Mamici de septembrie-octombrie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 19
Delphinas spune:
Dbunny frumos foc cavalerul tau...seamana tare mult cu nepotelul meu...sa creasca mare si frumos...si sa aiba grija de bb din burtica
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Delphinas
Dbunny frumos foc cavalerul tau...seamana tare mult cu nepotelul meu...sa creasca mare si frumos...si sa aiba grija de bb din burtica
Multumim mumos
.Am si lucrat mult Dbunny
6s cu bb Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
oanasm spune:
pthiu...da' cat ati scris!
sa vedem...
alinush nici eu nu ma simt ff gravi...mai cu tzitzile astea..ca-n rest..zici ca ar fi vorba de alta persoana
rose
si mersi de urari! Doamne ajuta sa fie bine si sa venim cu vesti bune de tot!
mmmm...monica nutela 

yami-yami...o sa-mi iau...nu face bine..da un pic asa...de gust...![]()
Dbunny ce ma buucr ca s-a diminuata scurgerea aia la tine..si acum mai a asa..o pata ..doua..tinem pumnii pt luni! eu am poze d la eco..unde e aparatul foto![]()
julyy dar ce fasolica faina!!!!
..aa..p viitor sa nu uiti sa ne prezinti fasolica..da? adik si maine!!
io am venit de la bazin..am papat...si of course direct aici!![]()
aaa...am pus 2 poze de azi, cu burtik de 12s!!! 

Oana
12s 
o noua viata
Delphinas spune:
ce burtica sexy ai oana...la mine s-a intarit un pik burtica...felicitari si tin pumnii stransi pt maine
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
AnaLucia spune:
Buna fetelor!
Nu v-am mai scris de muuuult timp. Avem vesti ! am fost la eco si l-am vazut pe BB. La 8s si 5z avea 2cm. Tare m-am emotionat cand l-am vazut. Statea cumintel si inimioara ii batea de zor. Data trecuta nu se vazuse decat sacul gestational asa ca aveam mari emotii. Ma bucur enorm ca este bine si a crescut asa de maricel.
Va pup pe toate si salutari noilor burtici. Sa avem sarcini usoare.
8+
oanasm spune:
multzumin de compliment, delphinas
aa...auzi vad ca tu esti in 7s2z park..dupa ticker..deci esti 7+..adik 7s implinite + "x" zile
Oana
12s 
o noua viata
Delphinas spune:
unde ati plecat???...am ramas aici singurica....come back![]()
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
alinushca spune:
Facut una bucata Pregnyl, ouch! A mai facut careva d'astea? Stiti care e ideea lor, la ce folosesc?
Seara buna la burtici si l mazarici, fasolici si ce mai avem pe aici! 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
Delphinas spune:
asa se pare...dupaticker am 7s si 2z, dar dr de fam mi-a zis ca luni cand am fost eu la ea...intru in cea de-a 8-a saptamana....dupa calculele mele tot 8s imi iese...acum pe cine sa cred???
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
oanasm spune:
alinushca ouch bucutza..sau unde le faci... pregnylul Actiune terapeutica: Gonadotropina obtinuta din urina de femeie gravida are activitate predominant luteinizanta; la femeie favorizeaza mentinerea corpului galben si secretia de progeteron (pāna īn luna a 3-a de sarcina)..am auzit de multe reusite cu pregnyl asta in sarcina! 
delphinas ok..deci intri in a8a saptamana..dar nu ai 8s implinite...intelegi? eu azi am facut 12s..adik am 12s implinite...am intrat in13..dar implinite 100% sunt doar 12..deci 12 +...nu stiu daca explic bine..
..oricum...noi sa fim sanatoase cu bebeii..in rest..
Oana
12s 
o noua viata