Mamici de iulie-august 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Biribu, sub emoticonul de graviduta ai sa vezi ca scrie poze, si acolo ai sa ma vezi in toata splendoarea urateniei mele
Felicitari pentru luatul motului la fetita, si felicitari pt baietelul din burtic.

21+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Nati fata tu ai inebunit?! ce uritenie ca esti o frumoasa?

mercic pt urari!

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neatza..pe la pranz, asa

Am avut trebi multe dimineata si cum azi nu merg la job pana la pranz, mi-am permis sa stau sa asez si eu lucrurile in dulapuri, bla bla.

Nati ti-o iei, cum urata? Maaai, tu esti o frumusica si jumatate! Ia te rog!

Biri felicitari pt dezmotzata, frumoasa si inteligenta Anna! Sa fie sanatoasa si fratiorul la fel!

Anka stiu ca ai intrebat mamicile de bebe2,3 etc dar eu imi dau cu parerea, evident! Eu imi doresc sa-i ofer lui Galu prima ei victorie...aceea de a se naste vaginal, caci nu pot spune natural, pt ca-mi doresc anestezie! Dar daca se va impune cezariana (si am ceva sanse, din pacate) o voi accepta si asta e!

Gata! Va pup pe toate si va urez bafta la echo si controale. Sa veniti numai cu vesti bune!

p.s. Vicky ai disparut?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Biribu, SunSmile, eu glumeam cu splendoarea urateniei mele de gravidoasa, oricum transformari majore pe la mine prin sectoarele fatza, brate , poponeata si centru.
Ii traduceam sotului ce ati spus, si el de acolo, bey da hoata esti, abia astepti sa-ti faca lumea complimente.
Asa ca multumesc din inima pt complimente, v-am vazut si eu pozele voastre, sunteti niste frumoase si scumpe.
Stiti cum fac eu acum? ca atunci cand ajungi pe la 50 de ani si jelesti pozele de pe la 25 ani asa de aiurea ca timpul oricum nu il poti da inapoi, fostai lele cat ai fost.
Mai fetelor am un chef de glume si o super binedispozitie ca l-am facut pe al meu sot sa plece la golf sa practice putin, pe un vant nebun si -8 la amiaza, sper sa va molipsesc si pe voi.

pup fetele,si spor in toate.

21+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna dimineata gravidutelor!
Revin si eu, cam rar, dar ma straduiesc sa va citesc cu consecventa. Este modul meu de relaxare in pauzele de la munca. Ma bucur sa aud vesti bune despre voi si bebeii din burtici. Doamne ajuta tot asa s-o tinem!

Sursula multumesc pt oferta cu eco pe 18 dar din pacate noi n-o sa fim in Bucuresti decat in perioada 15-17 si sa vin alta data e cam greu ca sunt peste 300km. Dar nu-i nimic, o sa iau ecografiile de la sarcina trecuta si o sa-l toc marunt pe dr de aici pana le masoara pe toate

Oricum abia astept sa ajungem in capitala. Motivul principal este ca sambata finuta mea implineste 2 anisori si vrem sa o aniversam cum se cuvine. In afara de asta o luam si pe Ana cu noi si sunt sigura ca va fi super incantata sa intalneasca toti copiii. In afara de asta ma apuca si nostalgia pt ca Bucurestiul a fost prima noastra casa dupa casatorie, prima locuinta, camera pregatita cu mainile noastre pt venirea Anei si cativa prieteni buni de care ne e dor.

Felicitari celor care au aflat ce culoare are caruciorul. Abia astept sa aflam si noi. Pe 20 feb e urmatoarea intalnire cu dr si sper sa aflam atunci ce se ascunde in burtica.

Ankalaura am vazut ca ai intrebat de epidurala. Eu am nascut cu epidurata si mi s-a parut super si tare as vrea sa o folosesc si la a doua nastere. problema mea e ca in zona nu se face asa ca acum sunt in plina cautare a unui spital unde sa pot beneficia de ea.

Cami14s+ si ANA (17.08.2005)

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Mariana: mie imi plac cornuletele cu vanilie

turturel: ce super ca te-ai apucat de sport! Bravo! Si eu am un DVD cu sport prenatal dar pana acum n-am prea facut decat de vreo 2 ori. Adevarul e ca ma doare burtik jos cateodata si mi-e frica. In rest de asa zisa renovare (de fapt sunt mai mult niste permutari si rocade la noi in casa) inca nu ne-am apucat dar ne apucam in 2-3 sapt.

didi: felicitari pt primele miscari ale bebelusului! ce frumos, eu inca n-am simtit nika

madina: ce curajoasa esti sa nasti din proprie vointa fara epidurala!! Bravo, te admir! Cum au fost durerile pe viu si cat de lung a fost travaliul la prima nastere?

Nati: nu te nervoza pt ca nici eu nu stiu ce am in burtik si cred ca mai sunt fete in aceeasi situatie, asa ca rabadare mami Eu stiu ca bolile copilariei apar o singura data dupa care corpul dezvolta anticorpi, dar deh eu nu sunt doctor

Sunny: si eu vreau la fel nastere "naturala" cu epidurala dar tot asa am sanse de cezariana din cauza celor 2 fibroame care cresc "cot la cot" cu bebe

bubuleana
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Buna dimineata!
Fetele imi puteti spune si mie cand trebuie facut triplul test si la ce foloseste?
Eu de exemplu nu am facut dublu test, ci doar eco morfologica de sfarsit de trimestrul I de sarcina, iar translucenta nuchala a fost de 1,0 mm.
Triplul test are cumva legatura cu translucenta nuchala, ca daca e asa, aceasta fiind ok, mai e cazul sa fac si triplu?Voi ati facut?

http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata si de la mine!!!
Azi stau acasa; m-am procopsit cu o raceala de toata frumusetea!!!
Nati, am reusit si eu intr-un final sa vad pozele!!!! Esti o gravidutza frumusica foc!!!! Sunt invidioasa pe burtica ta...
Sun, spor cu aranjatul lucrurilor!!!
Biribu, felicitari pentru dezmotatul Annei!!! Va sa zica Anna deja e geloasa pe viitorul ei fratior. Asta imi aduce aminte de mine cand eram mica si eram invidioasa pe fratele meu...
Blueeyes, ma bucur ca totul este ok cu bebe !!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

13+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by estrella80

Buna dimineata!
Fetele imi puteti spune si mie cand trebuie facut triplul test si la ce foloseste?
Eu de exemplu nu am facut dublu test, ci doar eco morfologica de sfarsit de trimestrul I de sarcina, iar translucenta nuchala a fost de 1,0 mm.
Triplul test are cumva legatura cu translucenta nuchala, ca daca e asa, aceasta fiind ok, mai e cazul sa fac si triplu?Voi ati facut?

Estrella, eu nu voi face triplu test, am facut doar bitestul, desi initial medicul meu mi-a zis ca nu trebuie sa il fac fiindca am sub 30 de ani si nua m nici antecedente in familie, dar dupa 2 sapt s-a razgandit si a zis ca mai bine sa il fac. . Translucenta nucala trebuie sa fie sub 3 mm.
TT se efectueaza de obicei intre sapt 15- 18 de sarcina si depisteaza defectele de tub neural (spina bifida) si anomaliile cromozomiale (trisomia 18 si 21 – sindromul Down).

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

13+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Mersi mult Cristina!
Mie medicul nu mi-a spus nimic de dublul test, iar de triplu am aflat de la voi de aici de pe forum. Si eu am sub 30 ani, nici nu am antecedente in familie, translucenta mi-a iesit 1,0 mm... chiar nu stiu ce sa zic, adica daca sa il fac sau nu!
Trebuie sa vorbesc cu medicul sa il intreb!
Oricum mersi mult pentru informatie!

Mergi la inceput