Colectia de toamna-iarna 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fost la loc de joaca, cupii zbantuit ca la balamuc, mamicile sport la greu dupa ei...n-am apucat sa schimbam 10 cuvinte...dar a fost ok. Acu' asteptam cronicareasca ANDA sa va povesteasca ce si cum...si fotografa NOKI cu pozeleeee

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

quote:
Originally posted by tania-z

Fetele, eu sunt pe punctul de a-mi lasa vechea slujba, cea de le facultate si de a ma angaja.....intr-o banca! Nu-mi vine sa ma intorc in mediul ala de mancatorie vesnica si de incertitudini, in care mai mult timp pierzi cu treburi administrative inutile decat cu ceva academic, asa simt eu acum, poate ma sfatuiti si voi. Mai ales fetele care lucreaza deja in banci, poate imi dati o parere despre programul de acolo. A, si inca ceva. Am doua optiuni: analist credite sau consilier clientela IMM. Voi ce parere aveti despre posturile astea? Pe mine primul ma tenteaza mai mult, merge mai bine cu competentele mele (practica mea de consultant a fost pe credite si analize cost-beneficiu) si cu ceea ce-mi place, insa nu stiu care mi s-ar potrivi in acest moment. M-ar ajuta sfaturile voastre

eu zic exclus consilier. daca vrei detalii, vorbim.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu am ce cronica sa fac deoarece nu am inteles nimic din aceasta intalnire, puteam foarte bine sa ma duc singura. o aglomeratie de nedescris, 5 copii pe m2, nu am avut timp sa vb cu fetele, copiii nu sunt inca la varsta sa se joace impreuna, sunt epuizata, tot ce-am facut a fost sa escaladez gardulete, sa-mi rup talpile in bile din plastic,sa fiu cu ochii ca pe butelie pe nichita, n-am vorbit decat: "hei, baietelul mare, de ce-l impingi, ca el e mult mai mic?"; "mama ta e cu tine?", "nichita intoarce-te nu te da pe burta pe tobogan", "nu te mai lasa pe spate ca te lovesti la cap iar", "da-te la o parte ca iar iti da fetitza un picior in gura", "te rog io mai ia o gura de banana ca nu mai stiu de cand n-ai mancat nimic", "nu mai plange, pui, da sa frece mama locul ca trece"...de-astea. zici ca sunt dupa un an de munca fara concediu
nu ma mai duc in viata vietilor mele duminica seara la club de joaca, cand 99 % dintre parintii disperati cu ce sa mai distreze copilul, merg la loc de joaca. mai ales ca vin parinti de copii mari. parintii stau si fumeaza, habar n-au ce fac copii, ca astia mari se descurca, mai dau un picior in cap la astia mici, n-au treaba. deci parintii respectivi vin pt o clipa de liniste la barul de fumatori. in asemenea conditii este clar un handicap sa fi parinte de copil mic in respectivul loc.
sunt tracasata si traumatizata dupa duminica seara la clubul de joaca, ma duc sa ma culc!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

lavi ai PM.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Bic , la multi ani!!!

Lavi , sa-ti traiasca Silvia , te asteptam cu poze si impresii. Eu as vrea mai multe detalii despre mc-ul de la Obor, am inteles ca este foarte frumos acolo.

Corap , la multi ani si tie

Ce de sarbatorite zilele astea!!!!

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Ianuarie%202008" target="_blank">Poze ianuarie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza!

Degeaba asteptati poze d ela mine, ca io mi-am uitata aparatul foto la serviciu, iar cele facute de mine acolo au fost cu aparatul Andei. Deci suntem la bunavointa ei de a le incarca pe net.

Mie mi-a placut intalneala, io dupa cum bine stiti sunt mai relaxata la locuri de-astea, asa ca am mai schimat o vorba-doua.

Lavi- sa-ti traiasca zgamboaica-sefa!!!!Sper ca a iesit bine party0ul! Vrem poze!

Corapino- sa fii sanatoasa, inspirata, iubita si vesela! Sa-ti traosca si sotul tot azi-sarbatorit!

Bic- si tie! Sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa fii fericita!

Tania- spor la ales noul job de vis! Io una nu am ce sfat sa-ti dau, ca nu-s in domeniu. Dar de pensiune cine se ocupa?

Ma duc la cafeluta de dimineata!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Corap & sotu' LA MULTI ANI !!! Sa fiti sanatosi, voiosi, tot ce doriti sa se implineasca si sa va iubiti muult!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ia uitati aici, o stire asa, ca de luni dimineata!

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-2381853-centre-ingrijire-timpul-zilei-pentru-copiii-pana-clasa-patra.htm

XANDRA da, ma intereseaza, cum nu?! Cand ai tu timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ma trezii si eu... la culcare, dar nu vreau sa ratez:

La multi ani, Bic! Si multe flori de la noi! Alte urari nu stiu ce sa fac acum, data fiind situatia de doliu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna de dimineata!

Eu in w/e nu am avut timp de forum, mi-a zis Roxi de intalnire, insa noi eram gata de plecare din casa in jur de ora 6, la 7 am fi ajuns acolo (cu metroul, singura cu doi copii) si tot la 7 ar fi trebuit sa plecam inapoi spre casa, ca sa ajumgem la 8 pentru baita de seara... SI cum nu cunosc zona deloc si noaptea singura nu umblu nici in cartierul meu cu copiii, a trebuit sa renunt la intalnirea cu voi. Imi pare rau.

Madau, sper ca macar putin te-ai relaxat.

Corap, Bic La multi ani cu multa sanatate, sa fiti mai intelepte si mai tinere cu fiecare an! Lavi, sa-ti traiasca Silvia sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!

Tania, intereasnta stire, dar nu prea inteleg ce si cum... Cat despre intrebarea ta, cred ca nu atat denumirea postului conteaza, ci concret ce ar trebui sa faci tu, nu poti face o alegere bazat pe ceea ce stim noi ca se face in general sub respectiva titulatura. Spun asta pentru ca de curand o prietena a mea a trecut de la analist la consilier si spre surprinderea ei, programul este mult mai lejer si munca mai interesanta. Depinde de angajator. Iar in munca de consiliere, nu stiu daca stii ca poti incehia contract ca persoana fizica, doar ca iti trebuie ceva recomandari scrise, no big deal... Mai intereseaza-te concret despre alternativele tale, in fond si la urma urmei ti se ofera ceva anume.

Cam atat deocamdata, mai huzuresc putin acasa, adica pana la 1 martie, dupa care intru si eu in campul muncii, pe bani!

Va pup pe toate.

Mergi la inceput