Mamici de septembrie-octombrie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Shexy burtik de 12 s +

Mie mi s-o stricat aparatu' taman cand m-am hotarat sa fac si io pozne

Tre sa-l duc la doctor da mi-o fost o lene azi...

SI zici ca nu-i buna nutela???

POZNICI CU NOI

9+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

daaaaaaa....am inteles acum.......da eu vreau mai multe saptamani...nu se poate sa treaca timpul mai repede ca asa de mult imi doresc sa-mi tin mazarica in brate

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

alinusha, eu am facut pregnyl la a doua sarcina, pentru a regla arterele uterine...am facut vreo 8 injectii, prin luna a 5-a .Are rol si de sustinere a sarcinii

*** AniS5+ ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

toate sunteti la ????
si eu abia astept sa vina sotu acasa de la serviciu si sa-l iubesc un pik...sau un pik mai mult....sau cel mai bine de tot...

7+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

naspa chestia cu moderarea ... are nevoie oama de o vorba buna, un suport, o incurajare si postu' nu apareeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

oana faine poze cu burtik. eu astept sa vad si interiorul

11+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

eu petrecut sf val in pat mancand papa de la kfc
asta e ...pana am voie sa ies afara mai am
si desi inainte imi placea sa pap acasa diverse acum abia astept sa merg la un local sa pap orice. si sa nu fie fum de tigara

v-ati luat hainutze de burtici ? eu nu ink, le mai am pe cele de acum 8 ani

11+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

moni multzam fain! pai du aparatu ala musai la ca trece trim I imediat si n-avem poza..nutela ii buna foc la gust...da cred ca are ceva Euri + calorii de alea nefolositoare..
delphinas mamica! sa treaca! acu' ti-am dat cu paru' cu saptamanie si calculul lor mai un sa treca supararea si timpul sa se scurga mai repejor!
freshana merci...sper sa reusim maine sa-l filmam pe bb! eu inca nu mi-am luat haine de burtoasa..desi ma cam strang blugii in talie..adik nu ma strang tare...dar park simt asa un disconfort uneori cand stau jos...am gasit ceva blugi cu 1 marime mai mari, de acum 3-4 ani..sa vad cum stau pe mine...
oki doki burtici, vad ca numai eu mai bantui..asa ca
somnic usor va doresc burtici!!!! ca ne "vedem" maine dimineata, la ceiutzul/cafelutza/cioco calda a lui teo!

Oana
12s
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Neata

Daca nu s-a terminat perioada inscrierilor , o sa va rog sa ma treceti si pe mine pe lista. UM 11.01.2008, DPN 18.10.2008. Deocamdata nu am decat confirmarea testului si un eco in care s-a vazut samburelul, dar e inca prea mic pentru masuratori. Pentru confirmarea oficiala, cea de la medic, mai astept vreo saptamana.

Va pup,
Lili (5s) si www.dropshots.com/Ada_74#" target="_blank"> Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

'neata, burtici!
Oana, faci misto de mine ??!!Glumesc!!!
Ce sa fac daca la 6,30 imi pleaca sotul si-mi place sa beau cafeluta cu el dimineata (acum e ciocolata calda).Apoi astept ora 7,30 sa-mi duc fetita la gradinita si baiatul la scoala si uite-asa sunt eu mai matinala.Seara e vanzoleala multa, mai vor si ei la calculator si nu mai apuc sa intru, iar dimineata ma pun la curent cu ultimele noutati
Maine ma duc sa-mi iau si eu rezultatul la analize, sper sa fie bune.
Va pup pe toate si sa dea DD sa fie numai vesti bune!!
Ada_74, te primim cu drag.Felicitari si o sarcina usoara!

8+

testele mele

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115604.sigmaker.png" target="_blank"> Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001) si www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">a3aminune(eco)crestem
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput