Gravidute si mamici de TIMISOARA (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Hellou.. hellou.. ..ne-am intors de la neurolog... suntem ok.. am ras la el ..ne-am bucurat ca ne-a dat jos pantalonii si sosetele..
A zis ca Raul arata ca un copil de 8-9 luni... si ca s-a dezvoltat si craniul odata cu restul corpului.A trecut pe scrisoarea medicala macrocranie.La varsta asta de 4-5 luni ,normal ar trebui ca circumferinta capului sa fie 41... .. Cu statul pe burtica ... problema e ca nu ii place ... si de asta nici nu stie sa isi ridice capul din pozitia asta... cand il pun pe burta parca il pun pe ace.. incepe si da din maini ca un avion... parca isi ia zborul.A zis ca nu tuturor copiilor le place pe burtica , dar capul il ridica bine cand il ridic de jos.L-a tras si de manute sa vina in fundulet si aduce capul foarte bine dupa corp. deci... victorie... suntem foarte foarte bine si activi

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza si poftiti la

Ank, felicitari ptr Raulito A crescut intr-o luna cat altii in 4 . Si eu iti zic sa nu-ti faci probleme, cu toate ca atunci cand e vorba despre copilul tau, vrei sa fi absolut sigur ca totul este ok. Sa sti ca nici Chris nu statea deloc deloc pe burtica, plangea tare daca il lasam mai mult de cateva secunde. Din cauza asta nici capul nu l-a tinut bine decat pe la 3 luni jumate si eu eram disperata. De la 5 luni se intoarce singur de pe o parte pe alta si de cand stie sa faca asta, e doar pe burtica. Asta ptr ca e deciziz lui si cand nu-i convine se poate intoarce . Doarme pe burtica si chiar si cand suge tot pe burtica sau in 4 labe sta

Asa ca, nu-ti fa probleme si o sa vezi ca in curand Raul va prefera pozitia pe burtica si atunci va fi si mult mai activ, ptr ca se va tara dupa jucarii si va incepe sa se ridice in 4 labe

Mami de bebe
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u/Chris5Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Dupa ce am expus problema mea pe forum ...sa stii ca multe mamici mi-au zis de ai lor copii ca nu agreeaza pozitia pe burtica.Multumesc

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ceau
Cristina eu ma gandesc sa nasc natural, dar nu am discutat inca cu medicul despre asta, as vrea natural cu epidurala, dar o sa-l intreb care este parerea lui in legatura cu epidurala.
Am fost ieri la eco si am vazut o putulica pe acolo, nu s-a vazut foarte bine dar medicul mi-a spus ca-i baiat, sambata merg la Grigoras la 4D si atunci sper sa-i aflu exact sexul.

20+ cu posibil
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunita spune:

care dintre voi a avut frisoane in primul trimestru de sarcina
daca stie cineva ce se poate lua
salutare mamicilor si pupici bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao la toata lumea.
Fetelor nou venite le spun un calduros bun venit si sa aiba sarcini usoare:).
A trecut 1 Martie si a trecut si nunta noastra:). A fost super dar a plouat continuu. Asta este....
M-am simtit grozav oricum; e un sentiment unic, cred ca voi deja stiti:). Petrecerea a durat pana la 5 dimineata, am dansat continuu fara oprire si nu am fost obosita atunci:).
As pune poze dar nu stiu cum. Poate ma ajuta cineva dintre voi cand are vreme...
Am incercat sa recuperez ce ati mai vb, am reusit in parte.....
Maine merg sa fac triplu test si sa vad pe bebe si vineri plecam in Tunisia in ....saptamana de miere. Abia astept....
V apup pe toate

Mergi la inceput

Fetele, uitati-va la asta :

DA, exista acel proiect in care TU alaturi de noi - Asociatia Scoala mamei Juniori - vom construi un bazin special destinat sugarilor si recuperarii copiilor cu dizabilitati. Locatia sa va fi pe str cluj nr 17 in Timisoara, iar costurile de constructie se ridica la suma de 48.500euro.

Imagineaza-ti cat de important este ca copii nostri sa aibe un bazin special intretinut si dedicat lor, si mai ales cat de importanta este existenta acestui bazin pentru recuperarea copiilor cu dizabilitati din nastere sau dobandite (accidente).

TU ne ajuti sa construim acest bazin directionand 2%din impozitul tau (aprox 25ron/an la un salar net de 1000ron/luna) completand declaratia fiscala 230 atasata in mail si predata mai apoi serviciului de contabilitate.

Alege sa te implici!
Tot ce trebuie sa faci este sa pui suflet in acest proiect si sa il faci cat mai cunoscut intre prieteni... niciodata nu se stie cine doreste sa ajute cu adevarat!
Si nu uita - Ateneul Roman a fost renovat sub lozinca "da-ti un leu pentru Ateneu!"

Va multumesc din suflet,
Dr.Vartosu Ioana
0723762175
www.scoalamamei.com

Date despre ONG:
Asocitia Scoala mamei Junior
CIF: 22859133
IBAN: RO 02 RZBR 0000 0600 0989 3290

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Am trimis si pe mailul comun mailul original, cu declaratia atasata

Mami de bebe
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii,
stie cineva in ce conditii se poate inchiria carucior din Mall? ca al nostru e prea mare si n-am nici masina sapt. asta.
fancy! casa de piatra! am avzut ac pleci in luna de miere... pleci cu charter de pe TM?

Scuze ac intru asa de rar, dar n-am timp

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiagrozav spune:

Cred ca o sa inebunesc!!!
Karla este suspecta de "sindrom bipiramidal"- din cate am citit eu pe net este un fel de semiparalizie....medicii nu se pronunta inca...facem tot felul de teste si analize...dar sa va povestesc de la inceput...sambata trebuia sa mergem la un botez, Karla de vreo saptamana a mancat foarte rau si a dormit tare mult...si sambata aia a avut asa crize de plans...am plecat la botez, la Caransebes, ea nu a mancat aproape deloc, o puneam la san si tragea de 2 ori si se culca...dar un somn din ala adanc...cand incercam sa o trezesc urla din gura de sarpe...si pe la 7 seara am plecat de acolo...si la 9 am ajuns in timisoara si m-am dus direct la bega...norocul meu era de garda o buna prietena de-a mea...constata ca este deshidratata puternic, ii face proba suptului(Karla a supt 55 ml, dupa ce nu mancase nimic toata ziua), si o pune la perfuzie...am crezut ca mor...nu mai puteam rationa, sa-mi vad copilul de 2 luni pe pat de spital si cu perfuzia in mana...a tinut-o in perfuzii pana luni dimineata, i-am facut analizele...si au inceput investigatiile...am facut eco la cap..si au iesit niste vase de sange mari in diametru, care spun ei datorita suferintei fetale, apoi am fost la alt medic sa-i vada reactiile motorii...care a pus acest diagnostic si care ne-a trimis sa facem eeg (azi la 10.30 am programare).
nu stiu ce sa zic...incerc sa ma calmez, dar parca acum mi se pare si mie ca isi misca miinile sacadat....mi-e greu sa accept acest lucru si ma rog sa isi revina, a zis medicul ca 80% din copii isi revin total. dar aseara m-am gandit eu bine...am in familie ceva matusi, surori ale bunicului din partea tatalui, care au semipareze si copii lor, adica unchii mei, au si ei. dar copii lor nu au asa ceva, adica verisorii mei, si nici eu si sora mea nu avem..oare sa se transmita asa departe gena???

Ceska, am facut botezul la Valery 1, a fost super frumos, personal foarte dragut, meniul 110ron, a inclus aperitiv, peste cu legume si sos, supa cu taitei, friptura Valery - piept de pui la gratar cu ciuperci si sunca deasupra si cu cascaval, cafea. bauturile le-am adus noi, adica tot ei ne-au recomandat este un depozit langa ei unde am facut comanda si ei s-au ocupat de adus si dus inapoi, ca daca iti ramane bere o iau inapoi. daca vrei mai multe detalii scrie-mi pe mail, am si poze cu aperitivul si cu
friptura.

Va pup si sa auzim de bine!

www.flickr.com/photos/24204066@N04/" target="_blank"> Poze Karla

Mergi la inceput