Miheala Radulescu gravida...
Raspunsuri - Pagina 3
ana maria spune:
A fost invitata la o emisiune acum vreo 2 saptamani (parca la Brancu) si a spus ca nu vrea sa anunte nimic pana cand nu trece de primele luni "o femeie care a facut tratamente de fertilizare si care a mai pierdut niste sarcini pana acum nu vrea sa se bucure prea repede".
mariussimiuc spune:
Felicitari Mihaela! Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Theiuta spune:
Am vazut-o duminica la emisiune...mesteca guma in timp ce discuta cu interlocutorul sau.Am gindit ca, pe buna dreptate, are greturi ca altfel, nu mi se pare in regula gestul sau...
Si rochia aceea larga...
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
pisix spune:
Hmm ...poate e si ea pe forum da nu stim
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Theiuta
Am vazut-o duminica la emisiune...mesteca guma in timp ce discuta cu interlocutorul sau.Am gindit ca, pe buna dreptate, are greturi ca altfel, nu mi se pare in regula gestul sau...
Si rochia aceea larga...
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
nu era din cauza greturilor... asa are ea obiceiul sa mestece guma in fiecare emisiune! eu cel putin am vazut-o de f.multe ori facand asta; cred ca e cel mai enervant si dizgratios lucru pe care il face (si e si prezentatoarea emisiunii!!) pentru ca mesteca guma aia si cu gura deschisa............... puncte puncte!
daca e ii urez si eu sarcina usoara si sa fie sanatos bebe!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Theiuta spune:
Nu...nu cred ca este gravida.
Mi se pare ciudat dupa tevatura din februarie, nici un ziar nu mai scrie nimic despre sarcina ei.
Probabil ca a facut FIV si nu s-a prins...de aceea nici nu a declarat nimic...ca nu cred ca a facut-o doar pentru publicitate...emisiunea ei chiar nu are nevoie de asa ceva.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
Giova spune:
nu cred ca e , cel putin duminica asta, la cum era imbracata, nu se vedea nici urma de burtica. trebuia sa se vada ceva pana acum. probabil a pierdut sarcina, sau cine stie.
oricum, ii doresc sa i se implineasca visul cat mai repede.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Criss75 spune:
Din pacate Mihaela Radulescu a pierdut sarcina.
Acum am auzit la radio, spunea Cristi Brancu de fapt ca e al treilea esec, din pacate.
Criss si Alex (11.05.2003)
Giova spune:
da, asa e. a pierdut a 3-a sarcina, asta fiind a 2-a incercare in vitro.
Mai multe detalii aici:
http://stiri.rol.ro/content/view/118884/4/
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Theiuta spune:
Regretabil!
Insa maniera in care este scris acest articol, mi se pare magareasca.
Andreea, la intrebarea (provocarea) unei persoane a raspuns pe blog de ce nu se mai poate uni cu Radulescu pentru a face campanii caritabile impreuna.Totodata, a afirmat, ca este loc pentru toti sub soare si, ca din punctul ei de vedere, subiectul este inchis.
In loc sa preia afoirmatia ca atare, ce fac ziarele...Scandal! "Zina sare la gitul M.R.(?)", O face mincinoasa pe M.R., acum mai au putin si o scot vinovata de pierderea sarcinii Mihaelei. Este prea de tot!
Inca o data, imi pare rau, sincer, pentru nereusita ei!
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!