Timisoara, Impreuna! ( 82 )
Raspunsuri - Pagina 9
claudia74 spune:
We like a party nu-l mai prind ca e tarziu Doris
Laurel baga vreo hora mandra banatana de la Chisoda,Impact sunt cool,mai ales ca is timisoreni,chiar am vazut azi piesa asta la Happy our,ce mi-e dor de Park place
Silvana baga un Goran Bregovici
Katik un ceardas
Dana o hora sarbeasca sau ce ti-o place tie
Mariaa Roy Orbinson sau whatever
Ano vreo hora dobrogeana,aveti?
Restul fetelor ce vreti da bagati en gross,
gonghy spune:
No c-am atata ca ma cheama jobul schimbat,alaptat si la somnic.
Noapte buna fetelor!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
claudia74 spune:
Asta imi place,pentru mine Maria si Mariaa (Simona) dedicatie speciala :www.youtube.com/watch?v=nCZX_98V3Js&feature=related" target="_blank">Secretul Mariei si ptr Ana Maria (Ana68)
am nebunit acusi arunc cu euroi pe aici asa suna
gonghy spune:
No Clau ca nu puceam sa ma hogin pana nu'tz dau si www.youtube.com/watch?v=ldiBVb33hL8" target="_blank">o hora banatzana.
Hai ica una si ma duc www.youtube.com/watch?v=M7m4f4taNcQ" target="_blank">ia d'aici.
I-a la joc si invata-l banatzaneshce
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
claudia74 spune:
Bravo Laura,banatanca number one,a mai tare banatanca
Duce culca-ti odrasla si punce si tu sa ce hogini.
Bai sa mor Marie poale ciurate e mortala,nu am mai auzit-o de cand eram fata mare si mergeam la Ruga-n sat Imnul banatanului,am nebunit acuma clar.
Daca mai gasesc si Pune tata coasa'n cui si Din copita murgu bace sau frumoasa'i vecina noastra,Trandafir crescut in iarba sau Bage palarie noua ma imbat sa mor de nu.
Doris-Alina spune:
No, Claudia, scoate euroii...
www.youtube.com/watch?v=8C30ngG22YY" target="_blank">Dedicatie...
Auuuuu...putredoooo....www.youtube.com/watch?v=6nx8E1LHj7U" target="_blank">Doina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Vin si eu ca-i rost de chef yo-s cu dansu, voi cu muzica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
Claudia dedicatie speciala http://www.youtube.com/watch?v=GANlQkvU1zI&feature=related
Pupiu
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
Doris nu de mama ca eu plang,baga d-alea de chef,stii si sa chiui alta banatanca tare si Silvanam-ai atins fir-ai tu sa fi,cu Banatu Mandra floare,ma duc sa desfac o bere sau imi fac un martini.
claudia74 spune:
Dedicatie speciala ptr Jena Silvana sa scoata dolariiiiiiii.... www.youtube.com/watch?v=WBrWUqdeaak&feature=related" target="_blank">Lepa Brena
si inca una www.youtube.com/watch?v=_bWOsH8YfYU&feature=related" target="_blank">Lepa Brena
www.youtube.com/watch?v=4deZXD3Stp4&feature=related" target="_blank">si inca una
www.youtube.com/watch?v=jSoRc5gG0qQ&feature=related" target="_blank">si inca una
sa curga dolariiiiiiiii......uuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiuuuuuuuuu.