Mamici de iulie-august 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 17
estrella80 spune:
Anka iti multumesc pentru sfaturile referitoare la TT.
O sa vorbesc si cu doctorul meu sa il intreb.
http://bd.lilypie.com/q8lVp2.png
MissJJ spune:
Buna fetele!
Silviuta
La Multi Ani
sa fii fericita si sa ai o zi minunata!
Happy Valentine's Day pt cine sarbatoreste si pt fetele care nu sa aveti o zi cat mai frumoasa.
Laura ms mult pt complimente.

Boti multumim pt dedicatie.
Anka pai epidurala asta e cu tubuletz din ala si pe umar este prins cu niste leucoplast un recipient mititel unde baga anestezicul si e cu drip ca la perfuzie si regleaza cat de incet sau de rapid curge. Si anestezista cand a pus epidurala i-a zis dupa la moasa sa imi adauge nu stiu cati ml la o ora sau ceva de genul si acuma nu stiu ce sa zic cum e in ro facuta epidurala asta dar eu mi-am simtit picioarele nu m-au amortit de tot ci numai cat sa nu mai simt durerea asa puternic dar eu simteam fiecare contractie dar fara durere si picioarele mi le simteam f bine normal sunt si epidurale mobile sa te poti plimba prin camera cu ele eu a trebuit sa stau intinsa ca eram f obosita si ca sa poata monitoriza inima lui bebe ca eram legata cu centura din aia si aveau aparat unde tot printa bataile inimii. Si cand sa nasc au mai scazut nivelul ca sa simt mai binisor cand trebuie impins si etc dar tot nu m-a durut normal am simtit dar ca un disconofrt nu o durere. Si dupa ce am nascut mi-au scos toate celea, mi-au lasat numai fluturasul ala in mana in caz ca am nevoie de analgezice sau se intampla vreo ceva si trebuie vreo perfuzie sau mai stiu eu ce. Ca am avut si o perfuzie pusa din cauza ca eram f slabita si de la aia au lasat fluturasul in mana ca sa nu se chinuie sa ma mai intepe dupa ca oricum aveam mainile umflate de numa. De stat stateam in ce pozitie zicea moasa ca sa prinda mai bine bataile inimii lui bebe de aia stateam mai pe o parte dar nu e nici o pb poti sta oricum pe spate pe laterala simti numai cand mai baga anestezic din ala ca se simte rece pe tubusorul ala e senzatie tare ciudata simteam de la umar cum coboara spre coloana asa rece.
Asa legat de par valvoi la nastere da trebuie ceva de prins parul, apa neaparat ca noi exact apa am uitat-o si tot facea Flo ture la dozatorul de apa cu o sticla de suc sa o reumple si ce mi-a folosit mie f mult strugurelul de buze ca atata se usuca buzele intr-un hal fara de hal.
Atb felicitari ca ai reusit sa termini cu sesiunea, bine ca ai luat examenele asta e imp. Ms pt urari.
Mona felicitari bine ca ai luat examenul. Si ma bucur ca e totul ok cu bebe.
Nati acuma fac un pachet sa trimit spre Japan.
Ti-am zis eu vine curajul atunci ca inapoi nu ai sa poti da odata inceputa treaba, asa ca vrei nu vrei tre sa ai curaj, stii ceva de genul curaj gaina ca maine te tai.
Eu am avut noroc ca am avut epidurala si cand a trebuit sa imping si etc nu am tipat nu nimic stateam cuminte faceam ce ziceau tantile din jurul meu ca toate la unison push push push. Dar era alta tanti vizavi de unde eram eu care timp de vreo 15 min a urlat de creca se auzea pana sus la maternitate. Acuma depinde si de fiecare persoana sunt care la durere mare plang, rup mana sotului sau il injura si sunt unele care sunt f tacute mai auzi niste icnete da nu tipa, eu daca mama lucreaza in spital mereu mi-a zis de mica nu plange si nu tipa sa nu ma faci de rusine ca nu e frumos si taceam rabdam mai dadeau lacrimile si trecea si la nastere da durea ma strambam ca toate celea da nu tipam. Fiecare se exteriorizeaza altfel.
Si noi ne uitam la curling ne place la amandoi.
Biri uhh ce fain plecati in vacanta super.
Sa faci poze multe sa ne clatim si noi ochii.
Carisma bine ai venit!
Sarcina usoara si bebe sanatos si papacios!
Anka am vazut si eu pozele f faine hainutzele sa le poarte sanatoasa.
Ladymina vazut si pozele voastre, f frumoase.
Tecky la fel frumoase pozele.
Cristina ms.
Speram sa fie ok.
Truli f frumoasa povestea.
Eu nu prea intru la nasterea unei stele ca de obicei plang ca disperata in fata laptopului ca dupa ce am trecut si eu prin asa ceva is si mai emotiva la povesti din astea cu nasteri. Scurtcircuitez tot de prin casa daca stau o zi pe acolo.
Bujo
. Eu am reusit sa vad ce pierdusem din seria 3 acuma astept ca incepe la tv seria 4 la englezi si abia astept.
Anna suna fain masajul ce ai facut tu. Bine ca te-ai relaxat.
Violeta sper ca te-a mai lasat durerea.
Tinem pumnii sa treaca si sa nu fie si alte pb.
Cristina nu te lasa.
Fii rea, fa-le capul calendar.
Lori ma bucur ca bebe e ok, tinem pumnii pt discutia cu sefa.
Jjovana ms mult.
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
boticelina spune:
Chicks, please nu radeti de mine, dar pe mine m-a apucat "the nesting instinct" cred, de cateva zile tot simt un impuls de a ma apuca de tricotat
, nu ca m-as pricepe prea tare, stiu doar 2 pe fata, 2 pe dos, dar asa as tricota niste botosei sau un pulovaras... ![]()
Deci, fiti blinde cu nebuna, duminica a pierdut 2 ore pe un site de tricotaje pentru copii.
Si m-a anuntat si echipa de mesteri ca in 2 sapt ne apucam de treaba, am intrat in fibrilatie... ![]()
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 18+ posibil
?
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Dana da azi sarbatorim 3 ani de cand suntem oficial impreuna. Ms de urari.
Laura multumim mult.
Eu cu Flo ne-am cunoscut pe net in 2004 si am tot vb pe net pana in 2005 in ianuarie cand eu m-am mutat in Londra stateam inainte in Devon in SV Angliei. Si cand m-am mutat in Londra eu stateam undeva in centru si el in zona 3 deci cam 20 si ceva de minute cu metroul distanta intre noi si timp de doua sapt in fiecare seara venea de la servici facea dush se suia pe mtrou si venea in centru sa iesim in oras si dupa doua saptamani de plimbari pe malul tamisei si stat pana la 1 noaptea in oras, saracul el a doua zi mergea la munca, in weekendul 12-13 feb eu trebuia sa plec in Devon dar s-a anulat calatoria dar aveam biletul luat toti stiau ca plec si atunci Flo a zis de ce nu vii la mine mergem in wekend ne plimbam te duc sa vizitezi prin Londra si zis si facut si dupa un weekend luni pe 14 trebuia sa mergem in oras la restaurant si ma suna el pe la 6 seara si zice nu vrei sa te muti la mine? Si uite asa pe 14 seara m-am carabanit cu valizele dupa mine cu catel si cu purcel la el si the rest is history.![]()
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
MissJJ spune:
Boti si eu am patit asa mi-am luat carti de tricotat si andrele si ghemuri chiar si tot nu am tricotat nimic.
Da sa vezi pe la 38 de sapt cand eram cu burta cat china ma apucat spalat curatatul renovatul varuitul etc. Am frecat creca in fiecare zi carpetele din casa sa fiu sigura ca nu a ramas un cm neintors am ridicat toata mobila pe sus am scos tot de prin dulapuri m-am suit si am spalat si geamurile, ei imaginati-va o femeie cu ditai burat care merge ca o rata cum freaca carpetele cu peria in patru labe si cum se suie pe geamuri.
Pcata ca nu ma apuca asa nebuneala cand nu is gravida.
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Tecky spune:
Buna fetelor!!!
Happy Valentine s Day pt acelea dintre voi care agreeaza aceasata sarbatoare!
Carissma bine ai venit si sarcina usoara!!!
Mada iti multumesc mult ca mi-ai trecut pe lista dr si spitalul si pt complimentele de la poze!
Truli Luli foarte emotionanta povestea nasterii tale.Citind povestea mi-am imaginat ca asa va fi si la nasterea mea!
Bujo foarte interesant ce ne-ai zis despre muzica,nu stiam atatea lucruri.
Monalac cam scumpa a fost ecografia care ai facut-o.Felicitari ca ai luat examenul la franceza.
Anaxena mi se pare foarte devreme ca ti-au aparut vergeturi pe sani.Sa te dai cu multe creme,lotiuni,uleiuri pt corp.
Boticelina ma bucur ca ti-au placut pozele mele.
Jjovana 80 eu merg la Elias la Dr.Petca Aida,este mana dreapta a Dr.Cristian.Eu sunt foarte multumita de ea.Am vazut ca tu ai 19 sapt si vei naste pe 11 iulie,eu voi fi cu o saptamana mai rapida pe 4 iulie.
.Ma bucur ca vei avea tot fetita ca mine.Saptamana viitoare voi merge la dr pt ca nu simt inca fetita miscand,desi burta imi creste.Am simtit de 2 ori dar nu pot fi sigura ca au fost miscarile ei.
MIKY CRIS 
locca spune:
Monica
poti sa te apuci de-o paturica cu gaurele din bumbacel. Astea nu prea se gasesc si nu necesita cine stie ce skillsuri.
Mada, frumoasa poveste aveti. La multi ani!
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2
MissJJ spune:
Ruxandra multumim.
Tecky nu eu am adugat creca a fost Dana.
A intrat ea mai repede si a modificat ca eu abia acuma am intrat pe net, am vrut aseara sa trec da eram tare obosita ca am avut programul de seara mai incarcat si nu am mai apucat.
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
monalac spune:
LA MULTI ANI SYLVIUTA,SA FII SANATOASA SI SA AI UN BEBE SANATOS!!!
MADA SI FLO,LA CAT MAI MULTI ANI IMPREUNA,SANATOSI SI FERICITI!!
BOTI,eu sunt antitalent la tot ce inseamna arta,dar mi ar placea sa stiu sa tricotez!!asa ca tine o tot asa!!cat despre vis,chiar sunt putin ingrijorata,sa va zic de ce,dar sa nu radeti de mine!!cand am vazut in imagini 4d capul copilului la eco,mi e mi s a parut ca avea o gaura in cap!!adica se vedea capul f bine,si undeva sus,la cap,se vedea negru!!
BIRI,felicitari pt turta fetei!si multa distractie in vacanta!
LOCCA,eu am facut eco de trim 2 la medical city.intr adecar,eco e f performant,mai performant,de ex,ca la sanador.dar nu peste tot sunt aceleasi preturi si mai depinde si de varsta sarcinii.la 13 saptamani,la acelasi eco m a costat mai putin cu vreun milion.
RALU,multumesc!si te asteptam sa scrii mai des!
DANA,ma bucur ca starea ta de spirit e mai buna!
NATI,te asteptam cu vesti de la eco!si daca se poate si cu sexul bebelului!am vazut si eu pozele,nu esti grasa deloc si ai o burtica tare frumoasa!
LORI,ma bucur ca bebe e bine !iti tin pumnii sa rezolvi cu sefa balauroaica!!
CRISTINA,cum adica nu te mai puteai ridica?ti s a facut rau?ai grija de tine si nu te mai enerva din cauza tuturor incompetentilor!
ATB,te tinem minte f bine!!
SUN,chiar ca esti o adevarata comoara!!
revin ca ma cheama cris!!
22+cu bebe codrin si mami de cris
Mami de
Cris
Poze Cris
AnnaBaby spune:
Mada e frumoasa povestea voastra. sa fiti fericiti impreuna, sa fiti sanatosi si mereu indragostiti! La multi ani de ziua voastra!
Anna
17+ cu
Maria
AMR 23
vinebarza
bebe
poze