Colectia de toamna-iarna 2005 (185)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multumesc ptr toate sfaturile, de orice fel...ideea e cal iubesc, si Miruna il iubeste si sper sa reusim sa gasim toti puterea si bunavointa pentru a face lucrurile sa mearga pt noi, sa reusim sa ne regasim, sa revenim la sentimente mai bune...si sa inteleeaga ca locul lui e alaturi de noi, nicaieri nu-i poate fi mai bine, eu asa simt, si cred

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

INUTA asta-i pentru tine.
la sfatul barbatului meu.

Jurnalul unui emigrant: prima iarna in Canada!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
12. Aug.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ne-am cumparat o casa noua in Canada. Sunt foarte emotionat.
Aici e atat de frumos. Muntii sunt de o splendoare nedescrisa. Abia astept sa ii vad acoperiti de zapada.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
14. Oct.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Canada. E cea mai frumoasa tara de pe Pamant.
Frunzele au primit toate acele minunate nuante de culoare galbena si portocalie. M-am plimbat cu masina prin natura si am vazut cativa cerbi.
Sunt atat de gratiosi. Cerbi sunt cele mai frumoase animale.
Cred ca am ajuns in paradis. Iubesc Canada.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
11. Nov.
_
Ziua sarbatorii nationale. In curand incepe vanatoarea cerbilor. Nu imi vine sa cred ca cineva poate sa ucida un animal atat de frumos.
Sper ca va ninge in curand. E atat de frumos aici.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
2. Dec.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Azi noapte a nins pentru prima oara. M-am sculat si am vazut ca este alb peste tot ca in cele mai frumoase vederi. Am iesit afara, am curatat in fata casei si apoi ne-am batut cu bulgari de zapada (eu am castigat).
Cand a trecut masina de curatat zapada am curatat din nou in fata curtii. Tara deosebita. Iubesc Canada.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
12. Dec.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Azi noapte a nins iarasi. Masina a curatat zapada din nou. Ne-a blocat intrarea in curte. Aici e splendid.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
19. Dec.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Azi noapte a nins iarasi. N-am putut sa scot masina sa merg la lucru. Aici e intr-adevar foarte frumos numai ca sunt obosit de curatat zapada(lopatarie). Din nou masina aia blestemata.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
22.Dec.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Cacatul asta alb nu s-a oprit toata noaptea. Am bataturi la maini de la lopata si ma doare spatele. Aceasta maimuta cu masina parca se ascunde dupa colt si numai asteapta sa termin de curatat in fata curtii. La naiba.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
25. Dec.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Craciun Fericit pe naiba. A nins din nou zapada asta nenorocita. Daca il prind pe homosexualul ala cu masina il omor. Fu.. le ...... ca nu arunca mai multa sare (pt. topit zapada) pe sosele.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
27. Dec.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Azi noapte iarasi zapada. Nu ies de trei zile din casa doar ca dau cu lopata intr-una dupa ce trece masina. Nu pot pleca nicaieri, auto este blocat sub un deal de zapada si mai e si foarte frig pe deasupra. Au spus ca la noapte v a mai cadea inca 30 cm de cacatul asta de zapada.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
28. Dec.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Prognoza a fost proasta. S-au mai depus 50 cm nu 30 cm. Daca se continua asa nu se va topi pana la vara. Masina de curatat a ramas blocata si maimutoiul a venit la mine sa imi ceara lopata. I-am spus ca am rupt deja 6 curatand rahatul ce mi l-a aruncat in fata curtii. Era cat pe ce sa ii dau in cap cu lopata.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
4. Jan.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Am iesit din casa in sfarsit. M-am dus pana la alimentara sa cumpar de mancare si la intoarcere am lovit un cerb. Auto avariat in valoare de $3000. Bestiile de cerbi trebuie omorate. Sunt peste tot. De ce oare nu i-au omorat vanatorii toamna trecuta?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
& nbsp; 3. Mai
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Am dus masina la mecanic. Incredibil cat de mult a ruginit de la sarea aia nenorocita care se arunca peste tot, tot timpul iernii ca sa topeasca zapada si tot degeaba.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
10. Mai
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Ma mut in Florida. Nu imi pot imagina cum cineva normal poate trai in Canada asta !!!

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

in metro din berceni mai sunt 4 cutii nestle junior cu miere....

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

ionikka felicitari pentru nastere!!! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Tie refacere rapida. N-ai avut deloc lohii sau s-au oprit? Daca au fost si s-au oprit s-ar putea sa fie normal, deja ai 9 zile de la nastere. Adica e normal sa mai fie f putin acum. E bine sa mergi la

tania ma bucur ca ai citit ce ti-am scris, credeam ca n-ai apucat. Bafta cu pensiunea!

Joy si eu am mai dus-o pe Silvia cate o saptamana - 2 la soacra-mea in perioada imediat dupa ce s-a nascut Nati si n-am facut bine; i-a accentuat gelozia pe Nati si revolta fata de noi (nu ne prea asculta). De ceva vreme le tratez la fel, cand merg la soacra-mea merg amandoua, samd. Relatia lor intre ele e foarte buna acum, se iubesc si se pupa chiar daca uneori, normal, se mai cearta.

Peste zi au program separat: Silvia la gradi si Nati cu bona, iar dupa ora 16-17 si in we sunt tot timpul impreuna.

anda e proiect informatic, eu lucrez ca programator. Inca vrei sa-ti dau detalii? Poate in privat.

noki sa-ti fie de bine sarbatorirea de aseara!

Luni e ziua Silviei, n-o sa am musafiri acasa, fac doar un tortulet pe care il mancam noi 4, in familie. Duminica i-am rezervat de mult la McDonalds Obor si am invitat proietenele ei de pe la gradinita; m-am gandit, chiar daca situatia in familia noastra e asa proasta, totusi Silvia merita sarbatorita intr-un fel si ar fi f trista sa nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

fetele din bucuresti, i-am luat lui nichita 2 bluze cu maneca lunga, dragute si bumbac de calitate, de la irina schrotter din mall vitan, ca acolo are si de copii, cu 32 si 36 roni,adica nu-s asa scumpe, la pretul asta am vazut si la piciul. sunt reduceri mari la ea in magazin, dk vreti sa luati ceva la copii io zic ca merita.

maine sper ca mai iesim din case ca vad ca ningeeeeee incontinuu si io maine am program de cautat lapte nan junior.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda, mi-a placut impartirea in 3 categorii a barbatilor care inseala.
Cred ca bunicu'meu era din prima categorie A avut sora-mea prin generala o profa care a fost colega cu el in ultimii ani de invatamant (ai lui) si zicea ca he-he ce bunic ati avut voi. Dar noi habar n-aveam si nici cei 3 copii ai lui Ce-i drept bunica era o persoana f rece si sobra iar bunicu' asa mai ... temperament latin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Gabitico – Feb 13 2008

quote:
Mada... ....un pupic si-o floricica sa se-ntoarca conu Marius.
Poate ca aceste zile de meditatie il vor ajuta pe al tau consort sa isi dea seama cat de mult inseamna familia si sa revina acasa spasit si cu sentimente curate..

quote:
Februarie 03 2008
Da este adevarat...se implinesc astazi 7 ani... 7 ani minunati...de cand eu si sotul meu ne-am unit destinele pe vecie. 7 ani superbi...cu bune si mai putin bine...7 ani in care am gasit sprijin, dragoste, ajutor si respect de la barbatul pe care eu il iubesc si il admir pt dragostea si devotamentul lui pentru familie. -------------------------------------...si mai pesus de orice a binecuvantat dragostea nostra prin nasterea micutei Mateea Ioana.... si de cate ori privim ochii ei calzi ne amintim cat de mult ne iubim si mai ales cat de mult ne-a iubit Dumnezeu cand ne-a daruit acest minunat Ingeras.
Ma rog la Bunul Dumnezeu ca sa nu ma trezesc niciodata din acest "vis" minunat sa avem cat mai multe clipe frumoase impreuna si dragostea nostra sa devina din ce in ce mai puternica astfel incat nimeni si imic sa nu ne poata desparti.

Am scris aceste randuri...in aceasta zi deosebita...pentru a va transmite un pic din energia nostra pozitiva...pentru a va aduce un pic inapoi in timp...si pt a va indemna sa lasati toate treburile deoparte si sa petreceti cat mai mult timp alaturi de cei dragi...alaturi de sotii pe care i-ati ales sa va fie alaturi la bine si la greu.....si sa cautati in interiorul vostru acea samanta de dragoste si sa o lasati sa iasa la lumina si sa va umple casa de fericire armonie, dragoste si impliniri.

quote:
Ianuarie 27, 2008

am citit si eu ceva din urma ...si-mi permit sa va spun asa....cu toate ca nu o sa fiti de acord cu mine...
---------------------------------------------------------------------------------
Barbatul trebuie implicat in tot ceea ce inseamna familie...tre sa se completeze cu femeia lui...nu sa ceara...ca doar nimeni nu e servitor....si copilul e obligativitatea amandurora...tre sa il schimbe si el, sa ii faca baie, sa-l hraneasca... ca de aia e TATA.

Mada...nu stiu ce sfat sa iti dau...cel mai bine e sa vb voi..sa vedeti ce v-a atras unul catre celelalt, sa descoperiti in voi flacara care v-a unit acum 7 ani ssi numai asa va puteti da seama ca va distanteaza acum unul de altul.Ai nevoie de calm, liniste,multa vointa si rabdare.---------------------------------------...incearca sa petreceti mai mult timp impreuna...sa va dedicati mai mult Mirunei....si usor usor...o sa descoperiti si drumul care sa va readuca impreuna.
Cam asa vad eu familia si imi cer scuze daca am ofensat, fara sa vreu, pe cineva.
.

quote:
Jan 27 2008

anda draga...pai tocmai asta e...ca amndoi sa fie pe aceeasi lungime de unda si in privinta relatiilor sexuale. Nu ca daca el vrea ...eu vreau ...nu vreau...trebiue...ca alfel ma paraseste. Dorinta sexuala se educa...hormonii,,,oricat ar juca ei...trebuie condusi de creier. Sexul trebuie sa implineasca ambii parteneri...si daca unul nu poate...sau nu vrea...asta nu inseamna ca calalalt tre sa umble din usa in usa. Nu moare nimeni fara sex...stai linistita.

Bine, revenind la subiect,... la noi au fost si alte pb legate de sanatatea mea ...pe care nu are rost sa le enumar aici...important e ca am gasit intelegere si ca ne iubim in continuare la fel de mult ca la inceput si impreuna am depasit momentele dificile din viata nostra.

quote:
Februarie 15, 2008

Am citit toate mesajele vostre catre Mada. M-a marcat profund situatia in care se afla dar m-au dezamagit reactiile vostre la adresa lui Marius.

Nu ii cunosc personal pe nici unul dintre ei...dar tin la amandoi....pt ca am vazut cat de frumosi sunt impreuna si cat de mult se iubesc....dovada.... micuta lor comoara Miruna...care seamana leit cu amandoi...completeaza perfect trasaturile a doi oameni care seamana si se iubesc.

Mada...daca intr-adevar il iubesti pe Marius nu poti decat sa ii doresti sa fie fericit alaturi de persoana pe care a gasit-o.---------------------------------------------------------
Fa planuri de viitor.....incerca sa rezolvi pb ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat...incearca sa fii barbata.
Lui Marius ii trebuie timp sa se adune...sa cantareasca lucrurile la rece...lasa-i acest timp.....si fa-l sa inteleaga ca voi il iubiti si sunteti dispuse sa il primiti inapoi...si sa ii oferiti dragostea voastra si ca indiferent de decizia pe care o va lua...voi ii ve-ti fi mereu aproape....putand conta oricand pe ajutorul vostru.

Gabitico, scuza-ma, dar m-ai bagat in ceata cu mesajele tale; citeste ultimele postari si mai stai si gandeste-te.
Intr-un mesaj spui ca nimeni nu MOARE fara sex, ca sint condusi de hormoni, si in altul ii sugerezi lui Mada sa-si vada de drum.
Adica trebuie sa-mi fie frica ca barbata-meu se duce pina la piata si nu-si poate tine ceva in pantaloni si imi naruie mie toate planurile - inclusiv o viata de familie pentru fata mea - si eu sa-i urez o viata fericita???
haide, sa fim realisti, in ce secol traiesti?!?!

Eu cred ca daca tie ti s-ar fi intimplat toate astea, nu gandeai asa.

Noblete si inima larga om avea toate, dar cind un barbat face asa ceva, nu mai merita sa fie fericit!

sint de-a dreptul revoltata!!!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Ina draga...dar daca o femeie face asa merita sa fie fericita? De ce privim lucrurile feminist?

Nu stiu ce ti se pare asa revoltator...cand iubesti ...da... indiferent de situatie....chiar daca doare..... nu poti sa ii doresti rau persoanei iubite. Si Mada il iubeste pe Marius si este singura in masura sa ia decizii in aceasta situatie.
Si daca citesti cu atentie am spus ca nu trebuie sa fim condusi numai de hormoni...ci de creier si ca FARA SEX NU MOARE NIMENI.
Pai daca sunt numai planurile tale ...ce folos...era bine sa fie planurile voastre....
Postarea ta imi ridica oricum unele semne de intrebare....si asa mai cunosc si eu caracterul oamenilor.....
Vad ca iti place sa iei oamenii la puricat..nu gluma....chiar daca nu te priveste direct pb.

Si inca ceva...nu mai judeca oamenii asa superficial...nu ai de unde sa stii viata fiecaruia....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Desi intru mai rar ...va citesc zilnic.
Nu am facut nimic alceva decat...in anumite momente de tristete ...sa mai impartasesc cateva ganduri legate de familia mea...ganduri care se pare ca au deranjat ...pe unii.
M-am saturat ca mesajele mele sa fie puricate si rastalmacite.
Chiar nu vreu raul nimanui...si mai ales nu vreau sa deranjez.
Oricm aveam de gand sa inchei acest capitol Dc din viata mea....Se pare ca cineva atras semnalul de alarma.
De azi nu o sa va mai deranjez...va rog sa ma stergeti si din listuta vostra.
Va doresc sanatate impliniri si MULTA iubire.
Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume....sa va umple casele de fericire, noroc si voie buna.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

gbitaco, daca oricum vroiai sa "inchei capitolul dc" zii asa, dar sa nu facem o drama ca pleci din cauza inei sau a altcuiva.
nu vrea nimeni sa pleci.
ina n-a fost atenta la replica si per ansamblu nu a inteles, dar asta nu inseamna ca trebuie sa facem o tragedie.
pe ina o cunosc, este o fata de pus pe rana, pansament, vorba lui bic:)), crede-ma. pe tine nu te cunosc, dar eu nu vreau sa pleci.
dar sa nu facem tragi-comedie acum, aoleu mi-a rastalmacit, vroiam sa va impartasesc ganduri, la revedere etc
ce naibii, suntem femei in toate firea.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput