Mamici de iulie-august 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 3
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Mada felicitari pentru fetita! Ma bucur ca totul este bine!O sa fie tare frumos cu 2 fetite!
Mona bafta multa maine la eco!O sa fie bine ai sa vezi!Mie imi poarta noroc 13!
Ella felicitari si tie!
Si eu am fost astazi la eco.Totul este bine,bebe este in grafic,toate masuratorile ok,deci suntem verry happy!Inca nu ne-a spus ce sex are dar mai asteptam putin si peste 3s la urmatoarea eco sigur vom afla.
Din cate stiu eu sunt ok aceste masuratori,nu?Voi ce stiti?
Translucenta Nucala: 1,5 mm
Os Nazal: 2,3 mm
Revin cu rugamintea de a-mi trimite si mie pe PM adresa de mail comuna si parola.
Va pe toate!
Mirela 13w
Our little Miracle!
madina71 spune:
Mada, felicitari pt fetita, o sa fie bine pt ele ca or sa se joace impreuna si se vor impaca bine....
Mona, bafta maine, tinem pumnii!!!! Si celorlalte fete care mergo maine la eco sau control le tinem pumnii!!!! Sa veniti cu vesti bune!!!!
Nati, faina burtica ai!!!!
Eu azi nu am avut timp deloc, am gatit si abia acum m-am mai linistit... Ma doare in gat si ma dor "galcile" cum se spune in popor, adica ganglionii de pe la gat, am racit ce sa ma zic! M_am tratat babeste: am pus la gat cartofi rasi cu tuica desi i-am suportat greu...
17+ si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
anaxena spune:
Mada felicitari pt fetita!!!
Ana-Maria21+
am oMARIA!!!AMR 19sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
monalac spune:
ELLA,ma bucur ca bebe e ok si ca ai scapat de griji!!sa dea dumnezeu ca de data asta sa ti bebe sanatos in brate!
aceeasi urare o am si pt tine,BLUE EYES!!o sa vezi ca aceasta odisee o sa iti poarte noroc!multumesc pt maine!!translucenta nucala e ok,nu tb sa depaseasca 3 mm.la dimensiunile osului nazal nu ma pricep.
NATI,e mai bine sa te feresti de aglomeratie,mai ales ca n ai facut bolile copilariei!!
MADINA,NASOL cu raceala.insanatosire grabnica!!
DANA,ti am vazut pozele,ai o burtica tare frumoasa!!
BOTI,nu ti face probleme ca se va vedea si la tine burtica in curand!!
DIDI,CE MAI FACI,CUM TE MAI SIMTI??AI FOST AZI LA DR?
zicea cineva,nu mai retin bine cine,,ca daca ai placenta inserata anterior,il simti pe bebe mai greu.nu stiu,ori sunt eu o exceptie,ori nu e adevarat,pt ca eu am placenta inserata anterior,am 90kg si un abdomen plin de grasime,dar il simt pe bebe non stop,simt efectiv cum face tumbe...ei,la cris eram mai slaba,tot asa aveam placenta,dar stateam cate o zi intreaga cu mana pe burta sa l simt...poate ca bebe 2 al meu e f vioi,nu stiu ce sa zic...
SUN,mi am facut cartofi prajiti,ca tare mi ai mai facut pofta!!
21+CU BEBE CODRIN SI MAMI DE CRIS
Mami de Cris
Poze Cris
Tecky spune:
Buna fetelor!
Mada felicitari pt caruciorul roz!!!
Bujo sa stii ca si eu astept cu nerabdare clipa in care imi voi cunoaste si tine in brate fetita,mi se pare o vesnicie pana atunci.
Jjovana80 in cate sapt esti gravida pt ca nici eu nu il simt inca pe bebe? Eu merg la o dr tot la Elias,tu la ce dr mergi?
MIKYCRIS ce noutati mai ai?
Louana_me spune:
Felicitari fetelor pentru rezultatele bune de la eco, si Mada BRAVO pentru domnisoara. Eu am o sora, si pana in ziua de azi, in afara de sotul meu nu am alt prieten mai bun pe lumea asta, desi nici macar nu mai locuim in aceeasi tara....Dar relatia si iubirea dintre noi a fost si este ceva foarte special. Iti doresc ca fetele tale sa fe la fel!!!
Louana 20-
Totul este greu pana devine usor....
Didi81 spune:
Mona, ma simt bine, secretia e ok, doar duminica a fost maronie. Am stabilit cu doctorul la telefon ca ma duc sambata la control, cand o sa fie el de garda la spital. Daca nu si-ar fi revenit repede secretia m-ar fi chemat mai repede sa imi faca o eco, dar asa mi-a zis sa stau linistita ca nu e nimic.
Bafta tuturor fetelor care se duc maine la eco
Didi 18+
anaxena spune:
eu fac o ciorbita de cocoshel de la mama din curte!!!o bunatate,ii simt mirosul de la calculator
Maria mea e fffoarte activa si sa nu uitam ca o simt de la 15sapt
mereu are ceva de zis si de comentat,mai ales dc ma supar..pai se supara si ea
eu tot cu 55g am ramas si sunt tare fericita,chiar mi-a zis cineva azi ca am slabit ca nu arat deloc a femeie gravida
tot azi mi-am facut un tratament cosmetic,acum ma intreb dc dauneaza cu ceva
Ana-Maria21+
am oMARIA!!!AMR 19sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
ankalaura spune:
Salut fetele
Iau si eu capitolul asta de la inceput, ca pana azi am fost restanta
Cum "eu sunt contra"....
- eu fac baie fierbinte si imi place de nu mai pot, si nu am nici o contractie. Am facut si cu Eliza, si tot asa, nici u problema
Mada, fetita! Ce fain ca o sa fie doua surioare
Epidurala - mai fetele care ati nascut cu epidurala, acuma maifaceti? Dar daca ati nascut fara epidurala, acuma faceti?
Ella - ce bebe caraghios sa suga muta!
Bafta celor cu eco maine - zi cu noroc, dom'le... e miercuri!
Noi suntem din nou toti prezenti in zona, cu tot cu Eliza care abia astepta sa mearga din nou la gradi. Azi dimineata am reusit sa ma enervez, ca era 9 fara 20 si nu venisera educatoarele, iar cei cativa copii care erau, bantuiau singuri pe acolo. In schimb, gasisem plicul cu taxa in dulap. In fine, de-ale romaniei...
Evident, doarme cu noi, ca de obicei, dupa orice episod petrecut cu mama. Sper sa o dezobisnuiesc in cateva zile. Mi-e drag sa doarma cu noi, dar se dezveleste si da din picioare ceva de speriat!
Ma duc sa spal fata ca a inotat pana acuma
Pupici tuturor
vias spune:
buna fetele,
...felicitari celor care stiti ce sex e puiul vostru...abia astept sa aflu si eu...dar mai e atat de mult pana pe 26 februarie...si parca vad ca o sa ajung acolo cu sufletul strans de emotie si puiul meu o sa-mi intoarca spatele pentru a ramane in continuare o surpriza pt mine..
...cica vine si barbatu-meu...m-a pus sa inchiriez o camera la o pensiune la Bran...dar inca nu fac nici o rezervare...mai intai sa-l aud ca a plecat din Franta...nici nu mai am pofta de ...dupa atata timp...am cam uitat cum e...si nu mai vreau nici eu...am de gand sa-l chinui groaznic cand se intoarce!!!!!
eu vreau acum sa-l simt pe bebe...nu l-am mai simtit de mult timp...ma gandesc oare ce simteam eu chiar era bebe??...incep sa ma indoiesc pt ca nu mai simt nimic...dar NIMIC!!!!
Va pup si mai vb,
Noapte buna,
Cami 18
pustai