Miheala Radulescu gravida...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Offff....vestile astea asa triste parca mai rau tedeprima! Nu este corect, dar cu cine sa te lupti??? Mihaela este o fire puternica si sigur va trece peste dar in adancul sufletului o rana va ramane deschisa mereu.

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

imi pare rau c-a pierdut sarcina...asta e viatza, mergem inainte...

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

si mie imi pare rau de ea, si nu doar de ea, ci de orice femeie cand pierde o sarcina... probabil ca este dureros
oricum, mihaela si la prima sarcina cu ayan (sper ca am scris corect numel baietzelului ei) a avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

OFFFFF....imi pare tare rau sa aud asa ceva!sper sa i se implineasca dorinta pana la urma si sa aiba puterea de a merge mai departe.
Am intrat la subiect sperand ca o sa aflu vesti bune si cand colo....

Crisu si Alex22.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Si mie imi pare rau ca a pierdut sarcina.Am vazut-o ieri la Duminica in familie,nu stiam ca a pierdut.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Of, n-am stiut! Imi pare sincer rau pentru ea!

S-a reluat votarea de la zero... Va plac? Merita un vot?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput