Timisoara, Impreuna! ( 82 )
Raspunsuri - Pagina 5
Ana68 spune:
Dana draga,multumesc pentru plaja aia...Intrebare:se poate face nudism?!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mihi spune:
Sara buna,
v-am citit in viteza de la lucru...sunt epuizata...nu vreau decat un pat sa dorm...
Maria...eu am aparat salin si nu l-am prea folosit...ti-l dau cu placere...
clau...sunt bine numa ca-s obo rau...ma termina insomniile si programul incarcat de peste zi...ieri dupa lucru...fugi la gradi apoi la dentist...dupa care la inot...simt ca mi-e sufletul deasupra trupului...
Lormi...itzi doresc si tzie un fluturas in burtica...o sa vina el...nu te mai stresa...
fetele va pup pe toate...ma bucur ca macar Dani e in forma si tzine sus panzele corabiei noastre...sper ca Aida sa depaseasca uraganul...Simona furtuna...iar noi celelalte ceatza mai groasa sau mai subtzire...
mihi
Doris-Alina spune:
Sara buna...
Azi, la 14, 03 am primit sms de la Aida...
Citez:
Acum a iesit din operatie, inca nu s-a trezit, o mai lasa sa doarma. Eu doar am vazut cand o mutau.
A scos ganglionul si a curatat. Altceva nimic, doar plang...
Alte vesti nu am mai primit de la pranz...
Refacere rapida matzei curajoase, si o asteptam acasa...
Fetele, vad ca aici e atmosfera, nu gluma...
Danitin, multumim, super...
In mod normal, eu asta seara trebuia sa fiu singura, Radu e la tura, dar a avut un examen si a venit colegul sa stea cateva ore, s-au inteles, si ramane colegul sa-i faca toata tura, asa ca intru in scara, ajung in fata usii, bag cheia, si vad lumina...incremenesc...ma gandeam ca hotii sunt in casa mea, cand colo, Iubi meu, e home...asa ca sunt bucuroasa...
Maria, cum e? ai dus-o pe mamanu? hai ca deja sunt ingrijorata...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Ultimele stiri...
Matzele vin abia maine acasa, mai este nevoie sa faca un eco la burtica.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Dani, multumesc pentru cadoul de valentine's day! Mesaju era fii barbata, nu?
Cand am venit de la munca, sotu deja plecase, am gasit pe masa in vaza un buchet de flori si o felicitare din aia faina cu mesaj de valentine's day. Drept rasplata eu il voi astepta diseara ... nu va spun pentru ce, na ...
Aida, sunt cu gandul altuturi de voi. Doamne ajuta sa fie totul bine.
Maria, ce mai face mama ta?
Pupiu
Silvana si Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
danitin spune:
fetele va pup pe toate...ma bucur ca macar Dani e in forma si tzine sus panzele corabiei noastre...sper ca Aida sa depaseasca uraganul...Simona furtuna...iar noi celelalte ceatza mai groasa sau mai subtzire... by Mihi
Ma bucur ca v-au placut cadourile... si uite ceva de ora tarzie, da bun si dimineatza.
www.barynya.com/mp3/cd7/06-stakanchiki.mp3" target="_blank">SUPER
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Avem si poze noi
danitin spune:
La ora aceatsa tocmai eu, prapastioasa de serviciu, pesimista, Ana stie ... am ramas sa tin catargul sus? E bine, e bine ca pot...
Va doresc tuturor ganduri senine si clipe minunate...
Matza mica sa fie bine, altcum nu se poate ... si restul toate sa avem ganduri bune si sperantze incapatanate .... Mi-e drag de voi, prietene bune, puternice, tenace, luptatoare ... toate, indiferent de ce probleme ar fi. Nu pot decat sa ma gandesc la voi dragele mele drage. Si maine e o zi, cu ingrijorari, cu frici, cu nadejdi, alaturi, numai bine!
Avem si poze noi
danitin spune:
Si fie ca maine www.freefoto.com/images/9905/01/9905_01_16---Winter-Sunrise_web.jpg" target="_blank">EL SA RASARA CU O NOUA NADEJDE PENTRU NOI...
Avem si poze noi
deya spune:
Sper sa vine fetele cu bine....
Yo imi petrec noaptea......ptii am o problema cu gelozia(v-ati tratat careva?)....in rest fac bagaje plec acas.....
va pup ...sa aveti o zi buna
katik spune:
neatza lume!
haideti de va dezmortiti:
aida, sa veniti cu bine acasa!!!! o sa fie bine!!!!pupam mitzele curajoase!!!!
dana, sar'na pt cadou! este super!!!!!!! deci, ramine valabila oferata, daca o sa fi milionara(in euro, evident)???
cum fu la restaurant si dupa aceea????
silvana, ce ai pus tu la cale, ai? i-a trei si da-i cu explicatii largite!
ana, s-a reparat colega, sper ca nu te mai sechestreaza astia acolo din nou!
deya, mama, cum e cu ex? e gata? termina cu ele iar dupa aia ai tot timpul sa rezolvi si pb cu corazon(gelozie, etc....). zi aici ce ai patit de esti asa darimata? poate au "babele" vreo solutie!
mariaa, si eu am un aparat salin, acum nu prea il folosesc, l-am folosit cit a fost fata mica. daca ai nevoie de el, ti-l dau cu placere.(trebuie doar placutzele schimbate ca demult n-a mai mers si sigur s-au dus).cu aparatul de aerosoli ai rezolvat?
lormi, fata, multa sanatate! off, ce se lipesc si de tine toate! ai grija de tine!
lore, cum sunteti, ce mai face printesa laurica? deci, te-ai hotarit, iei o suzy?
doris, cum a fost aseara, daca tot ai avut surpriza cu d-l acasa?
claudia, cum a fost la orl? ce a zis dr?ai tras un pic de adult ieri?
laura, cum esti?auzi, am nevoie de o consultatie on-line: trebe sa-i dau la al meu sotz ceva multivitamine, ceva, ca e darimat, o oboseala crunta, cronica. ma gindeam ca o fi ajutind si astea. nu stiu de care sa-i iau, sa fie si bune si nici cele mai scumpe ca ma usuca medicamentele astea. daca ai vreo idee, pls!!!!
noi am avut un 14 febr nashpa de tot: alergatura la dr: am stat ieri dupa masa 2 ore cu robi la coada la radiologie in policlinica. rezultatul a fost: azi o alta zi la cheremul dr, trebuie sa-i puna o atela ghipsata, un oscior este tasat, deci 14 zile vom sta impachetati. ma inarmez cu multa rabdare si incerc sa ma abtin sa nu fac scandal pe acolo, parca vad ca o fi nebunie si coada cit casa poporului. mai incerc sa pun pilele in functiune ca daca merge omul cinstit, sta o zi si nu rezolva nimik
seara am picat secerati toti
no, fetele, sa aveti o zi buna!