Mamici de iulie-august 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Of Camy imi pare rau, nu inteleg cum poate sa se poarte asa cu tine stiind ca astepti un copil, copilul lui, cum se poate sa-ti ceara sa impartiti o casa la care el nu a contribuit cu bani, mai ales acum cand cand o sa aveti un copil, de care o sa te ocupi singura. Of Doamne, sper sa treci cat mai repede peste aceasta perioada, fii puternica pentru ingerasul tau. ai grija de tine

17+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Fetele am venit. O sa avem baietel Da sa nu ma intrebati de nume ca v-am zis ca de vreo 2 sapt caut pe net si nu gasesc. Presimteam io ca e baiat de m-am pus pe cautat Ne bucuram ca e sanatos, are aproape 250g, BPD=3,87; AC=12,8; si femuru de 2,62. Mi-a dat concediu medical cu tratament pt contractii si a zis ca e cam joasa sarcina. Si daca dupa o sapt de tratament nu cedeaza, mai interneaza Dar sa speram ca o sa fie bine.
Mada felicitari pt fetitza, sa dea DD sa fie sanatoasa.
Camy imi pare foarte rau si suntem alaturi de tine si de bb.
Haideti fetele care mai aveti de pus culori. Ca sa vedem procentu si sa stabilim taberele.

bujo 18+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

buna la toate !!!!!!!!!!
am reusit sa intru si eu un pic de la munca.............
multumesc la toate care mi-au raspuns la intrebari.......
bujo abia astept sa aflu culoarea caruciorului tau........
aaaaaaaaa si uitasem sa iti spun.
la ultimul mesaj am uitat sa schimb semnatura, deci aveam 14 sapt. nu 12........asa ca eu sper sa fie bebe.
am vorbit si cu dr. meu si mi-a spus ca de acum trebuie sa se simta asa incet si bebe
multumesc mult ca nu a ras nimeni de intrebarile mele.......
imi pare rau ca nu am avut timp sa intru mai des.la servici suntem in mutari de birouri si e un balamuc general..........
e toate si le felicit pe cele care au aflat ieri ce este bebe!!!!!!!!!!!

ROXANA+14 de Stefan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

bujo FELICITARII PENTRU BAIETEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa va traiasca si sa fie sanatos........pe amandoi!!!!!!!!!!!!

ROXANA+14 de Stefan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Cami, eu zic sa te linistesti, sa lasi sa treaca o zi doua si apoi mai vedeti cum stau lucrurile. La nervi toti facem lucruri pripite. E totusi vorba de un divort, mai stati un pic si analizati situatia.
Cat despre tine, cred ca in momentele astea numai la bebe nu te gandesti, dar sa stii ca el simte tot, si stie ca mamica lui e suparata... Ai grija de voi doi, eu sper sa se rezolve lucrurile in favoarea ta si a copilului.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Bujo, FELICITARI pentru BAIETEL !!!!
Chiar, cine conduc, fetitele sau baieteii!?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Bujo felicitari pentru baietel, imi pare rau ca ai probleme, sper ca in urma tratamentului sa fie bine, sa nu fie nevoie de internare.

17+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Cami cel mai bine te-ai duce sa ceri sfatul unui avocat in ceea ce priveste divortul si impartirea bunurilor comune.Incearca sa treci usor peste perioada aceeasta urata din viata ta gandindu-te ca peste cateva luni vei avea un motiv mult mai intemeiat pt care sa lupti.
FELICITARI BUJO pt baietelul care iti va umple viata de bucurie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Bujo felicitari pt baietel! si succes la cautarea numelui

Mona asteptam sa vii cu vesti bune de la eco. la fel ca celelalte fete care au control astazi.

Cami imi pare rau ca treci acum prin asemenea momente. Tot ce pot sa spun e ca poate e mai bine sa nu luati asemenea decizii drastice fara o discutie fata in fata, in care sa lamuriti lucruile cu calm. Sunt sigura ca distanta duce la acumularea de frustrari si pt unul si pt celalalt si asta va poate conduce la decizii pripite. De fapt ce vreau sa spun e ca eu va doresc sa va gasiti calmul si intelegerea si sa va puteti creste copilul impreuna, fericiti. Dar decizia asta nu o puteti lua decat voi, doar voi puteti sti daca se mai poate sau nu.

Cami14s+ si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Na ca ne-am trezit si noi...Busy day astazi...
Monalac - asteptam vestile buneeeee!!!
Nati, eu ma uitam ca porcu-n calendar pe Picasa si nu te identificam nicicum, in afara de cateva poze ale Laurei care aduceau cat de cat cu Japonia sau ma rog, ceva de pe acolo, nu vedeam nimic care sa semene.Si ma intrebam unde iti vad fetele astea burtica...Eeee, si dimineatza asta am avut o revelatzie si mi-am dat seama. Esti foarte frumoasa, esti o mamica fericita (chiar si fara campionatul de kurling) si asta se vede in poze.Catzeii sunt f draguzti si burtica ta, ce sa mai povestim!!!Las ca afli tu repede ce ai in burtica, important e sa fie sanatos bb.
Bujo, te felicit pentru puztulica !!!O sa fie frumos si nostim cu mamica!!!hehehe...sa ne spui si numele cand il identificati!!!
Mada, cum zise si Laura, poate ai participat si tu la conceptie...Sotul meu are 3 baieti dintr-o casnicie anterioara.Cel mare e aproape negru, ma rog, mulatru, mijlociul e roscat roscat si cel mic e saten. Faza e ca pana la 4-5 ani toti au fost blonzi, aproape albi in cap.
Locca da tie de ce nu ti-a prins epidurala??Si pana la urma se poate naste vaginal si cu epidurala si cu rahidina sau numai cu epidurala?
Cami, ideea e sa nu iei nici o decizie la nervi. Lasa noaptea sa treaca si de abia dupa aceea te vei gandi. Oricum, daca ai avocat bun si daca poti sa demonstrezi ca tu ai cumparat casa, cred ca se poate rezolva ceva...Dar nu lua nici o decizie acum, la nervi si la suparare.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (15+)si Vil asteptand o

Mergi la inceput