Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004(2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hahaha
si Matei vrea la mine la birou, l-am adus vreo 2 zile cind avea bona examene si s-au jucat colegii ascunsa pe sub birouri cu el - si de-acuma crede ca asa e in fiecare zi. astazi imi spunea ca el e un magnet si s-a lipit de mine, sa-l iau la serviciu.
una nostima: i-a zis mama ca m-am dat cu balonul la Berlin. si cum m-a vazut m-a intrebat: "si ia zi tu cum a fost cu balonul?" i-am spus eu pe scurt si el zice "aaa ... nu cred ca ai coborit asa cum zici, cred ca ai coborit cu o navuta spatiala"
si mi-a mai spus ca vrea sa mergem anul asta in vacanta "199 de zile la mare si 199 de zile la munte"
199 pt ca atit stie sa numere si crede ca e cel mai mare numar posibil

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut!
N-am mai dat de mult pe aci, desi v-am citit pe apucate... si m-am gandit frumos la micii sarbatoriti, pe care n-am apucat sa-i felicit pe aceasta cale.
Waw, Anca, Matei chiar numara asa bine? Felicitari! Seb stie sa numere doar pana la 5... dar nici nu ne-am batut capul cu asta pana acum (n-am avut nevoie). E foarte fericit ca acum "avem doi copii, unul in burta si unul afara" (adica el)!
Este foarte grijuliu cu mine si-si face tot felul de planuri legate de "fratiorul" lui, ca daca va fi fata, zice ca o sa i-o dea verisoara-sii, desi ma indoiesc tare, ca nu mai poate de dragul lui bb, s-a laudat si la colegii lui de la gradi...

7w+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Multumim frumos de urari!
nu-mi vine sa cred ca are deja 4 ani...parca a zburat timpul...

O primavara frumoasa tuturor!

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

fratilor, sa nu credeti ca noi punem cupilu la lectii - tot ce stie stie ori ca i-am spus asa ... in treacat - daca retine, bine, daca nu, are timp, ori ca intreaba el.
cifrele si literele le stie demult-demult - ma intreba pe strada la afise - asta ce-i? asta ce-i?
socoteste pina la 10 si un pic peste (numai adunarea )
dar nu-l intrebam noi. spune ceva de genul: "mama, am 3 creioane, mai adu-mi 5 ca sa fac 8".
uneori imi spune hai sa facem jocul cu cifrele si asta inseamna ca eu tb sa-l intreb cit fac x+y si el imi spune. cind se satura zice "gata, m-am plictisit"
la virsta asta pe mine ma preocupa mai mult ca psihic sa fie in regula, sa aiba incredere in el si sa se simta iubit. de invatat o sa tot aiba timp.

ahaaaa ... Alina, felicitari, sa fie cu noroc!
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

ce spui tu Anca depaseste limitele varstei si pentru un copil de 7 ani! m-ai lasat paf...in prima faza nici n-am bagat de seama ca numara pana la 199, am crezut ca ai gresit si trebuia sa scri 19 . Anca ...dar ai un copil cu un iQ peste normal cu mult...si esti chiar modesta......Pai daca era Bianca la nivelul asta ....auzeai deja la tv de ea.....eu sunt olteanca...
Sincer va felicit pentru asa un copil! Trebuie sa fiti extrem de mandri...chiar nu-mi revin.....
Alina, nu mai spui nimic??Cum te mai simti? Sambata sunt singura cu fetele , daca este cald poate ne vedem prin parc la voi???Vb la tel.???

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Salutare si de pe la noi
Va citesc mai mult in fuga si mai mult noaptea....Daca timpul asta e atat de limitat.....Iar nu mai apuc sa dorm......
Mav....si felicitari pt puiutzul micutz. Sa-ti dea DD o sarcina usoara si un copil la fel de minunat precum Sebi.
Noi.....in putinul timp petrecutimpreuna ne distram la maxim si filozofam pe tema vietii.
cam atat
Va pe fiecare in parte

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Salut!
Tania, acum am citit, hai ca pun mana pe telefon si te sun, ca iesim in parc!

Multumim pt felicitari! Speram sa ajungem cu bine pana la capat de data asta....

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

quote:
Originally posted by mav
[br Speram sa ajungem cu bine pana la capat de data asta....

TREBUIE!Felicitari si sa treaca repede perioada greturilor.

Mergi la inceput

Lume noua!!! Merci, Gabi! Asteptam cu nerabdare sa apari! Cum a fost nasterea? Cum e bb Luca? Tu cum te simti? Cum te descurci cu 3 prichindei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Felicitari Vic!!!
Ma bucur tare mult pt. tine. Sa va dea Dumnezeu sanatate multa si tie si lui bb mic.

Pupici lui Sebi si sa aiba grija de voi !

Babee, nu ne povestesti nimic de Luca, de nastere??? Sa va traiasca puiutzii si sa va bucurati de ei!!!

Mergi la inceput