Fulguleti de nov-dec 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Asiza tinem pumnii sa fie totul bine si pentru mami si pt puiutul mic. sa-si revina repede.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Asiza, ce vaccin ati facut?

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Pneumoccocal...cred ca e echivalentul Prevenar in Ro...adik otite medii, pneumonii si nush' care tip de meningita.

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

asiza, o sa fie bine! da-ne vesti cat mai repede sa retraim emotiile de la inceput!

si eu abia astept sa mi se nasca nepotul/nepoata...in august!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

asiza, va fi totul ok! tinem si noi pumnii.

fetele, am pus o lista mai mica, am scos liniile si am dat pe size=1, am sters felul nasterii, ora, greutatea, cm si sapt in care s-a nascut bb. si toate mamicile sunt ordonate pe date, adica e un singur 1 nov, 1 singur 2 nov, etc...

daca nu e ok se poate reveni ORICAND la ce era. in orice caz, mesajul aproape s-a injumatatit ca spatiu.

am remarcat ca sunt multe mamici active care nu au data de nastere trecuta acolo! so, be my guest! anuntati!!!

tuturor

ps: eu mai bine, adica azi n-am vizitat toaleta decat din motive regulamentare si copiii inca nu au luat nimic de la mine, ceea ce e un adevarat miracol!!! doamne-ajuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

N-am mai verif lista, dar din cate tin eu minte, azi e...deci:

Simo!!! Sa ai parte doar de bine in viata si sa te bucuri alaturi de familia ta minunata! Pupicioi si tie, si lui Davidutu'

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

salut
merci Dia ca mi-ai amintit de site-ul lor. i-am mai luat si eu o data in vara adinei niste sandalute. acum i-am comandat www.kids-shoes.ro/default.aspx?action=search&marcaID=0§iuneaID=0&categoriaID=0&marimeaID=7&pageProducator=0&produsID=41§ion=Catalog&control=ctlView" target="_blank">astia
sunt curioasa cum e cu tehnologia asta cu transpiratia transformata in gel.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

multumesc mult pentru toate sfaturile legate de recoltarea noastra dar si de tricicleta..
Ma intreb a mia oara ce m-as face daca nu v-as avea?????
pt asta primiti de aici

Nici nu ma gandeam k toaleta inainte de recoltare tb sa fie asa de riguroasa...Ce la noi adultii tot asa e???? Eu n-am facut nicioddata baie la 3-4 dim cand faceam eu primul pipi...
Oricum , incerc sa ma conformez...va spun maine ce-a iesit. deocamdata n-am gasit punga pediatrica , da mai cautam....

asiza: tinem pumnii pt surioara si nepotelul tau!

Madalina26
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

ninge...ninge...ninge ca in povesti.
Asiza ceva vesti de la surioara ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
azi a fost o zi....ciudata, mai putina munca, am fost la cumparaturi, la un training.....chestii de astea.
dar vroiam musai sa multumesc saryta si danita. a papat copilul meu 3 felii de pate de ficat. enorm! ffff bun si delicios! si
asiza sigur e totul ok.....da-ne de veste de bb mic.

in rest nu stiu ce sa va mai zci, in we avem musafiri, asa ca nu voi servi net decat duminica seara, maine seara (dupa 22) cred ca vom servi si noi masa in oras......, asa ca we placut si -ici tuturor mamicilor si bb-ilor.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

MADALUTA, punga pediatrica poti sa cumperi de la synevo, de la tantile de la receptie, vreo 2 ron din cate-mi aduc aminte...

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput