Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(94)
Raspunsuri - Pagina 4
underqueen spune:
tot nici o veste? continua galeria
hai SIMO!!!!!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 37+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 3 saptamani!!!
gbutucica spune:
Asa , sa zic:
aseara am continuat cu risipirea dopului , si di dimineaza am avut ceva singerari. , mai am si acu , dar am sunat medic si zice ca sa stau locului ca nu nasc. Am fost la medicul de facimie, mi-am dus urocultura, dupa amiaza voi merge sa mai fac niste analize la un laborator . si acu va scriu cu aceeasi incredere ca si ieri.Sa-mi fi vazut sotul , " mami eu nu plec la sv , Mami hai sa sunam la mama sa vina.....", si sa nu va spun ca ma suna din 5 in 5 minute in loc de contrctii probabil.
Roxana , am plins , cind am citit postatrea cu patania ta , si nu doresc la nimeni asa ceva , bine ca s-a terminat cu bine, si tu te-ai linistit, sper. Nota 2 si de la mine pt rezidenta p**ii, si nota 20 pt moasa .iar pt tine
Adriuta , multumesc de explicatii, si te , dupa cum am mai spus-o chiar nu sunt stresta
Nicol , sarumina pt observatie , in capul meu a fost ca daca are glow verde, green vine de la verde..... si nu m-am gindit o clipa , asa ca meritat mielul pt tine MAria(Undergueen) si , te rog. poate nu o iau tare in freza!?
Am vazut o aparitie Cristina de la cluj , ce faci mamico ,ai disparutt asa deoadata
pt cory, care a raspuns la provocare.
Mihutza , da chiar ca burtika marisoara ai facut , se pare ca bb tale ii prieste.
olelei am ajuns la simonetta, fac si eu galerie , haide Yanis, hai Sanda Sandulescu Nastere usoara si rapida
Olga , stai cumintica ca uite noi te
O asteptam si pe naTY CU vesti
Ioana , sa stapiniti sanatosi mobila intarziata, acu crek esti linistita.super arata.
ce-mi place atitudinea Simonettei, Ura!!!!!
MImonix, valei , 5 zile si la tine,
Ali usturimea care o ai , este de la faptul ca se intinde pielea, ia da cu crema din abundenta savezi ca trece, e doar senzatia ca e in interior, dar nu e am si eu de astea sa treaca repede.
Simo27 , la tine este un pic mai complicat avind in vedere problemele din sarcina, merci de intrebare. sunt ok , cred , ce am ris la faza cu bagatu in fata
LUny , La multi ani cu fericire , si intelegere pe ziua de azi, frumos.
Clau, sa-ti traiasca scolarul , si viitorul rezizor,
Marina si la tine e pe vinne bb!
Stela , Bravo pt 10 luat , stiam noi ca asa va fi!!!!!
Ce haios arata inceputul de capitol, !!!!!
si cata foaia si de la mine
si acu SIMO Yanis
Giani ,.... 37+ ca am dovada
AMR 3 saptaminisioare ?????
bubu05 spune:
Mami, gand la gand cu supica! A mea e aburinda! Ma bucur ca-ti place stupul, nu e scump deloc si are o melodie super! Vladut e topit si acum dupa el, trage singur de albinuta si canta cu ea! Eu i l-am agatat de bara patutului.
Mary-lou, exact, alea cu gem de prune sunt demetiale, dar si cu nuca bagata in gem!
Simo27, 13 - ne-13, doamne ajuta sa nasca cu bine si repede!
Hai Simonette! Hai Yannis!
Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Giani, pai incepem galeria si pt. tine!!! Doamne Ajuta!
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Luny, aniversare fericita, La multi ani in continuare!
Ioana, foarte draguta mobila galbena! Sa o stapaniti sanatosi! Tu, nimic, vreo contractie, ceva??
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
zozela spune:
Fata Butucico-din ce zici mataluta acolo-chiar ca trebuie sa incepem galeria si pentru tine!!Ia colea de la mine-fara numaaar:
Hai Gianii!!
Hai Gianii!!
Hai Gianii!!
Hai Simoo!!Hai Yannis!!
Hai Simoo!!Hai Yannis!!
Hai Simoo!!Hai Yannis!!
Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
gbutucica spune:
BUBU , sarn'a , da n-ai auzit ca inca nu nasc, asa zice el. sa nu ne grabim.
Ursule, la multi ani si tie pe aniversare.
ma duc sa ma imbrac sa merg sa fac nanalizele de care va ziceam.
Giani ,.... 37+ ca am dovada
AMR 3 saptaminisioare ?????
underqueen spune:
GIANI da de unde stie doctora ta prin telefon sigur ca nu nasti?! n-ar trebui sa te vada mai intai? oricum, tin pumnii... aaaa, si nu e nici o problema (stii tu cu ce..) . mai bine imi zici Maria si rezolvam problema
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 37+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 3 saptamani!!!
Simo27 spune:
Normal,Oana,si eu ii doresc Simonettei nastere cat mai usoara si travaliu scurt!Departe de mine sa fac misto...mi-am adus aminte si atat!!!
Simo,mamica lui DAVID,,37+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Kya spune:
Gata, deci am lamurit-o: gem de prune am in casa, il amestec cu nuca rasa, si pe urma va invit la cornulete!
Rox eu inca oscilez intre cezariana si natural. In fiecare zi, zic ca nasc altfel in functie de fricile pe care le am atunci. Avantaje si dezavantaje sunt si intr-o parte si in alte.
Asa ca pana la urma nu ma mai gandesc, ci vad atunci la fata locului. Daca o fi naturala, atunci naturala sa fie, daca nu se poate si trebuie cezariana, cu curaj inainte!
Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9
A inceput o mare dragoste
God didn't bring me this far, to leave me here!