Fulguleti de nov-dec 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 19
Yagmur spune:
Salutare,
Tot cu restante... ma pregatesc de marea mutare... arunc hartii, pun ce am nevoie in cutie.... in fine, nu am incotro; sint curioasa daca voi mai putea sa intru sa citesc ce faceti.... daca nu, macar de acasa dupa ce adoarme Luca....
Luca e tot mucos, ii dau vibrocil dupa ce il aspir..... altceva ce as mai putea incerca? Doarme rau noaptea, azi noapte l-am luat la mine in pat si am dormit greu pentru ca se tot invarte in pat... dar asa frumos a fost sa-l simt aproape.... asa mirat era de dimineata.. s-a cerut la el in patutz dupa ce s-a trezit
Un sfarsit de saptamana cat mai frumos va urez Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
asiza spune:
Mai am un nepotel ...frumos, frumos, frumos 3350g si 54 cm, Vlad Cristian...Sorela e bine si ea...acum o scot din sala de operatii...Multumesc, fetelor, pentru sustinere...sunteti minunate!!!!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
deeaA spune:
Mmmda,ningesi asa de frumos a fost pana acum,a fost soare si cald
ASIZA da-ne vesti despre nepotel, din partea noastra sorei tare sa-si revina repede!
Donia spune:
Azi vreau sa fiu vampir energetic... care aveti de dat? Ca eu accept. Stau pe aici si citesc si la care vad putina energie... am luat-o!
Simo, La multi ani, sa iti mearga toate ca pe roate si sa ai parte numai de fericire!
asiza, ce vesti ne dai despre sora ta?
Ooo, acum am citit, felicitari sorei tale! Sa creasca mare Praslea si sa aiba parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta!
dianaraus, eu as renunta cu mare placere si la emoticoanele cu bebe biberonat, mi se pare ca incarca mult privelistea. Dar asta o pot face si eu daca urmatorul capitol va fi deschis cu userul mami.
Multumim pentru munca!
Sunt atat de ametita... habar n-am ce mai vroiam sa scriu?! Azi e o zi numai buna de zacut in pat...
aaa, dianocica, m-am facut bleumarin, ai vazut? Acum poti sa scrii linistita.
Da' ce inghesuit pare d in tricicleta aia, acum mai incape in ea?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dbunny spune:
Asiza Felicitari! Sa creasca mare si sanatos lunganul!
S-a intors mama motanului de la Nemtzia?
Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Donia
Azi vreau sa fiu vampir energetic... care aveti de dat? Ca eu accept. Stau pe aici si citesc si la care vad putina energie... am luat-o!
Si de ce-ti lipseste matale energia? Doarme rau Cristinel? Ia energia de la mine ca Dani ma lasa sa dorm cam 4 ore pe noapte (de vreo 3 zile) in 2 reprize, dar cum am insomnii...si-acu doarme-n carut de vreo ora, dar eu nu pot atipi nici in ruptu capului
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by asiza
Mai am un nepotel ...frumos, frumos, frumos 3350g si 54 cm, Vlad Cristian...Sorela e bine si ea...acum o scot din sala de operatii...Multumesc, fetelor, pentru sustinere...sunteti minunate!!!!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Felicitari,sa-ti traiasca nepotelul ,refacere rapida surioarei
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 16
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
nooo, nu inca. maine pe seara sper sa fiu si eu pe-acasa :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
asiza spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by Dbunny
nooo, nu inca. maine pe seara sper sa fiu si eu pe-acasa :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Ceva relatari de la fata locului???? Ce, unde, cum, cand???
Slideshow
a_deju spune:
felicitari asizaaaaaa!!! sa va traiasca nazdravanu'!! yu piii!!!! refacere rapida surorii tale! si mult laptic :)