Mamici din Spania (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

buna dimineata-LA MULTI ANIIIIIIIIIIII LA TOATE FEMEILE SI PRINTESELE

da ai dreptate enredado=e incalcit,eu am zis cu tentenzdtie spre incalcire,a se icreti,sau a se zburli,PAR REBEL HIHIHIHIHIHI
AI parul rebel?

COpiii nostri parca s-au inteles nici ALVARO nu pre a dormit in noapte asta,cred ca din cauza dintilor sau maselutelor,se trezea din ora in ora.Acum s-a mai linistit,doarme cu papa.
Sotul tau e spaniol,?
al meu e spaniol,si stie ca azi e 8 MARTIE no bine eu i-am povestit cum e la noi,si azi cum s-a trezit mi-a si zis LA MULTI ANI SI MO PUPACIT.
multumesc pentru floare.

FETELOR PE UNDE MAI UMBLATI'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Fetelor va rog daca puteti sa ma ajutati:

Am facut prima oara declaratia de eliberare pasaport + cererea+procura.In declaratie nu am mentionat domiciliul minorului.Cei de la pasapoarte au zis ca avem nevoie de declaratia parintelui strain ca e de acord ca domiciliul copilului sa fie acelasi cu al parintelui roman.
D-l Consul de aici ne-a spus ca putem doar adauga la sfarsit in declaratia initiala:"Mentionam ca minorul va avea domiciliul ...".Declaratia e facuta la comun :"Subsemnatii ...".
E de ajuns sau trebuie declaratie separata in care isi da acordul?
Copilul are certificat roman eliberat de ambasada si va fi inregistrat in orasul unde am eu domiciliul.

Va rog frumos daca puteti sa-mi raspundeti pana diseara - maine mergem la ambasada sa ridicam actele.Si va rog nu ma trimiteti la pagina cu legi ca mi-am prins urechile pe acolo.
Multumesc.

Poze
www.onetruemedia.com/shared?p=4c49c7a20381c93ac02f82&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Khalid

Povestea nasterei

Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

darene-eu te-as ajuta dar nu stiu, ca piciul meu e spaniol,adica sunt casatorita su spaniol,si pasaportul l-am facut aici.la ei.
sper sa reusesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca_ionela spune:

Buna fetelor..st nou pe aici..sunt ionela 23 ani sunt din alcala de henares..a nascut cineva in acest orasel?imi puteti spune cum v-a tratat .. ca sunt un pic speriata de nastere,bine mai am putin
Va pup si astept mesajele voastre
O zi buna
LA MULTI ANI!!!!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
LA MULTI ANI DE ZIUA FEMEII!
Noi singuri acasa ca de obicei, tati ajunge doar pe marti
Fetelor, noi ne-am decis si nu mai vindem casa dca nu primim minim 220.000 ca nu merita mai putin sa o vand.Toata lumea se astepata sa pice preturile, ceea ce e FALS. adica s-or ieftini a doua rezidenta, casele la mare, nicidecum casa de locuit, se prevede ca in urmatorii 3 ani sa se cumpere peste 60% din casele de prima rezidenta.Si cred ca merita sa avem ceva si aici, chiar daca mergem acasa, o inchiriezi si imi platesc letra din chirie.Trebuie sa fie o super-oferta sa o dau, mai ales ca acum toata lumea vrea sa cumpere ieftin.Daca mai aguantam 3 ani o sa urce cel putin 20%.Si acu 4 ani a fost o criza, nu la fel de puternica, dar in 2-3 ani o sa isi revina.
va pup si va doresc o seara faina tuturor

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

coca ionela am o prietena la mamici d e noiembrie decembrie 2006 dayanara si am inteles ca ea a nascut in alcala de henares. dupa cate am inteles eu totul a fost ok, ca in restul spaniei. mergi, te controleaza, mai stai vreo ora prin zona, te schimbi, iti pun monitorul, apoi cand trebe ceri epidurala. intre timp mai o enema, mai un ser in vena,depinde de la caz la caz. eu am avut o nastere supre provocata(care cica-s cele mai dureroase) si n-am avut nici o problemo. cu epidurala nu simti nimic nimic, nici taietura nici cusaturi..asa ca relaxeaza-te!

Da geanina si sotul meu e spaniol, dar nu prea i-am implantat obiceiuri romanesti. Si si eu sunt spaniola deja... mai tre sa-mi pun 2 apellidos(astept traducerea certificatului de nastere a mamei mele) sa jur pe drapel si gata...m-am spaniolit!

apropos de criza in constructii... deja afecteaza si alte sectoare..a scazut vanzarea cu 20% deja la mobila si electrodomestice...s-au inchis 400 000 de inmobiliarias deja...2-3 ani e mult... multe firme n-or sa reziste...
ce pacat ca noi nu putem vota inca!!

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

BUNA FETELOR

NOI am fost in oras toata ziua,am profitat de ziua frumoasa

coca-ionela-BINE AI VENIT LA NOI,SI FELICITARI PENTRU BURTICA
eu am nascut si traiesc in ALCALA DE HENARES,si cum ZICE SI DBUNNI,te trateaza ca si in orice parte a SPANIEI,adica bine,eu nu am avut probleme,s-au comportat super cu mine, eu am avut cezariana programata asa ca eu nu stiu nimic despre perioada travaluilui,dar nu-ti face griji ca sunt tare atenti cu tine daca nu faci scandal hihihihihi.
SA nu te miri cand o sa mergi la control si la ecograf ca o sa dai peste alt doctor,aici asa e nu ai doctorul tau,si la nastere,te asista moasa,dctorul intervine doar in cazuri,de urgenta.
In spital i-ti da de toate,asa ca nu tre sa-ti duci nimic cu tine,doar strictul necesar, pijama nu-ti tre.nu te lasa.poate
halat,si pantofi de casa,Eu halatul nu l-am folosit ca ma incurca.
Mergi la pregatiri?
Poti sa ma intrebi orice,te ajut cu mare placere

olim-singurei iara?lasaa ca ne invartim noi pe aici
Ma tare indoiesc sa mai creasca preturile,noi avem firma in domeniul construcyiilor avem multe cunostinte in domeniu,si e cam gri situatia,CUNOSC FIRME DE CONSTRUCTII care au oprit obra ca bancile nu-i mai finantza,o sa dee multe faliment si bancile tre sa-si recuperreze intr-un fel bani.
DA bine ca voi o aveti si cum ai zis si tu o dati in chirie si ya esta,ca astea o sa fie la moda ca deja au inceput.

Mergi la inceput

dbunny-Bine si eu sunt spaniola juma.dar ceealata sunt RO.cu toate ca-s de mult timp pe meleagurile asteasi i-mi place sa tin obiceiurile la fiecare.A si ii fac si mancare RO.nu-i place chiar tot da manaca.II PLAC sarmalele

COCA-IONELAam uitat sa zic ca primele 10 mesaje ti le modereaza,si apar mai tarziu,sa nu te superi ca i-ti raspundem mai tarziu,asa ca baga repede 10 mes.

Mergi la inceput

Sa aveti o dumineca placuta,ALATURI DE CEI DRAGI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI DE ZIUA FEMEII(cu intarziere)!!!
GEANI,eu cred ca nu-i spaniol sa nu-i placa sarmalele.eu la cati le-am dat sa guste,mi-au reamintit mereu sa mai fac si sa le aduc.ma gandeam ca zic din politete,dar nu cred ca e asa si chiar le-a placut.
suna interesant ce spuneti voi despre preturile la apartamente.si eu vreau sa-l vand pe asta in vreo 3-4 ani.el costa anul trecut 172.000de euro dar a trebuit sa facem imprumut de 215.000de euro sa platim tecnocasa si kiron,asa ca daca vrem sa vindem acum tre sa mai platim noi din buzunar.si nu-mi place deloc apartamentul,e vechi si mai ales ne-a ramas si o rata de 1200 de euro pe luna...
sa vedem acum cine castiga alegerile,poate se gandesc sa ne dea si noua mai mult timp de stat cu bbei acasa,desi nu prea cred eu sa se gandeasca la asa ceva...
sa aveti o duminica frumoasa!pe noi cred ca ne duce sotul la carting dupa masa

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (31) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput