Mamici de iulie-august 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Mada, felicitari maxime pentru bebelusa!
Sunt de acord ca in general,doua fetite sau doi baietei vor avea mai multe in comun,mai ales in viitor.In plus,dupa parerea mea,fetitele sunt de obicei mai atasate de parinti la virsta maturitatii.

Eu am avut multi ani doar fetita si baiat si pot spune ca cei doi nu prea au interactionat extraordinar de bine niciodata,nici acum nu sunt foarte apropiati si asta fiindca au hobbyuri diferite si prefera un anturaj format din copii de acelasi sex.Probabil si societatea asta de aici ii face sa fie asa:peste tot jocuri separate numai de fetite sau numai de baieti,chiar scriitori de literatura pentru "fetite" sau pentru "baietei" si iti dai seama...

Nati cred ca majoritatea japonezilor au fost vaccinati impotriva bolilor din copilarie,asa cum se intimpla si aici.Din aceasta cauza,de exemplu nu mai exista epidemie rujeolica sau rubeolica...(in Suedia vaccinurile respective se fac de cel putin 35-de ani)Cu toate acestea,sigur ca e de preferat sa eviti contactul cu copii,ca cine stie...Poate ca ar fi cel mai bine sa ceri vaccinurile respective in Japonia dupa ce vei naste.

Mirela la mine translucenta nucala era exact cit a ta la sarcina precedenta.Este okay si osul nazal.

Dia si eu am acelasi obicei cu dusurile fierbinti,sotul meu nu poate intra sub dus cu mine ca zice ca il arde!
Daca iti spun ca unde lucrez eu exista si sauna,iar la suedezi e obiceiul sa faca sauna chiar gravide fiind.Mie mi-a fost teama de asa ceva,dar m-am informat si mi s-a spus ca e okay atita timp cit temperatura nu depaseste 70C si temperatura corpului nu se modifica cu mult.

Are cineva idee cu ce pot umple cornuletele? (in afara de dulceata,marmelada,rahat,nuci si mac?)

Mariana 19+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Iaca-ma si pe mine, c-am prins ceva momente libere in seara asta.
Fetelor, voi va plingeti ca nu se scris indeajuns, eu sint bucuroasa ca se scriu mai putin, s-apuc sa fiu si eu la zi cu cititul. Sintem o grupa tare harnica la scris, in curind le ajungem la capitole pe fetele de mai-iunie

Acuma hai sa va iau la rind cu ce-mi amintesc.
mariana, am notat retetele tale, am de gind sa-ncerc tarta cu fructe in padure. Sper sa-mi iasa, c-avem musafiri.
mada, felicitari pentru caruciorul roz, e bine ca ari sa creasca impreuna cu o surioara.
ella, felicitari pentru ca totul e in regula cu bebicul tau.
Fetele care mergeti miine la doctor, nu va nominalizez ca sinteti multe, bafta multa si sa va intoarceti cu vesti bune.
bubu, cum esti? Ati inceput renovarea?

Azi am fost la sport, nu mai puteam, ca ma anchilozez de tot. Am alergat, ca n-am mai alergat de o gramada de vreme si mie imi place sa alerg. Mi-a prins tare bine, incerc sa alerg de acuma inainte de 2 ori pe saptamina.
Am primit si un dvd cu pilates pentru gravide pe care mi-l comandasem de secole, dar nu ma pot apuca inca de el, ca cica trebe sa am peste 15 saptamini. Asa ca mai astept inca o saptamina jumate.
Nu stiu cum sinteti voi, insa eu sint rupta de oboseala. Am enorm de lucru la servici, tot sper sa se mai calmeze lucrurile, insa mereu apare cite ceva urgent. E de-abia marti si eu astept week-endul. Ce vorbesc, eu de luni dimineata astept week-endul.
Hai ca merg sa fac un dus. Pupici tuturor

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna gagix,

Bujolixule asa-i, nu ma omor! Noroc ca exista altii care se pricep.:) Succes maine la echo...sa vii cu sexu-n dinti, ca sa te parafrazez!Multumim pt info despre sutiene, de bun simt, de altfel!

Ana poze???

Lori succes si tie maine la echo. Sa vezi ce smecheras o sa fie Daviduchele...ca vaz ca are personalitate puternica deja. Naspa astia de la job, poate reusesti sa intri in concediu mai repede!

Anna foarte simpatica si burtica ta! S-o porti sanatoasa pana la final! Succes cu calculatorul!

Mona ce-ai facut la doctor? Ai reusit cu concediul medical? Succes maine la echo!

Louana te-as ajuta cu placere dar nici morfo n-am facut inca si nici n-am fost vreodata la Iosup! Poate e vreo fata pe faza si te ajuta!

Mami de Garga nu mai boci, ca o sa creasca si burtica ta! Oricum esti foarte speciala...trebuia sa ai si burtica altfel, nah! Hai pupam fata sa nu fie supi!

Anaco sigur ca nu-i vreo problema daca ai slabit nitel! Le vei recupera, stai linistita! Uite si eu tocmai ce ajunsesem la +5 kg fatza de cele cu care am plecat in sarcina, iar dimineata aveam +4 de fapt. Am slabit de la stresul cu mutatul si efortul fizic.

Dia vaz ca te-a lamurit Boti despre cele doua probleme. Despre sutien nu ma pronunt dar cu baile/dusurile fierbinti spun si eu, clar NU!(desi altii s-ar opari in apa care mie mi se pare calda, dar acum ma abtin)

Dma tinem pumnii sa treaca si cele doua saptamani repede-repede si sa te linistesti si tu nitel! Va fi bine samburelul, stai linistita!

Jovana succes maine la spital! Si nu te stresa cu rezultatul de la TT, va fi bun! Iti doresc sanatate si putere sa te tii de dieta! Si o s-o simti si pe bubulina iar, stai tu calma! Au si ei momentele lor!

Dana, fetelor...si eu simt aceeasi nerabdare ca si voi! Abia astept sa fiu mamica Galushtei noastre, s-o vad, s-o miros, s-o pup...s-o privesc ore in sir, in linistea ei ingereasca! Abia astept!

Mada suuuper! Sa va traiasca fetita cu fundita! Bey, sper ca la bebitza2 ai fost si tu mai prezenta la conceptie, serios...sa semene si cu tine :))

Monica ma bucur ca totul e bine cu bebe si ca greturile tale au disparut! Si ma bucur ca mai vii pe la noi!

Ella super! Ma bucur pt voi, puiule! Bebe Alex o sa fie un fomist, daca isi manca manutza cu totul!:)

Mirela bravooo! Ma bucur tare-tare! Translucenta e foarte buna. La cealalta nu ma pricep si cum dosarul meu cu analize e acasa si "acasa" departe de mine momentan...Dar va fi bine, bine, bine!

Adina sanatate multa!

Mona ma bucur ca ti-ai facut pofta! Cartofii sunt viciul meu:)

Ankule ce hazlie Eliza...a inotat:)

Camy succes cu sotul! Si nu te descumpani, ai tot timpul sa simti bebe!

Eu am avut azi zi de recuperari, daca ieri n-am fost la job! Astia cred ca abia acum realizeaza toti ca eu nu voi mai fi prea multa vreme...ca in afara de muuulte munci, sunt si asa melancolici. De acord, este o super atmosfera, ne intelegem extraordinar, suntem o familie..dar sunt cam patetici..le-am si zis-o, de altfel :)
Apoi m-a ridicat iubi si mi-a propus sa mergem sa papam niste lasagna-el si penne siciliene al forno-eu! Si acum am ajuns si noi, am citit repede si m-am pus la curent cu noutatile!

Maine mergem si noi la doamna doctor, pe care o iubesc tare-tare si abia astept s-o vad! Si abia astept sa-i fac capul mare cu toate intrebarile mele:). Saptamana viitoare avem si morfologica si vedem si minunea care da din picioare, nu gluma!

Pup

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am terminat ciorbica si a ieshit buna si am facut muulta ca sa iau si la salon sa nu mai pap prostii!!

Ana-Maria21+
am oMARIA!!!AMR 19sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mirela ai pm!

Turturelu ce bucurie sa te vad iar in starea zen! Ma bucur ca te-ai apucat de sport!

Mariana eu cornuletele le fac cel mai des cu gem de prune sau dulceata de trandafiri/nuci! Iar la capitolul "ne-dulcetzos", sotului ii place sa pun nutela + bucatele mici de banana. Nu stiu ce sa zic, poate gasesti tu o combinatie care sa va placa! Poate o crema de vanilie/caramel sau frisca + fructe...nu stiu

Ana bravo pt ciorbita? Poze cu noua freza???

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Anka, eu nu am facut epidurala prima data desi aveam trusa cumparata fiindca pana la urma m-am gandit ca mai bine suport eu durerile decat sa existe un risc cat de mic sa se foloseasca forcepsul....Nici a doua oara nu am de gand sa fac epidurala, asta daca voi naste normal, desi eu asa vreau, dar ma gandesc ca avand un chist marisor, care nu s-a micsorat, ci am inteles ca din contra a mai crescut putintel, s-ar putea sa imi recomande cezariana ca sa-l scoata si pe asta odata cu bebe....Inca nu am discutat problema dar pe 7 martie intreb dr sa vad ce imi zice.... Eu as vrea tot normal, fara discutii, dar daca vor fi indicatii de cezariana ma supun!!!!!

17+ si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Fetele pe care nu le mentionez sa nu se supere, imi sunteti dragi toate dar abia am timp sa scriu cateva fraze, cu Adrian nu mai am timp de nimic.... Daaaaa??????????

17+ si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Fetelor, cred ca simt si eu BB cum misca . E posibil sa simt de pe acum la prima sarcina? Ce bine ar fi sa fie BB ce simt eu; inca nu sunt f convinsa, initial credeam ca imi zvacneste un muschi, ceva, dar parca e din ce in ce mai intens .

Didi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Salutare fetele,

Bey, eu incep sa ma nervozez, aproape toate stiti ce aveti in burtic, numai eu pauza, parca si Bujo nu stie ce are.Poate afli pana la urma ce aveti, un nazdravan sau o fetita cu fundite.
Azi e prima zi din campionatul de curlig, asta e, stau la dos ca nu se stie de unde sare un virusel, si sa vezi atunci stres si lacrimi de crocodil.Asta din capitolul fiecare cu cel doare.

Mada, felicitari pentru strunfita, sa fie sanatoasa si voi pe langa ea.

madina71

mariana 1976 , nu stiu ce vaccinuri se fac pe aici, dar cum am inteles ca se poate face de doua ori boala, nu mai stiu care, medicul crizat si asta ca nu putea pricepe cum nu a fost posibil sa fac eu bolile, s-a speriat si a zis stai acasa cu jaluzelele trase, scoti doar un picior afara.
Asa ca evit aglomeratiile unde sunt copii multi, ca la adulti ma gandesc ca apare rar de tot a doua oara boala sau pt prima data, visez frumos.

Didi, eu l-am simtit bebe la 18 saptamani si 6 zile, e foarte posibil sa-l simti pe bebe si la 18 s cat ai tu acum.
Felicitari!

narcisa.s, chiar nu stiu de ce nu e bine sa poti sutien cu sarma la cupa, ca nu am intrebat, mi-a zis de doua ori cand fost la vizite asistenta, sa fac posibil sa caut sutien fara fieratania aia. Asa ca mi-am luat niste sutiene de alaptat, si doua bustiere, adevarul ca se vede diferenta dupa 2 zile de purtat bustiera, sani nu mai sunt asa lasati.
Nu am eu sanii mari, da cica si aia mititei trebui bagati in sutien ca si ei au ceva muschi pe acolo, si se lasa daca nu sunt sustinuti.

Multumesc frumos fetelor pentru complimentul burticii mele, vorba sotului, atentie se intoarce vaporul, asta cand incerc eu sa ma intorc in pat de pe o parte pe alta, daca de pe acum o dau in chin, sa ma vad mai tarziu.
Dar multumesc lui d-zeu, pana acum am o sarcina usoara, fara probleme, sper sa o tin tot asa pana la final de 9 luni.

Va pup pe toate, spor la treburi, si aveti grija de voi.

21+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Buna fete burticoase, si eu pe aici, v-am citit dar nu prea am avut nimic important de zis!

noi am dezmotat copilul simbata, a fost atit de scumpa de nu se poate spune, le arata invitatilor rochita (ii ridica poalele) - mortala, nu a mai facut asa ceva pina acum.
luni am fost la cumparaturi si am nimerit super-reduceri la bb-i, deci s-a facut puta cu trusou complet de iarna. deci le despachetez eu acasa super incintata de ele, i le aratam sotului si vine moata si incepe sa si le traga pe cap, incerca cu disperare sa imbrace un pulovaras mic mic, am ramas masca, nu face asa niciodata cu lucrusoare noi pe care le cumpar pt ea, ce o fi in capul ei, ma minunez cit de mult inteleg astia micii si noi credem ca-s fraieri. parca vad niste meciuri de gelozeala

eu declar deschis ca nu sunt inca nerabdatoare sa nasc, dar va inteleg, eram asa la prima sarcina. acum e un pic diferit si vreau sa ma bucur de perioada asta din plin. o sa vedeti ca dupa toate chinurile din trimestrul 3, nu le insir ca sa nu va sperii, toate fetele deja mamici cu care am vorbit eu, fara discutie regretau perioada sarcinii cu bb in burtic

mada felicitari fetita, ma bucur ca totul e ok, sa stii ca si eu ma gindeam ca pe de o parte ar fi bine pt Anna sa aiba surioara. sa fie sanatoasa ca e cel mai important

anka eu am facut epidurala dar am si fost indusa asa ca chiar am avut nevoie. acum as vrea sa astept sa se declanseze nasterea natural, daca nu intirzie prea mult bineinteles, si am sa decid atunci daca am nevoie sau nu de anestezie. dr m-a sfatuit sa keep an open mind si asta am de gind sa fac, e drept ca aici vine anestezistul cind il chemi nu tre sa te pregatesti dinainte cu cine stie ce truse cum aud pe la voi, sau sa ai emotii ca nu vine daca nu ai stabilit dinainte, in care caz as zice si eu direct ca vreau, sa fiu sigura...

apropo de bai sau dusuri fierbinti si eu vin cu o parere contrara, mai mult ca sa o linistesc pe dia, si aici se discuta la un moment dat daca sunt nocive sau nu si a venit cineva cu un exemplu f sugestiv cum ca in tarile nordice, respectiv finlanda mi se pare, femeile insarcinate merg la sauna pina nasc, si oricum temperaturile acolo sunt f f ridicate, si nu au inregistrat nici mai multe nasteri premature si nici bbi cu malformatii, asa ca... eu personal fac dus fierbinte si nu mi-a declarat vreodata contractii, iar baie in cada oricum prea fierbinte nu as putea ca mi se face rau, mai mult calduta.
aha vad ca si mariana a scris despre asta

nati nu am vazut nici o poza cu tine, unde sunt?

fetele cu echo azi va tin pumnii la toate!

vicky tu cam lipsesti la apel...

anaxena pai tu ciorba cu carne ?

hai va poop

20+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput