Gravidute si mamici de TIMISOARA (12)
Raspunsuri - Pagina 17
cristina_nagy spune:
Ciao !
Am revenit si noi dupa o pauza...
Promit sa citesc din urma si apoi sa mai scriu.
Deocamdata va pun pozici noi cu noi de la ziua lui Alex.
http://community.webshots.com/user/cristinalex
Va pupam
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice
Ashera spune:
quote:
Originally posted by pussi
salutiiiiiiii,
stie cineva in ce conditii se poate inchiria carucior din Mall? ca al nostru e prea mare si n-am nici masina sapt. asta.
fancy! casa de piatra! am avzut ac pleci in luna de miere... pleci cu charter de pe TM?
Scuze ac intru asa de rar, dar n-am timp
PUSSIde
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Tre doar sa lasi buletinul la intrare, la biroul de informatii. De acolo primesti si caruciorul. Dar vezi ca sunt cam murdare si ar fi bine sa ai vreo paturica la tine pe care s-o pui in carucior.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni
Ashera spune:
quote:
Originally posted by adiagrozav
Cred ca o sa inebunesc!!!
Karla este suspecta de "sindrom bipiramidal"- din cate am citit eu pe net este un fel de semiparalizie....medicii nu se pronunta inca...facem tot felul de teste si analize...dar sa va povestesc de la inceput...sambata trebuia sa mergem la un botez, Karla de vreo saptamana a mancat foarte rau si a dormit tare mult...si sambata aia a avut asa crize de plans...am plecat la botez, la Caransebes, ea nu a mancat aproape deloc, o puneam la san si tragea de 2 ori si se culca...dar un somn din ala adanc...cand incercam sa o trezesc urla din gura de sarpe...si pe la 7 seara am plecat de acolo...si la 9 am ajuns in timisoara si m-am dus direct la bega...norocul meu era de garda o buna prietena de-a mea...constata ca este deshidratata puternic, ii face proba suptului(Karla a supt 55 ml, dupa ce nu mancase nimic toata ziua), si o pune la perfuzie...am crezut ca mor...nu mai puteam rationa, sa-mi vad copilul de 2 luni pe pat de spital si cu perfuzia in mana...a tinut-o in perfuzii pana luni dimineata, i-am facut analizele...si au inceput investigatiile...am facut eco la cap..si au iesit niste vase de sange mari in diametru, care spun ei datorita suferintei fetale, apoi am fost la alt medic sa-i vada reactiile motorii...care a pus acest diagnostic si care ne-a trimis sa facem eeg (azi la 10.30 am programare).
nu stiu ce sa zic...incerc sa ma calmez, dar parca acum mi se pare si mie ca isi misca miinile sacadat....mi-e greu sa accept acest lucru si ma rog sa isi revina, a zis medicul ca 80% din copii isi revin total. dar aseara m-am gandit eu bine...am in familie ceva matusi, surori ale bunicului din partea tatalui, care au semipareze si copii lor, adica unchii mei, au si ei. dar copii lor nu au asa ceva, adica verisorii mei, si nici eu si sora mea nu avem..oare sa se transmita asa departe gena???
Ceska, am facut botezul la Valery 1, a fost super frumos, personal foarte dragut, meniul 110ron, a inclus aperitiv, peste cu legume si sos, supa cu taitei, friptura Valery - piept de pui la gratar cu ciuperci si sunca deasupra si cu cascaval, cafea. bauturile le-am adus noi, adica tot ei ne-au recomandat este un depozit langa ei unde am facut comanda si ei s-au ocupat de adus si dus inapoi, ca daca iti ramane bere o iau inapoi. daca vrei mai multe detalii scrie-mi pe mail, am si poze cu aperitivul si cu
friptura.
Va pup si sa auzim de bine!
Adia si Karla [28.12.2007]
www.flickr.com/photos/24204066@N04/" target="_blank"> Poze Karla
Doamne, Adia, acum am citit... Mi se taie respiratia doar cand ma gandesc la asta... Sper sa fie totul bine si sa fie doar o faza prin care trece Karla, fara pofta de mancare...
Nu stiu nimic despre sindromul asta, asa ca nu pot sa te ajut cu sfaturi... Dar iti tin pumnii sa fie totul bine
Incerc sa-mi inchipui prin ceea ce treci si imi dau seama ca este ingrozitor. Sper din suflet sa fie totul bine.
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni
Ashera spune:
Nu e nimeni pe aici....
Doar eu bantui...
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
Ank83 spune:
Adia nu am cuvinte... ..uite daca te ajuta cu ceva dr Bacos ar fi cel mai bun neurolog pediatru...si noi am fost la el... Dute cu cea mai mare incredere acolo.Ma rog la Dumnezeu sa fie bine fetita ta ..

Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Ashera
Nu e nimeni pe aici....
Doar eu bantui...
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
eu sunt Ashera pe aici
Ank
Raul
17.10.2007Poze Raulito
happyclau spune:
Ciao fetele,
In sfarsit mai dau si eu un semn de viata!!!!
Va pup pe toate, mi-e dor de voi si sper sa dau mai des pe aici!
Pe cand ne mai intalnim?
Multi pusi la mamici si la bebici!
39+
Patrick
happyclau spune:
mi-a ramas semnatura de gravi :)
rusine mie!!! n-am mai scris nimic din sapt 39!
Oricum mi-era dor de voi, dar cum Patrick vrea exclusivitate mi-a fost cam greu sa va scriu, cu toate ca v-am mai citit.
Va pup inca o data!
happy
lu' Patrick 07.09.2007
cristina_nagy spune:
Adia imi pare rau ca trebuie sa treci prin situatia asta.
Poate exagereaza si doctorii... cred ca cel mai bine sa mergi la Bacos sau la Boia si o sa=ti spuna exact.
Ne rugam la Doamne Doamne ca totul sa fie in regula!!!
Te pup si sa fii tare!!!!
Multa sanatate Karlei si pupici multi de la Alex in special!!!
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
25 cu Beatrice
cristina_nagy spune:
quote:
Originally posted by giobb
Buna la toate fetele!
Sunt noua pe forum, desi urmaresc aproape zilnic multe topicuri care imi sunt f folositoare.
Sunt ocu un bb in burtica de 2 luni jumate.
Va rog sa ma iertati ca intru asa peste voi, dar sunt intr-o dilema, iar timpul nu-mi mai prea permite sa fiu indecisa; as dori sa va intreb daca stiti sau ati auzit lucuri bune despre dr. Crisan Doru de la Spitalul Odobescu. Mi-as dori sa merg la el pentru monitorizare sarcinii si as vrea sa ma asigur ca e ok.
Va multumesc tare mult si va doresc o primavara plina de vise implinite!
Bun venit!!! Iti doresc sarcina usoara!!! si bebe sanatos!
Cu dr Crisan nu pot sa te ajut ptr ca nu stiu de el.
Pupici
Cristina,
Alex 20.02.2006 si
27 cu Beatrice

SABINA ELENA &