Urgent -un sfat , am nevoie de ajutor .

Urgent -un sfat , am nevoie de ajutor . | Autor: Maria28

Link direct la acest mesaj

Am inceput sa primesc banii (alocatia + indemnizatia)CIC dupa 4 luni dupa ce am nascut , vreau sa stiu daca acesti bani se opresc exact cand copilul implineste 2 ani sau mi se vor da pe cele 3 luni in luna imediat urmatoare dupa ce a implinit 2 ani pe 3 luni deodata sau cum ?..cine a trecut printr-o situatie asemanatoare sau cunoaste pe cineva sa imi spuna si mie ca nu stiu ce sa fac , mi-am gasit un loc de munca si nu stiu daca sa le spun sa mai amane cumva data inceperii lucrului pe cartea de munca sau nu .Am nascut pe 16 februarie 2006, deci copilul face 2 ani luna asta , indemnizatia a venit luna asta ..acum ce imi ramane de facut , vreo speranta ca imi vin luna urmatoare toti banii pe cele 3 luni ramase sau pot sa imi iau adio ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna Maria,

din cate stiu eu odata ce copilul a implinit cei 2 anisori nu mai primesti indemnizatia si trebuie sa te intorci la munca.

care a fost cauza pt care ai primit banii asa tarziu?
nu ti-au fost platiti din urma?

nu cumva ai fost in postnatal?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Merci mult de raspuns , de la sotul meu stiu ca a depus dosarul imediat dupa ce am nascut.Asta e vroiam sa stiu ce sa fac cu contractul de munca , atunci ramane sa imi faca de la 1 martie si cu siguranta imi vor venii si pe februarie banii pentru ca in februarie acum mi-au venit pentru ianuarie , si pe februarie imi vin in martie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

In martie vei lua cam jumatate din bani....pentru ca face 2 ani la jumatatea lunii...pe 16 feb face 2 ani..deci tu pe 18 (16 fiind sambata) ar trebui sa fii la servici...
P.S. LA Multi Ani pt cel mic..al meu face 3 ani pe 15 feb...

Lorellay si Scumpy Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput