Mamici de iulie-august 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 16
M&M spune:
Monica, inca ma cert la telefon cu astia de la |Medlife; mi-au zis ca ma suna ei, astept telefonul lor acum..
Truli, emotionanta povestea ta!!!
Bujo, diferenta intre epidurala si rahianestezie in primul rand se fac in straturi diferite ale coloanei( coloana are mai multe invelisuri), apoi la rahi iti face o singura injectie in coloana si diureaza vreo 3-4 ore efectul, iar la epidurala iti monteaza un cateter in coloana , prin care atunci cand te apuca iar durerile ti se poate injecteaza anestezicul prin cateter. Oricum eu gasesc epidurala mai eleganta ![]()
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
13+, cu 
boticelina spune:
Bujo, v-am luat
, eu m-am vazut cu Anka in weekendul trecut, am fost impreuna sa vada si ea carucioarele alea de la DHS si apoi am fost la Chicco. Eram cu ea cand a luat atelajul Ligiutzei.
Chiar, Anka, ai rezolvat cu gradinita pentru Eliza? Ma duc acum sa arunc un oki si la hainutze, mor de curiozitate.
Ruxandra si mie mi-a iesit boboc bitestul si nu voi mai face si TT. E decizia mea, dar si doc stie ca eu nu vroiam sa fac niciun test, abia m-a convins sa fac BT.
Mona Te-am visat azi-noapte
Abia asteptam sa ajung la munca sa vad ce ai facut la eco, ca erai tare ingrijorata in visul meu.
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 18+ posibil
?
"If you are unware of your choices, then you have none"
anaxena spune:
singurele mele dureri sunt de cap,cand ma supara fetele la salon si de ligamnete astea ma tzin de vreo 3sapt si nu nimi placut: nu ma pot ridica fara durere,nu ma pot intinde,nu ma pot apleca,dar asta e ..se tot intind
sa intzeleg ca sunt singura care a facut vergeturi pe sani??deja ma simt in minoritate cu multe!
Ana-Maria
21+
am o
MARIA!!!AMR 19sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamici cu burtici,
Am venit cu vesti bune, David cantareste aprox.386 de grame, este cumintel (poate de aia nu prea il simt eu), DPN s-a modificat din 30.06 in 24.06, vorba sotului "data viitoare poate o sa zica 18.06 sa iasa geaman ca mine" dar nu prea cred.
Deci totul e bine, analizele toate au iesit bine si am rasuflat usurata, acum trebuie sa-mi fac morfo-fetala peste 2 sapt si abia astept!
Am vazut ca ati scris nu gluma, am citit tot si vreau sa o felicit pe Bujo pt baietel, Boticela super dedicatia, Truli-luli emotionanta povestea ta, abia astept si eu sa traiesc acele sentimente unice.
Madina71 eu zic sa stai linistita atata timp cat dct ti-a spus ca totul e ok, nu vad ce sens are sa-ti faci griji fara rost.
Camy_pus sper sa se rezolve problemele cu sotul si incearca in aceasta perioada sa nu iei decizii pripite, caci intr-adevar trebuie sa recunoastem ca in aceasta perioada suntem foarte irascibile si imprevizibile!
Cat despre o intalnire cu toate ar fi super, abia astept sa vina timpul sarbatorilor pascale.
Eu azi vreau sa vb cu sefa mea, direct si fara ocolisuri, asa ca tineti-mi pumnii!
Lori
21+
danangie spune:
Buna ziua,
NATI de ce zici slabe sanse? Nu e asa bun doctorul la asa ceva? Tin pumnii oricum.
MADA sa inteleg ca azi sarbatoriti de cand sunteti impreuna? La cat mai multi ani impreuna!!
CARISSMA bine ai venit, sa ai o
usoara si un
sanatos si mancacios.
CRISTINA asa e. si acu' la ce concluzie ai ajuns? Ce ti-au zis aia? E relevant TT la 12 s?
TRULI
pana la majorat.Vai ce frumos ai povestit. Sa fiti sanatosi si sa fie la fel de bine si de aceasta data. Ce emotiiiiii!!!
LOCCA eu am facut doar bitest.
VIOLETA unde anume la burta te doare? Sa nu fie intestinul...poate trebuie sa mergi la baie , ca la mine asa se intampla. Daca persista ar fi bine sa suni pe doctorul tau.
LORI tin pumnii!
mult asteptat
bujo spune:
Vio cum e durerea? Se intareste si burtik? Daca nu atunci nu cred ca sunt contractii. Ar putea fi ligamentele ca la Anaxena, si astea dor destul de tare cand se intind, ar putea fi la intestine daca esti constipata. Daca continua mergi totusi la dr.
bujo
18+ cu 
album de nunta
burtik
mini Bujo
boticelina spune:
Deci, io acum vin de la vizionat poze, sunteti toate niste frumoase 
Anka sunt minunate hainutzele bebelinei, cel putin eu iubesc 2 body maieu cu floricele, cred ca daca eram acolo cand ai deschis cutia ma milogeam de tine pina ti le cumparam ![]()
Tecky, sunteti asa de frumusei... si burtik...
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 18+ posibil
?
"If you are unware of your choices, then you have none"
jjovana80 spune:
Mada, felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa, norocoasa si frumoasa ca mamica si surioara ei.
oana silvia
jjovana80 spune:
quote:
Originally posted by Tecky
Buna fetelor!
Mada felicitari pt caruciorul roz!!!
Bujo sa stii ca si eu astept cu nerabdare clipa in care imi voi cunoaste si tine in brate fetita,mi se pare o vesnicie pana atunci.
Jjovana80 in cate sapt esti gravida pt ca nici eu nu il simt inca pe bebe? Eu merg la o dr tot la Elias,tu la ce dr mergi?
MIKYCRIS ce noutati mai ai?
Salut Tecky. Eu azi am 19 sapt si tot nu o simt pe galusca, dar sunt mai grasana, poate din cauza asta.....nu stiu , ma gandesc si eu. Oricum am intrebat-o pe dr si a zis ca nu-i nicio problema daca nu o simt si ca de la 20.21 de sapt o sa se simta . Dar stai linistita nu te stresa prea tare .... e normal sa te ingrijorezi dar nu face din asta tragedie ca e mai bine si pt tine si pt bebe. Eu acum incerc sa ma conving si pe mine sa nu ma stresez :)))
Eu merg la Elias la Dr Raluca Uzum de care sunt foarte multumita. Trebuie sa stau de vorba cu ea pt ca nu am intrebat o daca o sa fie cand nasc ... in prircipiu prin luna II mi-a zis ca ea nu isi ia concediu vara, dar vreau sa ma asigur. Tu la Dr mergi ? Poate ne intalnim la vara la spital . Astept noutati de la tine. Pupici
oana silvia
Violeta_m_tm spune:
Dana , Bujo va mutumesc pt raspunsuri, ma simt mult mai bine, durerea a fost in dreptul ovarului drept, m-a luat in pat si 2,3 min nu puteam sa ma misc de durere. Initial am crezut ca-i de la vezica, dar nu, vezica era goala, iar probleme cu constipatia nu am, nu stiu ce-a putut sa fie. Sper sa nu mi se mai intample, mai ales ca medicul meu pleaca la munte.
17+
poze
bebele meu
vio