Mamici de iulie-august 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mona, Anna, Ella, Tecky multumim mult.
Ella fain spor la gatit.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna fetelor!
Va multumesc tuturor ptr sfaturi!De ieri mananc numai activia de prune ,vinete, brocoli ,seminte de dovleac sper sa fei mai bine.
MARIANA..iau vitamine de 2 sapt. si daca stau bine sa ma gindesc tot de atunci am probleme !Sunt putin amenica si tre sa iau fier!
MONA..ma bucur tare mult ca bb e bine
BOTI...si eu vreau sa tricotez ptr bb al meu o paturica!Botosei ,caciulite sunt prea complicate si nu ma pricep.Imi dai si mie situl pe care ai intrat tu?
MADA..la multi ani ptr aniversare de azi!sa va iubiti la fel de mult ca si pana acum!
Eu cred in ,,Ziua indragostitilor,,!
Azi dimineata la 6 ma trezit sotul cu un pupic sa mi spuna ca el m ai este indragostit de mine!Suntem de aproape 11 ani impreuna!Si eu il iubesc la fal de mult pe el.
Cred ca acum ma iubeste mai tare ca suntem 2 in 1.
Ma duc sa ii pregatesc ceva de mancare ca vine in pauza de pranza acasa!Revin!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada o sa ii multumesc Danei daca nu tu mi-ai trecut datele.Foarte romantica povestea de dragoste dintre tine si jumatatea ta.
Ankalaura am vazut pozele cu hainutele si sunt foarte frumoase,vreau si eu....dar se pare ca prin magazinele noastre nu prea gasesti hainute frumoase si de calitate si mai ales sa fie si la preturi rezonabile.
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

TRULI LULI,am citit povestea nasterii tale si m a impresionat.sa dea domnul ca si acum sa fie la fel de usoara si de lipsita de peripetii!!

ANNA BABY,am ras cand am citit ca nu te mai puteai ridica de acolo!!!e bine macar ca ai vointa!eu ieri cand am fost la facultate sa dau ex,era f aglomerat in salita mica unde se astepta,nu stiu ce se intamplase,cred ca se decalasera orele pt examen..oricum,ideea e ca n aveai loc sa arunci un ac si eu,cu burta mea imensa,mi am facut loc,ca nu as fi putut sa ma inghesui acolo...si am reusit sa ajung la intrare,am intrat la examen,m am asezat pe scaun gafaind,iar supraveghetoarea imi spune pe un speriat//doamna,va simtiti rau?sper ca nu nasteti aici///

TECKY,stai linistita ca o sa l simti tu pe bebit!!

22+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Of ce ma seaca sefa asta a mea, m-am dus sa-i zica cand putem avea si noi o discutie (caci mai vb si luni cu ea si a zis marti, marti ciuciu, iar eu ieri nu am fost). Asa ca ma duc iar azi, ea manca tacticoasa zacusta si doamne ce pofta mi s-a facut, dar noroc ca in acelasi timp m-am uitat si la ea si era murdara pe la gura, asa ca nu am mai vrut zacusta:d A zis ca da vorbim, dar trebuie sa se duca la nu stiu ce sedinta si cand termina vorbim, intre timp observ (suntem in acelasi birou) ca are timp sa vb cu altele fara nici o problema
dar lasa ca daca sapt asta nu vb adica azi, caci vinerea pleaca la buc, luni la fix ora 16 am sa trimit un mail in care sa-l pun in CC si pe seful ei sa vedem atunci cat de repede o sa aiba o intrevedere cu mine

Asa ca pana una alta noroc cu acest forum, ma mai destind si eu putin, va pup fetelor pe toate!

Lori 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am reusit !!! Am fost la Medlife, am discutat frumos cu vreo 3 tanti pe acolo, m-au lasat sa astept , dar intr-un final, s-a gasit ca mai ramasese ser de sapt trecuta de la mine si pe acel ser se poate lucra bitestul... Cum de or mai fi pastrat ser nu stiu!!!! Oare chiar o fi al meu??? AM platit diferenta; daca ma puneau sa platest tot cred ca faceam un scandal si asa din cauza unei receptionere s-a intamplat ce s-a intamplat...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

13+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

silviuta la multi ani!sa fii sanatoasa si tu si bb,fericita si sa ai parte de o nastere usoara!
trulli frumoasa povestea ta cu nasterea,sarcina usoara si nastere cel putin la fel de usoara ca prima!
mada frumoasa povestea ta cu nastereadar si povestea voastra //cum v ati cunoscut//
la multi ani la implinirea anilor de casatorie si sa va ajute BUNUL DUMNEZEU sa imbatraniti impreuna alaturi de copilasii vostii si de ce nu si viitorii nepoti!
tecky ce faci?cum mere sarcina?
multa bafta fetelor care merg azi la eco si celor care trebuie sa vb cu sefii lor!
20+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ella aici gasesti linkuri catre multe site-uri de tricotat. Eu pe asta l-am flocait duminica. Mai aveam putin si fugeam la mercerie dupa andrele si sculuri

Iar pentru constipatie io am gasit remediul beton: Humana Milkzucker, e pentru bebelusi si femei gravide, am furat o punguta din cutiuta bebelonului prietenei mele. Rezolvat problema in no time! Pun cate 4 lingurite cu varf in cana de lapte de fiecare seara si dimineata...

Mada deci nu-s singura nebuna

Ruxi paturica cred ca e prea greu, dar la niste pulovarase mici m-as baga. Mi-e ca-mi trece cheful daca ma apuc de o lucrare de mare anvergura cum e o paturica. Asa pulovarasul are mai multe bucati mici, si simt ca termin ceva si imi reinoiesc entuziasmul

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 18+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dana, la TT au iesit niste valori total aiurea. Eu ma intreb cum nu si-or fi dat seama cele care au interpretat testul caci interpretarea s-a facut pe eco de 12 sapt si cu un formular completat de minje pt bitest.
Mada, ce frumos!!!! VA urez multi, multi ani impreuna , sa aveti copii sanatosi si cuminti , multe realizari si impliniri impreuna si sa aveti o nunta ca-n povesti!!!
Violeta, durerea in partea dreapta poate fi data si de apendicita sau daca ai probleme cu rinichii( pietre la rinichi), o pietricica care o "ia la vale" pe ureter doare tot in dreptul ovarelor.
Anna_ baby, spor la exercitii!!!
Mona, pur si simplu , ieri ma blocasem; nu am putut sa ma misc.Nu a durat decat vreo 5 minute...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

13+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Lori uff merita bataie tanti aia da lasa ca tot o lamuresti tu pana la urma ce si cum.
Cristina bine ca ai rezolvat ceva.Multumim de urari.
Miky ms mult pt urari noi ne casatorim abia la anul, bine speram sa reusim, sarb 3 ani de cand ne-am mutat impreuna.
Boti nu esti sg nebuna.Macar tu te apuci pe mine numai m-a luat valul si atata da poate m-oi apuca ca sta cartea acolo si se umple de praf, materia prima o am instrumentele la fel chef si timp mai lipseste.
Eu merg acusi sa duc fata la nani ca s-a trezit de la 7 si un sfert si deja e cam obosita si apoi ma pun si eu la tv oleaca sa ma odihnesc pe canapea si sa savurez niste spaghetti bolognese.
Revin mai incolo.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput