Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(94)
Raspunsuri - Pagina 3
mstela spune:
Galerie in continuare pt bb2-primul randunoi!!!
Mamaaa,da azi chiar ca-i mare alerta!Care mai de care!!
Si acum:Olgutzik, si eu scriu cu o mana,a fost greu pana m-am obisnuit,acum manevrez bine si stau mai mult pe partea dreapta,ca pe stg imi palpita inima tare de la Gynipral,si de la o vreme ma doare in coasta pe sub sanul drept de amorteala.Dar tu esti fericita ca mai ai putin si scapi..bravos!!
A,uite ca mai pove si kya si clau de durerea de sub san,inseamna ca s-au impins pe acolo toate cele!
Mary lou,cartea caprarilor era la toate chioscurile de ziare..Ciudat sa nu mai fie.Pe odc am cautat si eu dvd-ul Danei nalbaru,dar nicio urma...e cam select sa fie piratat.Dc il gasesti, sa spui!
Alina,stii ca pove si eu candva ca ma inteapa la buric?De la o vreme ma si ustura,mai ales cand ma invartesc in pat.Eu nu m-am ingrijorat ca am auzit ca e buricul tensionat si intins.
Ioana,super mobila.E o culoare tare draguta.S-o stapaniti sanatosi!
Felicitari luny pt aniversare!Noi luna viitoare pe 21 implinim 8 ani!Wauuu..cat a trecut!
din nou tot stolul,fara exceptii ca toate sunteti scumpe.
Maria,lasa mama ca iei si tu nota maximacu putina rabdare termini si tu..dar n-o sa iei ca mine 20(nota rostita)
simo bv pt rugaciune!
Bubule,tu vrei?Stai cumintzik,noi deocamdata facem galerie?Mai avem de clocit!Cum sa vrei acu?
Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
luny spune:
Va multumesc inca o data, Ursu, la multi ani si voua!!!
Doinita, o sa ma uit cand vin pe mail, acum iesim p-afara! Pupici la toata randunimea!
HAI SIMONETTE, TOT INAINTE!!!
LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
rox_dox spune:
o intrebare pt fetele care au optat pt cezariana:
care au fost motivele care v-au facut pe voi sa alegeti aceasta varianta?
pt ca eu inca oscilez..si au tabarat pe capul meu o gramada de prietene si rude care au nascut natural si care ma tot intreaba de ce eu inclin spre cezariana, ca nu-i normal..etc..
si tare as dori sa aflu si motivele voastre, sa ma mai luminez...
va multumesc!
_
33+ cu RADU
AMR 7 saptamani!!!
Pozele mele!
Clabuc spune:
Ce de vesti minunate!!!
HAI SIMO!!! Iti tin pumnii sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe frumos si sanatos! Astept cu nerabdare vesti de la tine! Mi-au dat lacrimile de bucurie ...
Bravo Naty! Ma bucur ca te simti mai bine si poti veni acasa sa-i pregatesti Iuliei camera asa cum numai o mama stie sa faca! Iulia e pe maine bune acolo si o s-o vezi din ce in ce mai grasunica pe zi ce trece!
Roxanici, prin ce-ai trecut, scumpa de tine! Bine ca s-a terminat cu bine si n-a fost nimic grav, doar un somnic bine meritat. Linisteste-te, mai ai si tu 4 zile si o sa-l tii in brate pe flacaul tau Robert.
Stela, felicitari pentru nota la examen. Ce mamica desteapta foc avem noi aici pe crenguta! FELICITARI!
Sovi, multumesc de grija pentru mine. Mi-a trecut aproape de tot durerea de gat si urechi. Ma bucur ca n-am facut febra!
Va pup pe toate! Las calculatorul deschis azi toata ziua sa nu ratez vestile. De maine, voi fi la ai mei vreo 10 zile, ca pleaca randunoiul in Austria, si la ai mei nu am calculator ..... Cat o sa am de citit cand ma voi intoarce ........
Laly 34+ Maria Clarinda
AMR 5 SAPTAMANI!!!
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
mami_papatot spune:
hello gagicutzelor!
Nu pot incepe altfel decat cu incurajari pentru mami Simonette si bebe Yannis, carora le doresc cea mai frumoasa intalnire ever! mami , sa nu uiti sa-ti pupacesti baietelul cand il vezi prima oara, sa faca gropite in obrajori !Binenteles ca si un travaliu usor si o expulzie fara probleme ar fi de mare ajutor!
Naty, welcome back home...lasa bazaiciul si treci la amenajari ca maine - pimaine vine copilul ala acasa si n-are si el acolo un loc al lui...se poate? ia treci matalutza la amenajari !
Kya, Sofitelul meu facea niste cornulete delicioase, umplute cu gem de prune amestecat cu nuca macinate...un deliciu culinar...si-ti mai vand un pont...nici mie nu-mi place rahatul obisnuit, dar am descoperit in Cora un rahat sarma cu ciocolata...cel putin cand se topeste in cozonaci, zici ca-i crema de ciocolata! deasemeni un deliciu culinar!
bubule, saru-mana pentru pozica pretioasa... stupul delicios este in listuta...mai trebuie doar comandat si amplasat in camera bubulinei!
numeioana, am vazut pozica cu bebe-albinutza si m-am topit...i-am scris deja mamicii respective si sper sa-mi spun a si mie de unde l-a luat si sa mai si gasesc pt ca poza este f veche...
stela, felicitari pt coronitza...acum chiar ca nu mai ai nicio grija...da-o Doamne Iarta-ma de scoala, nu-ti ajunge? eu cand am terminat, am zis ca nu ma mai prinde nimeni pe acolo, nici in vizita!
honey, tinem pumnii si pentru tine, se pare ca listuta cu mamici si beici se va umple mult mai repede decat speram noi!
clau, mamica de scolarel, razvanelul sigur va fi un baietel ascultator si premiant...la ce scoala l-ati inscris? cumva la 75? ca eu acolo a terminat...si pe vremea mea...cum suna...erau super profesori...
numeioana, si mie mi-a placut tare mult mobila lui bebe, ca e veselita...
si a mai vazut o camera frumoasa, la doinitza parca...
Aseara am reusit sa amenajez o parte din birou, cu diferite prostioare aferente...am constatat ca mai trebuie si mobila, ca e prea putina...poate mai luam una alta cand mergem dupa moila de Honey Bunny...dar oricum, imi place tare mult cum a iesit... astazi fac pauza, ceva supita, ca mi-a adus mami o curca mica de la tzaranoaia si bag o supitza cu galusti...
Asa ca fug si eu pe jos sa mai iau una alta si pe urma, inapoi pe crengutza sa vad ce si cum su simonette...acum mai in gluma, mai in serios, ma intreb ce-o fi la fundul ei, stiti vba romaneasca? cacam aia ne asteapta si pe unele din noi...
Va pupacesc pe toate fara exceptie si va indragesc nespus mamicilor!
mami_papatot +31 Honey Bunny
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
Teo2rina spune:
quote:
Originally posted by rox_dox
o intrebare pt fetele care au optat pt cezariana:
care au fost motivele care v-au facut pe voi sa alegeti aceasta varianta?
pt ca eu inca oscilez..si au tabarat pe capul meu o gramada de prietene si rude care au nascut natural si care ma tot intreaba de ce eu inclin spre cezariana, ca nu-i normal..etc..
si tare as dori sa aflu si motivele voastre, sa ma mai luminez...
va multumesc!
_
33+ cu RADU
AMR 7 saptamani!!!
Pozele mele!
Rox,eu am pierdut doua sarcini inainte de bebe Mihnea si nu am mai avut curajul sa risc nimic. in plus, bebe e mare,la termen cam 4.200, eu pitica, prima nastere... dar important a fost primul motiv. si abia acum o saptamana m-am hotarat, tu mai ai un pic de timp
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 38+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
mary-lou123 spune:
Waaa, am plecat doua ore si ati deschis deja capitol nou...
Raportez incursiune incununata de succes- spalat masina, platit rata, dat o raita prin cateva magazine- si luat mancare de-a gata- sarmalute, fasole, gogonele si alte nebunii, ajuns acasa si indopat ca sparta... si nici urma de contractii. Se foieste bebelusa pe acolo, cred ca de emotie... sau k ii era foame si ei
Mai fetelor, voi sunteti gospodine rau! Io gatesc numai pentru catel, o data la 2 zile o oala mare cu orez, in rest, poate o data, de 2 ori pe saptamana fac ceva...si atunci un gratar, un sote, un piure... sarmale si prajtituri nici de craciun nu fac... oare sunt defecta???
Da' la mancat ma pricep- cele mai bune cornulete sunt alea umplute cu gem de prune, parerea mea .
Pup si asteptam vesti de la Simo...
Mary-Lou
Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
37+ cu CLARA
AMR 15 ZILE!!!!
Simo27 spune:
Stiti ce mi-am adus aminte?ca acum exact o luna,pe 13 ianuarie Simonetta noastra se ducea de urgenta la spital cu sangerare...alarma falsa atunci!Si parca chiar zicea ca se gandea ea,sa nasca totusi in 13?!?!....si azi ,e in 13,dar Februarie...
Simo,mamica lui DAVID,,37+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
bubu05 spune:
Kya, poti sa umpli cu gem de care iti place tie in care pui nuca pisata, ies bune asa. Eu n-am facut ever cornulete, dar si eu sunt lesinata dupa ele!
Sa-mi zici cum ti-a iesit kumpirul!
Steluta, m-ai facut sa rad! Doamne fere sa iasa bb acum, ideea era ca mi-ar fi placut si mie sa am 38-39 de saptamani acum Asa, mai avem de clocit si dospit! In curand facem 30!!!!!!!!
Eu am facut supica cu galusti si Zozeee, fac creier pane! iami! mi-a cumparat tanti care sta cu Vlad, stie ca sunt lesinata si mi-a luat 1,5 kile, proaspat!!
Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze