*** LA REDOUTE *** (79)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

pai nu-i problema daca imi blocheaza contu pt neplata, le fac urgent o plata externa dar...sa-si plateasca comisioanele.
eu am 1 cmd cu banii neluati, sunt vreo 20 eur.
intuiesc o valoare egala a comisioanelor....

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Giova la multi ani!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Da, chiar, Giova, cand e draga ziua ta?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

La multi ani, Giova !!!
Multa sanatate si numai impliniri.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

La multi ani, Giova!!!! Varsatoare...ca mine !

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

Multi ani traiasca! Multi ani traiasca! La Multi Aaaaaaaaaani!
Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia0676 spune:

La multi ani Giova, multa sanatate si numai bine!

quote:
Originally posted by ChrisDun

Salve,

Am sunat la ING (unde am unul din carduri) si am aflat ca perioada pe care tin ei "hold" pe bani este de 15 zile ... Asa ca daca vi-i deblocheaza dupa doua saptamani de la data comenzii, eu zic sa ii mai lasati ceva timp acolo, ca poate LR n-a apucat sa si-i ia... Maine ma duc si la BRD sa intreb - ca acolo am celalalt card.
O seara buna!

Inseamna ca asta este explicatia pentru comanda mea din 28, ieri s-au implinit 2 saptamani. Oare LR mai isi i-a banii pe ea daca raman incontinuare in cont? Vi s-a intamplat?

Partea proasta e ca mai am 2 comenzi una dupa alta, respectiv pe 30 si 31 si inca una pe 8. Astazi mi-au mai deblocat banii pentru una din comenzi si si-au luat banii pentru alta...deci una calda una rece... din calculele mele posibil sa o fi deblocat pe cea din 30 si sa fi luat banii pentru cea din 8... astea inseamna ca maine o sa imi deblocheze si banii pentru comanda din 31 ... sumele sunt apropiate si mi-e greu sa imi dau seama exact ce au facut.

Nu inteleg totusi de ce au luat banii pentru comanda din 8 si nu pentru celelalte comenzi date anterior...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

La multi ani, Giova!

La multi ani, Claujro!

ZIua mea a fost vineri si astia de la LR mi-au trimis un mail in care imi spuneau ca pot trimite prietenilor pagina cu produsele preferate. poate se inspira pentru cadouri.

La ritmul in care vin comenzile, ar trebui sa comande de acum si poate le primesc la anu de ziua mea.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

La multi ani, Ane! Ziua mea a fost joi..eu nu am primit nici un mail-cadou de LR!

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Mergi la inceput