Poznasi, dar dragalasi - 01-02.2004(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Hai sa va povestesc. Deci, plecat luni dimineata de acasa la 4.45. Andrei cred ca a visat toata noaptea Disneyland, ca nu a avut nici o problema cu trezitul.Plecat cu avionul de 7.30, ajuns la 10.30 ora noastra (9.30-ora lor). Andrei nu a avut nici o pb cu zborul, singurul inconvenient fiind faptul k din cand in cand i se infundau urechile.
Aterizat la Paris, venit masina sa ne ia, dus la hotel, cazat. Am stat la Bussy Saint George, la 2 statii de RER de Disneyland. Plimbat putin prin orasel, luat RER-ul pana la Torcy(cu o statie inainte de Disneyland), mers la Carrefour,mancat,mici cumparaturi, intors la hotel, dus,nani.
Marti-ziua a 2-a. Trezit la 6, mancat,baut lapte. Afara era o ploaie mocaneasca, motiv pt care initial am zis k nu mergem la Disneyland. Pana la urma ne-am hotarat sa mergem. Luat iar RER-ul, ajuns la Disneyland. Intrarea in parc pt cei care nu sunt cazati la hotelurile din Disney Village se face dupa ora 10. Mers putin prin Disney Village, cumparat pelerinele de ploaie (cele de fantomitza)- pelerina adulti -9 E, cea de copii-5 E.
Intrat in Disneyland, lume multa, chiar dc afara ploua. Ce am observat la cei din jur- pe ploaia aceea copii erau cu capul descoperit , cu geaca desfacuta iar parintii nu aveau nici o grija.Cred ca noi eram cei mai infofolitzi de acolo. Vazut castelul Frumoasei din Padurea Adormita, unde Andrei a fost foarte dezamagit k nu am putut merge in camera ei. . Apoi, ne-am dat utza cu Dumbo, ne-am invartit in cescutze, plimbat cu trenul, etc etc. Mancat la unul dintre restaurantele din parc. Acum Andrei nu a fost foarte incantat de ce era prin jur,nici macar la parada de la sfarsit nu a facut "Oau" ci doar a zambit. Ne-am plimbat mult cu carutzul in parc,de altfel al intrarea in parc ai posibilitatea de a inchiria un carutz local. De asemenea in parc exista parcare pt carucioare. Rox, daca mergetzi cu Alex eu cred ca o sa fie incantata de faptul k in fiecare magazin exista ceva cu Ratatouille, dar altfel nu-l zaresti prin parc. Dupa parada de la ora 16 se cam goleste parcul. Foarte multe magazine, nu foarte variate articolele.
Miercuri- Paris. Vazut Notre dame, Palatul de Justitie, Louvre-ul, Champs Elysee, Place de la Concorde, Arcul de Triumf.Andrei s-a plictisit la toate astea. Lucrul bun a fost ca am avut carutz, iar din cand in cand ii dadeam drumul sa misune. S-a distrat cand am dat de mancare porumbeilor, dar cam atat.
Joi-tot Paris. Vazut Turnul Eiffel,Montmartre, Sacre Coeur, Place Pigalle si galeriile Lafayette. facut ultimele cumparaturi. Iarasi ploaie. Andrei incantat doar de ateva magazinase, dar atat.
Vineri-intoarcerea. Trezit la 6, la 7 venit sa ne ia masina. Ajuns la aeroport, check in, asteptam sa decolam. La 11.30 a plecat avionul, a durat ceva check in-ul. In avion am prins niste goluri de aer foarte serioase, dar Andrei nu a reactionat nicicum. De altfel, pe drum am prins si nsite zone cu turbulentze serioase, dar iarasi nici o reactie.
Ce mi-a placut: oras f curat, din metru in metru erau cosuri de gunoi, singurele lucruri pe care le vedeam pe jos erau mucuri de tzigari. Oameni foarte saritori si chiar prietenosi, desi nu ma asteptam asa la francezi.La RER exista lift pt carucioare, copii sub 4 ani circula gratuit cu RER-ul. Intrarea in Disneyland este 57E pt adulti si 49 E pt copii.
existau intr-adevar cozi mari la cam toate distractiile, dar mergeau foarte repede. Sunt foarte bine organizati.
Daca vreti sa vizitati, alegeti-va o perioada in care sa nu ploua. Desi parcul este plin si cand ploua , parca n-ai chef de distractie pe o vreme ca asta.
Cam atat despre excursie.Poate la anul o sa reactioneze mai bine.

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Imelda, multumim frumos, bag de seama ca mami si tati s-au distrat pe cinste, chiar daca baiatul s-a mai si plictisit pe alocuri. Sa stii ca inca ma gandesc daca mergem anul acesta sau mai asteptam putin.

La noi vestile nu sunt bune. Alex are streptococul betahemolitic tip A, forma atipica: fara febra, fara semne, fara gat rosu, fara nimic. Se numeste purtatoare sanatoasa. Asa ca de azi Augmentin ES pentru 10 zile, dupa 3 deja nu mai e contagioasa. Andrei nu are nimic si nici nu va lua cica.

Va avertizez ca sunt deja mai multe gradinite inchise, este epidemie de scarlatina in Bucuresti. Doctorii ne-au avertizat ca locurile publice si cele de joaca sunt la fel de periculoase ca si gradinitele, ca atare beleaua de streptococ poate sari de oriunde.

Multa sanatate tuturor puilor, sa nu va auzim cu nimic de rau!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, multa sanatate lui Alex !!! Bine ca macar nu mai face febra !
Imelda, multumim de povestiri din excursii, mie imi pla f. mult. Si noi am vrea s ail ducem pe Albert la Disney, da in acelasi timp ma gandeam daca nu e prea mic si nu va rezista o zi intreaga de alergatura pe acolo si sa nu merite excursia. E bine de stat mai multe zile sa nu fie asa obositor si sa le vezi pe toate. Cum ati rezervat hotelul, pe net??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Imelda super sejurul si bravo temerarului micutz ca a rezistat...
Roxana, din pacate streptococul betahemolitic A este f rezistent si nu e sigur ca veti scapa din prima tura de antibiotic....MAI MULT: toti ai casei trebuie sa luati antibiotic...ciclu se repeta daca sunteti contaminati sLucrez in sistemul sanitar de peste 20 de ani si stiu ca acestea-s masurile obligatorii de urmat la streptococ. Sanatate muuuulta!
O saptramana linistita!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Pai luam toti antibiotic. Stiu ca e belea cu streptococul, dar asta este. Mai nou are si ceva la gurita si la nas, cica se rezolva tot cu antibioticul cu pricina. Ce o fi prin gradinitele astea nu pricep. Si Alex nu pricepe, e cu mana in gura mereu, mai rau ca bebelusii. Cand era bebelus nu facea asa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Heeei, ieri am uitat! Rusinca!

Sa ne traiasca frumusica de Vivi! La multi ani, sa fie sanatoasa si norocoasa, sa aiba numai bucurii in viata! Vivi si pe mami Adina!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

La multi ani mamici, sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati de pui!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hello...pe unde sunteti...la plimabare????. nu m-ar mira la cat de frumoooos este afara...

La multi ani Olivia!Adina sa-ti creasca fata frumos si sa aiba parte de mult noroc in viata si tu sa te bucuri de realizarile ei!

La multi ani tuturor!

O primavara frumoasa si calda ca sufletele puiutilor nostri!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello
in primul rind la multi ani buni si frumosi pt. Vivi

ieri am ajuns acasa de la berlin, fuse binisor dar cam luuung - 6 zile
mie nu mi-am luat nimic-nimic, in schimb am aranjat copilul cu ce-i mai lipsea.

vad ca voi n-ati prea dat pe acilea, va plimbati?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

ei, ne plimbam....in birou de dimineata pana seara la munca , nu avem timp de nimic ! As vrea eu plimbare , da cine sa imi dea liber ??
Albert la gradi si nu mai vrea, el vrea la mine la birou ca s-a facut si el mare . Il mai iau vinerea ca iese mai devreme de la gradi si s-a invatat.

Mergi la inceput