Fulguleti de nov-dec 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

am cumparat pt oana pantofi de pe net, pt prima data.. am avut ceva emotii privind calitatea, dar sunt f f multumita de rezultat... sunt exact ce am vazut in poze... reducerile m-au impusionat sa-i iau... si faptul ca nu mai gaseam pantofi ok in tm sub 2 mil ... si faptul ca puteam sa-i returnez in 10 zile dc nu erau ok.. m-am gandit cam mult, initial i-am vrut pe www.kids-shoes.ro/default.aspx?action=search&marcaID=1§iuneaID=0&categoriaID=0&marimeaID=0&pageProducator=0&produsID=1050§ion=Catalog&control=ctlView" target="_blank"> astia dar nu mai aveau marimea ei, si i-am luat pe www.kids-shoes.ro/default.aspx?action=search&marcaID=1§iuneaID=0&categoriaID=0&marimeaID=0&pageProducator=0&produsID=25§ion=Catalog&control=ctlView&imgType=2" target="_blank"> astia .. si arata chiar mai bine ca in poze, sunt super calitate (si io-s tare pretentioasa la pantofi.. si nu numai ) si super finisati si lucrati la detaliu.. si ce-i mai important, oana merge si se opreste si si-i admira (desi n-au floricele aplicate ca restul de pana acum )
am povestit asta, ca stiu ca multe fete cauta pantofi, iar acum preturile sunt chiar rezonabile la astia

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

i-am luat eu pe cei care nu aveau masura Oanei . Ingrid poarta 21 de acum si asta era singura masura disponibila. Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

AELITA e mortala Sofia
RUXANDRA SB nici un semn,nimic,ai auzit???
DANDUSA sa treci cat mai repede de perioada nasoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Dia, multam fain de link-ul cu incaltarile, suna tare bine. O intrebare: au taloneta pe interior (ridicatura aceea)?

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

da, au taloneta. acolo sunt mai multe firme, eu am luat de la bopy, ca aia mi-au placut si auzisem de firma asta.. restul nu stiu cum sunt. si partea buna e ca au transport gratuit cu fan curierul. adica inclus in pret
gata, fugim afara. in tm e intunecat dar am vazut pe geam cativa fulgi razleti. poate vine zapada acum cand nu mai am nici o haina/pantalon/overall de iarna pt oana, ca i-au ramas toate mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by eri_ka

quote:
Originally posted by Dia1609

am cumparat pt oana pantofi de pe net, pt prima data.. am avut ceva emotii privind calitatea, dar sunt f f multumita de rezultat... sunt exact ce am vazut in poze... reducerile m-au impusionat sa-i iau... si faptul ca nu mai gaseam pantofi ok in tm sub 2 mil ... si faptul ca puteam sa-i returnez in 10 zile dc nu erau ok.. m-am gandit cam mult, initial i-am vrut pe www.kids-shoes.ro/default.aspx?action=search&marcaID=1§iuneaID=0&categoriaID=0&marimeaID=0&pageProducator=0&produsID=1050§ion=Catalog&control=ctlView" target="_blank"> astia dar nu mai aveau marimea ei, si i-am luat pe www.kids-shoes.ro/default.aspx?action=search&marcaID=1§iuneaID=0&categoriaID=0&marimeaID=0&pageProducator=0&produsID=25§ion=Catalog&control=ctlView&imgType=2" target="_blank"> astia .. si arata chiar mai bine ca in poze, sunt super calitate (si io-s tare pretentioasa la pantofi.. si nu numai ) si super finisati si lucrati la detaliu.. si ce-i mai important, oana merge si se opreste si si-i admira (desi n-au floricele aplicate ca restul de pana acum )
am povestit asta, ca stiu ca multe fete cauta pantofi, iar acum preturile sunt chiar rezonabile la astia

i-am luat eu pe cei care nu aveau masura Oanei . Ingrid poarta 21 de acum si asta era singura masura disponibila. Merci!

SONIA
Jocuri & activitati
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

bravo. sa-mi zici dc iti plac

chiar, sa verificati tabelul de marimi ca mi se pare un pic diferit fata de ce aveam eu pana acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dianarus, sper ca te simti mai bine si ca baietii sunt sanatosi! Sunt de acord cu micsorarea listei (parca n-as vrea sa renuntam la ea, dar nu stiu sa spun de ce :)).

Anateo, multa sanatate! Relativ la apararea celor mari sau mici de fratiori, la noi lucrurile stau cam asa: Nu e voie sa se bata! Daca Victoras incearca sa dea in fete sau in altcineva, cine e mai aproape de el ii prinde manuta si-i tine o "predica", sa inteleaga de ce nu e voie. Asa am procedat si cu fetele si pot spune ca sunt foarte rare momentele cand vreunul din ei (inclusiv Victorila) are tendinta sa ridice mana la cineva. Sper sa fie la fel si pe viitor, caci eu imi aduc aminte ca ma bateam uneori cu sora mea :(. Oricum, ideea e sa inteleaga ca nu e bine si de ce nu e bine, chiar daca s-or mai produce accidente. Tin pumnii sa plecati in vacanta si sa va distrati excelent!

Ruxandra, sa se rezolve strabismul fara operatie! Iar cu visele... pot deveni realitate!

Dia, foarte frumosi pantofii! Prinde bine putina alergare :) si banuiesc ca s-au distrat bine fulguletele la locul de joaca! Sper ca absentele sunt sanatoase! Salutari lui Miro si Karinei!

Raluca, stiu cum e casa fara copii, dar profita si tu putin si odihneste-te sau fa ceva numai si numai pentru tine. Adinuta e mai "plinuta" decat Victor. Bursucul meu are 11.2 kg si 85 cm. Si cand ma gandesc ca era grasut bine... Si-mi spunea doctorita sa ma bucur ca e grasun, ca atunci cand va incepe sa mearga o sa duc dorul sunculitelor. Culmea e ca mananca nu bine, ci foarte bine si de toate (mai ales daca "de toate" au si cascaval, carne sau paine :) ). Dar atat timp cat sunt sanatosi, n-au importanta kg-ele.

Numai bine,

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

NU MAI LUCRATI LA LISTA!!! E GATA!!!
am mutat-o in word, ne-am jonglat cu niste functii rapide se e gata de aseara, dar aveam treaba la buda si dup-aia obosisem si nu am mai intrat.

Te-ai pus la tencuit? sau la pus faianta?

Dia is foarte faini papuceii, sa-i stapiniti sanatoase! si 22€ e un pret super bun!(m-am obisnuit ca totul sa fie mai scump la voi, dar de data asta ati castigat, eu la reducere i-am luat la Dani cu 28)

Dbunny 6s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

stituatia noastra nu s-a imbunatatit prea mult:teo n-a mai tusit peste noapte decat de vreo doua ori,dar a inceput acu sa muceasca si a aparut si tusea productiva.
seba a facut la locul unde l-a intepat o zona rosie,calda si cam dura.a mai patit vre-un fulgulet?cum ati procedat?eu incerc sa ii pun gheata si i-am dat nurofen.aseara cand am observat era mai dur,acu parca e mai putin dar zona e destul de intinsa,cam ca doua monezi de 50 de bani.
acs multumesc de urare.sper sa fie bine.am vorbit si cu dna lili.
dia sa-i poarte sanatoasa!
tricicleta mie pesonala mi se par incomode.motivele ar fi:e greu de traversat cu ea strada,trebuie ridicata la fiecare bordura,si sunt multe rau.apoi vine vremea cald si va trebui sa caram jucarii,apa,ceva de rontait,eventual si un schimb,care nu au unde incapea.ca sa nu mai spun daca mai cumperi ceva.teo si mare mai dormea prin carut,asa ca eu votez pt el.
dianasunteti mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

tricicleta eu zic asa nu. una la mana are rotile din plastic, se zgarie super repede, mi-e groaza daca cumva o sa o luam prin nisip/parc. am vazut ca daca sta mai mult de 10min pe ea ii lasa urme pe picioare si pe fundulet. plus ca manerul ala de care tin eu e din platic si e nasol rau, deja s-a indoit. si pt ca e 8 in 1 are garda foarte joasa si mi-e groaza de un teren putin denivelat.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

uita-i ceva

porumbito vreau si eu reteta de pizza

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Azi, la ora 3.00 pm, un alt ingeras vine pe pamant ...nepotelul meu...Sora mea este programata la cezariana...am asa emotii, fetelor, si de groaza si de fericire. Si sunt atat de trista ca nu sunt langa ei :((((...sper sa fie totul bine atat pentru micut, cat si pentru sora mea...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput