..la mine e ca la Suzy..adica mult mai bine,mai putin si mai scurt...dar dureri am si eu ..inca...dar nu asa mari ca inainte si nu la menstra ci la ovulatie.
Mady...bravo tie...mama model...auzi la ea sa ametit....
Amma te iubim si ne rugam in continuare pentru tine.
Loradin....fa rezervare la nefumatori si asteapta-te sa nu apuci nici sa mananci...dar tu tii la silueta,nu? si nu o sa te superi ...sper ca ti-a transmis sotul mesajul meu...din pacate nu am gasit nimic...
Cadou la nasi...nu stiu dar cred ca ar fi un gest frumos.
HAm am luat pt afara sa il tin in lesa ca altfel ar sta cu curu pe trotuar sa adune gunoaiele altora ...l-am luat de la Kidex..e bambino si a fost 15 lei parca...e multumitor pentru cat timp il folosim.
Eu am multa treaba in urma lui Victor...tot timpul trebuie sa adun lucrurile si sa le pun la loc in sertare...asa ca maine plec la cumparat instrumente de blocat usi,merge bine,mananca la fel si mai nou vorbeste cu verisoarele in limba lor de nu-i intelege nimeni...nici mama numai zice..in schimb pisaie dupa toate pisicile de pe strada si dupa caini bineinteles si rade la orice copil si danseaza pe orice muzica.
Va pup.
Va doresc o saptamana usoara si plina de bucurii.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor
Kitty de ce spui din casa tu?...pai nici eu numai am somn si am ganduri...dar sa recunosc public ca sunt ale "tineretii" valuri?...nope..cand mai ai ganduri da un telefon sa facem schimb de impresii...
Tzuna te rog frumos daca poti sa ma ajuti ...stii pe cineva la gradinita nr .195? e in Militari...nepoata mea face 3 ani in vara si sora mea e dispus sa dea atentii doar sa o primeasca.Vorbim pe privat sa nu ocupam aici spatiul.Despre vaccin nu stiu decat ca pt prevenirea bl cauzate de heamophilus...daca asa so scrie...restul aflam pe 12 la vaccin.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

buna fetelor,
intru si eu pe fuga, ca de cand tot ma tin...ce sa fac nu reusesc deloc si nici nu cred ca voi mai reusi saptamana asta.
Noi sanbata facem un anisor, asa ca sut full, cu pregatirile.vom avea 2 petreceri, una vineri acasa cu kinderii si una sambata la restaurant.
sapt trecuta am fost la dr.Concluziile:
La aproape un anisor are 10 kg si 75 de cm.dr a zis ca e ff bine.6 dintisori si se pare c-ar da caninii de sus, oricum baleste si roade tot ce prinde.Fontanela e bine.azi i-am facut o hemograma, ca dc ii faceam mai multe analize trebuia sa-i ia sange din vena.asa ca i-am luat din degetel, oricum dr nu mi-a recomandat sa-i fac mai mult, ca nu e cazul s-o intep in vena.Maine astept rezultatul.
DESPRE ROR:Am intrebat de ROR dc il fac sau nu si depre eventualele, Doamne fereste urmari:panencefalita si autism.Oricum riscuri sunt la orice, insa ROR-ul e obligatoriu si trebuie facut pt ca, cu rujeola nu e de glumit.Sunt sanse mult mai mari sa faca bolile astea dupa o rujeola facuta cd sunt mici, decat dupa vaccin.Asa ca ..CU DUMNEZEU INAINTE...Ideea este ca nu exista pe piata vaccin separat pt rujeola numai si asa ca trebuie facut tot, in formatie completa alaturi de cel im potriva rubeolei si oreionului...Dr.vostrii ce parere au de acest vaccin??/trebuie intrebat ca sa fim documentate...

Alexia face progrese la greu, e o traznita, nu sta o clipa cd e treaza, ba mai mult din somn, nici nu se trezeste bine si o vad catarata...A facut multe progrese in ultima vreme, intelege mai tot ce-i spui, cu mersul mai greu, poate dar ii e frica, nu are o siguranta prea mare in picioare.oricum dr spunea ca are tot tp nu trebuie fortati...
Va las!O sa incerc sa mai citesc din urma cd pot.si urez tuturor celor care implinesc anisorul in curan, LA MUTI ANI, CU MULTA SANATATE, in primul rand, SA CREASCA FRUMOSI, ISTETI SI ASCULTATORI..
IAR PT MAMICILE DE ALBINUTE SI BONDAREI, MULTA SANATATE SI PUTERE CA SA NE BUCURAM DE EI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani David Daniel,sa fii sanatos,frumos si la punga gros!

La multi ani Iulia Maya,cu intarziere dar scleroza-roza sunt eu,sa cresti mare frumoasa si sa o viata plina de bucurii si reusite!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani David!!! sanatate si numai bucurii

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

La multi ani David!
La multi ani Maya!

Raisa Luna a noua

Raisa luna a zecea

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

MAYA

DAVID

Felicitari tuturor mergaretilor,Arianna deocamdata numai de manute ...mai asteptam ca doar e mai pispirica

Fetelor care a-ti folosit sau cele din Germania,am pe cineva care aduce din Germania scutece Happy si Lineo ce parere aveti sunt bune???

la mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Feteleeeeeeeee Razvan toata ziua a zis numai "mama",clar si frumossss!!!!!!!!!!!!offff cat il iubescccccc!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput