Fulguleti de nov-dec 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 9
Yagmur spune:
Neatza,
Atudor, bine ai revenit....aseara m-am uitat si eu la flacaul tau... tare frumos este si are o culoare de par minunata..... sa se faca repede bine...
Laura, merci mult.... si eu sper sa imi gasesc ceva, dar nu este usor... in fine, acum o iau usor si mi-am propus sa nu ma enervez
Dbunny, tin pumnii sa fie totul bine....
Acs, merci de pumnii stransi.... si chiar mai mergi la schi? Poate cu Luca voi reincerca si eu
Diana, imi pare tare rau ca te simti rau; chiar m-au ingrozit simptomele tale...... te pupam cu drag sa iti treaca repede
Luca cred ca a racit; azi noapte nu a prea dormit... sint cam rupta, si Olimpia e racita.. sper sa nu se agraveze... va pupicesc cu mare drag..
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
atudor spune:
Neata fetele! O cafea bem si noi?
Yagmur, multumesc de urari, da..are o culoare......cand era mic era si mai roscat, nu stim cu cine seamana
Mihaiu a fost mult mai bine azi noapte, se vede efectul antibioticului...m-am dus de 3 ori la el si nu avea febra, drept urmare nu l-am mai trezit aiurea sa-l indop cu medicamente.
In schimb m-am imbolnavit eu: durere crunta in gat, cu urechi cu tot, presiune in capatzana...stare nasoala rau...
Sper sa treaca, dau tare cu pilule si ceiut.
Pupicei tuturor
Laura13 spune:
salutari mamici!
dia multumesc pt rasp. nu, sorry, noi vrem sa mergem in august, adica de pe 25 aug in colo, atunci pot parintii mei (ca vreau sa merg si cu ei ca nu au mai fost la mare de cand ne-am luat noi fetele lumea in cap si am plecat cu baietii la mare ). stiu ca e off topic si sper sa nu se supere fetele pe mine, dar in belek am vazut niste hoteluri si cu meniu special pt copii si locuri de joaca....
yagmur eu stiu ffff bine cat poate sa dureze sa iti gasesti un job pe placul inimii. dar, avem rabdare, noi te incurajam de aici si va fi totul bine!
atudor ce bine ca sunteti mai bine!!!!!
ktrinel, teutz la dani nu am vazut asa ceva .....unghiile de la picioare nu se rupt nici daca uit sa i le tai .
va pup ca mi-a ajuns sefa
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
aseara, dupa ce v-am scris, m-am mutat in baie. sa fiu mai aproape de buda. pana si apa si ceaiul le-am dat afara. puteam sa jur c-am mai trait senzatii tari ca astea . da, cred ca e enteroviroza. si azi stau in pat. mda, ar trebui sa ma simt odihnita de la atata stat in pat. in schimb ma doare tot corpul. si ma doare capu' de numa'. si daca as avea pisica as ruga-o sa nu ma tropaie (asta mi-o amintesc din studentie... cand mai incercam si eu cate o mahmureala )
deocamdata ei nu par afectati. ei, copiii. cei care conteaza de fapt. incerc si azi sa stau izolata, in speranta ca nu le dau.
oricum au inca muci (e a 3-a saptamana!) si nu cred ca mai scapam de ei...
acum mi-e frica sa mananc, mi-e frica sa beau, sa nu ajung iar la baie... stau cuminte. poate slabesc vreo 200g zilele astea...
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Teutz spune:
Ktrinel, "piele zdrentuita" descrie cel mai bine ce are Alexia la deget. Unghiile nu sunt afectate in nici un fel, nu se rup, doar pielea e afectata. La inceput si eu m-am gandit ca e doar o mica batatura care va trece, dar se pare ca m-am inselat. Saptamana viitoare vreau sa ma duc neaparat la dr, ca mi-e teama ca in curand va face bubita.
Dianarus, tare rau imi pare de voi! Insanatosire grabnica!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Dia1609 spune:
ktrinel, unghii zdrentuite si piele albita pe degetele a avut oana o scurta perioada.. pana m-am prins ca i-au ramas mici pantofii ... ai verificat dc nu i-au ramas mici pantofii? ca oana din toamna (septembrie) pana acum a crescut 3 numere la picior, am ajuns cu gratie la nr.22 ... in ritmul astra vom ajunge la nr.45 pana in clasa a patra .. glumesc, sper ca nu... ca sa nu mai zic de faliment, ca doua perechi de pantofi la o luna jumate (cate 2 perechi la un numar) si fiecare pereche la 1 mil jumate ma aduce la faliment
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by aelita
Sa va arat ce tampenii mai face Sofía :
Cum intra in cosul de fructe .
Cum nu mai poate iesi din cosul de fructe .
Si cum ne-a salvat tati.
Promit ca nu mai faaaaaac !!
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
26s(DPN 18mai2008)
scumpa rau
cum se chinuie ea sa iasa si nu mai poate
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 16
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Dia1609 spune:
aelita, m-am distrat cu oana uitandu-ne la sofia.. e scumap tare
dianarus, am vrut sa-ti spun aseara si nu am mai apucat: intredevar pare eneroviroza ... of, saraca de tine ce rau tb sa-ti fie... sper sa treaca repede si sa nu se molipseasca si baietii!
acs spune:
Yagmur, cu siguranta voi mai schia :). N-as vrea sa capete frica de schi bursucii mei din cauza mea. Mai ales ca mie nu-mi e teama, cu toate ca e cam dificila recuperarea.
Aelita, scumpa foc Sofia!
Adina, ce mestereste Alessia la cada? Pare tare preocupata! :)
Dandusa, imi pare tare rau ca esti necajita!
Danutz, vacanta frumoasa la Viena!
Porumbita si eu sunt interesata de reteta. Se poate?
Dianarus, ai grija de tine si du-te la doctor! Multa sanatate!
Atudor, multa sanatate!
Teutz, n-ar trebui s-o duci pe Alexuta la un dermatolog? Multa sanatate si sa nu fie nicio problema la degetele!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni