Mamici de iulie-august 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut fetele! Ne-a mai ajuns un pachetoi cu hainute de bebe, niste minunici! Daca am timp in seara asta, pozez si carutul si hainutele si le trimit pe PICASA.
Turturica - cum poti maica sa alergi, ce eu am inceput sa ma legan Am .... 70 de kile! Deci... 8 kile in 18 saptamani. Cam mult. Dar asta e, mai vad eu dupa
De sambata sper sa ajung si eu la gimnastica. Nu am reusit pana acum. Ba este ziua de injectie, ba suntem plecati, ba am cate o sedinta prelungita....
Turtu - ca si tine, am un program oribil la serviciu si abia astept concediul. O sa tot spun asta pana in iunie, la mijloc...
Sunny - am vazut pozele tale in sfarsit. Mai da' slabanoaga mai esti!!!
Cu Eliza... da... trebuie neaparat sa o inscriem la inot, poate la vara, depinde daca vine mama la mine macar cateva saptamani. Este foarte atrasa de inotat - si eu sunt mare amatoare de balaceala... de... de la mare... am facut si inot!
Ai fost azi la dr? Continui sa citesc, ca sa vaz
Madi - merci de raspuns. Nici eu nu am facut epidurala cu Eliza, desi aveam trusa la purtator. Acum tot asa ma gandesc... nu poate fi mai rau ca data trecuta. La mine nu e nici o indicatie de cezariana si nici nu as vrea sa apara
Nati - ce e aia curling mama?
Biri - sa traiasca "dez"motzata! Si noi, in seara asta - in pachetoi, mai mult haine pentru bebe. Eliza a fost suparata ca ea are mai putine, desi era suparata ca vroia jucarii initial. E prima data, si sper sa fie singura... ca doar nu le-oi lua acuma in nr egal.. sper sa le iau dupa necesitati, nu dupa fasoane..
Si la mine a fost indusa nasterea, si unii ma fericeau ca am nascut in 4 ore, dar in alea 4 ore am zis ca mor de vie, ca de la nimic m-am trezit instantaneu cu contractii la 2 minute, tari tari tari de eram singura care tipa pe acolo. Ma gandesc ca are si travaliul asta un rost, incepe progresiv, creste intensitatea contractiilor, u asa, zdrang bang la 2 minute...Plus ca nu se rupsesera membranele si bebe nu avea pe unde sa coboare. Si nici nu mi le-au rupt decat dupa 3 ore jumate din cele 4.
La noi trebuie sa iti cumperi trusa singura, ca spitalele n-au
Pe langa trusa, se pune si un plic cu euroi, ca sa vina anestezistul si sa te anestezieze cu trusa ta
Eu stabilisem dinainte sa vina, dar totusi s-a ocupat cu altceva intre timp, si pana sa mai vina, aveam eu dilatatie prea mare ca sa mai aiba rost anestezia...
Truli - si eu am vrut la prima nastere epidurala, dar acuma ma cam ia groaza sa imi bage careva in ac in coloana.... Parca n-am murit de tot prima data
Bubu - sa stii ca prima data, si fara anestezie, e cam nasol mama, e mai nasol ca in filme. Mult mai nasol
Dupa nastere ce ma mai distram de filmele cu gravide, ca aveau perna acolo si le consideram actrite proaste ca mergeau sprintar, si eu, aia care stiam, ma gandeam - ce stiu astea ca trebuie sa mergi incet si leganat, ca oricum altfel nu poti Si la nastere, toate zambitoare cand le pune bebe in brate, cand in realitate, de-abia daca iti tii capul ridicat de atata chinuiala
Estrella - eu nu mi-as mai face dublu si triplu test, desi am 33 de ani - daca esti nascuta in 80, cum zice ID-ul tau, mai bine fa altceva cu banutii Zau.
Testele astea nu depisteaza nimic, ci doar iti dau un risc statistic, asta daca te cantaresti in aceeasi zi, daca te ecografiezi in aceeasi zi, daca proba se analizeaza serios si daca analizorul este calibrat recent (standardul zice ca la max 3 zile pe unele analizoare), daca asistenta pune degetul pe cifrele corecte cand introduce valorile hormonale in soft, si multi alti de daca.... Si chiar si atunci, aceste teste iti pot da un risc calculat de 1 : 10 mii, si tu sa fii fix aia UNU care sa aiba un bebel cu probleme fereasca Dumnezeu. Daca medicul iti recomanda, e altceva, dar si mie mi-a recomandat, dupa care ma baga direct la amniocenteza si, repetand analiza in 2 parti simultan mi-a crescut riscul initial de 257 la 5330 sau asa ceva...La Down, ca de data asta mi-au dat pozitiv la Edwards.... Unii, ca ailalti nu... Si dupa ce am facut un scandal infernal si mi-au repetat analizele, si-au cerut scuze si mi-au urat sanatate si un bebe sanatos. Asta cu repetatul a fost pe banii si timpul lor, ca eu am tipat doar la telefon...

Anca 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetelor,

va multumesc din suflet pentru incurajari...acum am venit din oras unde m-am intalnit cu Bujo...a fost foarte fain sa ma vad cu ea...faptul ca nu ne cunosteam personal dar stiam cate ceva una despre cealalta a fost super.
Bujo multumesc mult de tot, nu stiu daca la sfarsit am apucat sa-ti multumesc.
Si plimbandu-ma cu ea am intrat si intr-un magazin pt copilasi, ne-am uitat la hainute si am terminat prin a-mi cumpara eu un sarafan (rochita) rosie...care imi place f mult.

Legat de Cristi (sotul) trebuie sa spun ca m-a sunat sa spuna ca este cu nervii la maxim intinsi din cauza ca cei de acolo nu vor sa-i faca plata...nu stiu...
Zice ca trebuie sa mai stea si ca nu a avut curajul sa-mi spuna ca mai trebuie sa stea acolo pt ca i-a fost teama de mine (nu cred ca sunt asa un capcaun...am gura mare recunosc, dar de batut nu-l puteam bate prin telefon, nu??)
..si mi-a cumparat bilet de avion sambata...cu destinatia Lyon....i-am spus ca nu merg...ca nu am ce sa fac acolo...

...faptul ca m-a sunat si ca a dat inapoi ma face foarte puternica, sunt foarte orgolioasa si asta m-a ajutat enorm...deja ma simt foarte bine...

Va multumesc inca odata pentru suportul oferit, aici in Bv eu nu am prietene (ma refer la adevaratul sens al cuvantului)...si probabil ca daca nu v-as fi scris voua mi-ar fi crapat inima...VA MULTUMESC DIN SUFLET!!!!

Cami 18s

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...si inca ceva...eu chiar nu-l mai simt pe bebe...poate sa se fi intamplat ceva??...sper sa nu...si sa fie totul f bine..Doamne Ajuta!!!!

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Biribu, felicitari pt luatul motzului, eu l-am luat lui Adrian acum vreo 3 saptamani.... Bine ca mai este o burtoasa cu copilas mititel ca al meu, ba a ta este mai micuta!!!!! Lumea zice ca sunt curajoasa ca fac asa, la interval mic, alt copilas....stiu eu daca este asa sau nu, adica daca este vb de curaj?

Bubuleana, pai ma cam durea burta ca la ciclu de dimineata, si pe la 13 m-am hotarat sa ma duc sa ma consulte sa vad daca nu cumva oi fi inceput sa ma dilat....in fine, m-au oprit in sala de travaliu, durerile mari au inceput pe la 15-16 cand mi s-a rupt apa si de nascut am nascut pe la 20,20 seara, pe 20 ianuarie.... Mai, ce sa zic, am avut dureri mari si imi aduc aminte si ca muream de cald si nu imi prinsesem parul cu nimic si ma deranja cumplit ditamai claia de par asa ca cele care aveti parul lung neaparat sa vi-l prindeti cu ceva cand va duceti sa nasteti... dar am uitat, va spun eu ca trec toate!!!!

Nati, nici eu nu stiu ce am in burtica, abia pe 7 martie aflu....

Cristina, offf, si eu sunt racita!!!!

Monalac, asteptam sa vii cu vesti bune!!!!

Si eu il simt pe bebe, cam de vreo 2 zile chiar bine de tot, si ziua si seara, la prima sarcina abia pe la 20 saptamani, dar cica la a doua il simti mai devreme, eu maine fac 18 saptamani....

Alina25: aha, deci in afara de mine si de Biribu mai este o viitoare mamica cu inca un prichindel de 2007 acasa.... Felicitari si scuza-ma dar acum am vazut asta!!!!!

AnnaBaby, o sa incerc si asa, numai lamaie si miere, Ms mult!!!!

Camy, la nervi spunem multe si apoi regretam, [poate ca nu este asa de neagra situatia...zic si eu, oricum sper sa fie bine pt tine si bebe.... Am o prietena care a divortat si a mers la avocat care s-a ocupat dupa aceea de toate, si in 2 infatisari au fost divortati, bine ca partajul nu l-au facut.... In privinta casei, chiar daca nu il treceai in acte cred ca era acelasi lucru, insa eu zic ca daca tu ai posibilitatea sa dovedesti ca este facuta numai din banii tai, el nu prea va obtine nimic din casa, oricum nu jumatate... Totul tine de cat de bun este avocatul. Dar poate ca o sa va impacati si sa stergeti cu buretele vorbele pe care le-ati spus la nervi....

Violeta, spor la invatat si bafta la examen sambata!!!!

Bujo, felicitari pt baietel!!!!!!! Tinem pumnii sa fie bine si sa nu fie nevoie sa te interneze!!!

Narcisa, te pup si pe tine!!!!

Va rog cele care va pricepeti la TT, mai ales Anka care cred ca a devenit experta dupa atatea peripetii cu TT, daca aveti timp sa imi ziceti si mie cume ste cu rezultatele alea ale mele ca n-am stare!!!!

17+ si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Dia, mersi pt urare, ma simt un pic mai bine!!!!

Turturica , Anaxena si Didi, va pup si pe voi!!!!

Flo, bafta maine!

Boti, mai da si tu un semn de viata!!!!!

Camy, eu zic sa te duci sambata, eu asa as face, poate este si el intr-o stare f proasta si din cauza asta v-ati luat la cearta, el nervos, tu nervoasa!!!!!!!

Na ca am scris si eu 2 mesaje de o pagina, si sper ca de data asta nu am uitat pe nimeni.

Fetele, astept raspuns in leg cu TT al meu!!!!!!!!
Ankule, tu esti experta, zi-mi ceva!!!!!

17+ si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Dupa cum v-a spus si Camy, ne-am intalnit in oras. A fost blind date
Camy cu mare placere, repetam in curand.
Fetelor multumim de urari.

bujo 18+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ralu, Didi sunteti simpatice. Sa vedeti ce fain e cand e bebe mai mare si sughita. Cum simtiti ca se misca asa ritmat burtica de la sughiturile lui bebe.
Mariana ms de reteta am notat am sa incerc vad ce o iesi. Si eu gatesc abia de vreo 3 ani si am inceput facand ciorba la telefon cu mama in ro. Am avut factura faina da asa se invata ce sa ii faci. Si tot ma chinui sa imi largesc repertoriul.
Cami si eu as merge macar sa va lamuriti odata face 2 face si gata e altceva cand vb fatza in fatza si poate asa vei fi si tu mai linistita ca tot te gandesti si iti faci tot felul de scenarii si nu iti face tare bine mai ales acuma. Ai grija de tine si burtica ca voi sunteti cele mai importante.
Flo bafta maine la eco.
Alina Maria ce scumpica e fetita ta , auzi cum le imbratisa ea pe fetitele mai mici.
A mea ieri eram la med de familie asteptam sa intram si era un bebe mic o fetita si s-a dus la ea a vb cu ea si bebe a atins-o cu manutza si a mea era fascinata ca a atins-o bebe.
Madina sorry da nu stiu cum sa te ajut ca eu nu ma pricep, restul de fete daca or sti.
Violeta fain ca l-ai simti pe bebe, la cat mai multe miscari de trupe.
Anka asteptam poze cu hainutzele si carutul.
Fetelor eu ma duc sa ma odihnesc ca sunt efectiv rupta de la 3 nu am mai apucat sa stau jos mai mult de 5 minute ne auzim maine.
PS Tecky am sa trec medicul da maine de acuma, sper ca nu te superi da is super obosita.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,

Cami drum bun la buc si distractie placuta la ziua finutei!

Bubu noi sa fim sanatoase, ca ne-om vedea si visul de a naste "natural" cu ochii!

Estrella este decizia ta dar eu te-as sfatui sa nu faci TT-ul daca nici medicul nu ti l-a recomandat! Dar e exclusiv hotararea ta/voastra!

Cris sanatate! Lamaie, miere, comprese cu sare calda puse pe gat...in fine, stii tu naturistele astea!

Nati ce hazlie si in forma ai fost azi! Pup io fata, in splendoarea frumusetii ei!

Sylvy ce bine ca mai scrii! Sa-ti traiasca bebelonul mare si miscaret! Ahh si eu ma bucur de perioada sarcinii, pt ca e una frumoasa, nu am avut probleme, am energie si ma simt minunat(a) (si modesta:) ) . Dar tot sunt curioasa sa-mi vad ingerica...insa astept atat cat trebuie, ca sa fie ea bine!

Mada ai un mare pupic si o imbratisare! Asa, pt ca esti o mamica frumoasa si curajoasa si o colega de odisee minunata!

Alina e bine ca ne mai scrii...chiar si mai rar, pt ca te cred ca bebe nu te lasa prea des libera! Si cand te gandesti ca o sa ai 2 baietei curand...:)

Ana bafta la gasit cadou...trebuie sa fie ceva ce-si doreste foarte mult!

Anna ma bucur ca te simti mai bine. Sa te simti bine la masaj (desi cred ca deja ai fost), dar pastreaza urarea pt toate zilele :)

Camy...ooof. Eu raman la parerea mea ca va datorati macar o discutie face to face. Macar pt simplul fapt ca ati impartit o poveste de iubire din care a rezultat un puiut! Orice decizie vei lua, ia-o cu sufletul si mintea impacate! Iti doresc intelepciunea de-a alege calea cea mai buna pt tine si puiul tau si sunt si eu alaturi de tine! Putere, draga mea!

Uhhh Ruxandra, de ce n-a prins epidurala? Si tu alta mamica eroina. Pup fata!

Alina va tin pumnii sa faceti lucrarile pe care le doriti si totul sa iasa perfect! Frumoase numele bebelui vostru!

Violeta tin pumnii sambata la examen! Hai ca poti, stiu eu!

Bujoooo, deci o sa avem un mic Bujorici! Iuuui, ce ma bucur..desi asa si simteam! (da, stiu, acum pot zice orice) Sa va traiasca si sa fie un bebe perfect! Iar tie iti doresc sanatate multa!

Hai mai Roxana, cum credeai ca rade cineva de tine? Suntem o gasca pe cinste aici si fiecare isi va primi raspunsurile, mai documentate sau mai putin documentate dar cu siguranta pline de prietenie si intentii bune!

Narcisa mea e o inteleapta, ca intotdeauna!

Ralu ma bucur ca mai scrii! La fel si tu Dana! Si ca sunteti bine, sanatoase!

Roxana da, eu beau foarte multa apa + alte lichide! Dar eu am facut sport si sunt obisnuita sa beau si sa beau! Oriunde as fi, nu pot adormi daca nu am sticla cu apa langa mine! E bine asa, chiar daca mergi la buda..sa vezi mai incolo:)

Dia ma bucur ca esti vesela! Asa trebuie! Starea mea de spirit: sunt o capritza zglobie, plina de entuziasm si bucurie! Da' io hlizita am fost mereu...acum totusi parca-s prea "zenista":)

Didi fa-ti un obicei..la jumatate de ora ridica-te si plimba-te 5 minute prin firma! O sa fie mai bine!

Ella kiwi, caise, suc de pere/prune..in general fructe care incep cu P si sucurile lor!

Turturelu si eu ma bucur ca mi-a adus iubi un card bun, care e stabil si se misca bine! Nu e ca acasa, dar sunt prea adaptabila ca sa ma plang! Ti-am zis ca te iubesc?:) Multumesc ca ai scris tu pt mine despre "nea valentinu". Consumerismul ma omoara cu zile.Si ...in fine, ai spus tu tot ce trebuia!

Marimar voi ce mai faceti? Cum e in Viena, v-ati mai acomodat?

Didi si Ralu m-ati facut sa rad! Dar cu duiosie...si nu de voi! Stati linistite ca nu patesc bebeii nimic nici de la ras si nici de la stranut!

Adina mie mi se pare un rezultat ok ce ai tu. Dar io-s cam profana la testele astea...mie mi le-a interpretat dr. mea!

Flo succes maine la echo! Sa ne aduci vesti bune-bune!

Mariana m-ai facut sa simt mirosul cornuletelor calde. Din pacate trebuie sa mai astept nitel, pana ma intorc la casuta mea!

Ankule multam de urari! S-o dai pe Eliza la inot da! Si sa pui si poze, eroino! Bai..numai mamici super adevarate avem printre noi! Ma simt bine asa!

Asa...noi fuseram la doctor azi: ascultat inimioara, controlat colul, vorbit cate in luna si-n stele, cantarit, luat tensiunea, certat ca m-am ingrasat prea mult (hahaha, asta mi-a placut, zau..dar o inteleg). Saptamana viitoare dupa morfologica merg iar la dna dr sa vada echo (adica o sa cobor un etaj). Totul e foarte bine si dansa mi-a inseninat ziua, ca intotdeauna. O iubesc!

Dupa job am mers ACASA..incredibil ce bine merg lucrarile. Foarte frumos! Mai mergem si maine si vineri probabil. Apoi am fost sa mancam pizza. De cand suntem homleshi :) si fara obligatii, umblam teleleu pana noaptea!

Cam atat! Ma'c la dush...

Mona??? Vicky nimic?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutari si pupici la toate burticutzele!!! Sper ca nu m-ati uitat in aceasta perioada cam de vreo o luna timp in care n-am mai intrat pe net atat din cauza sesiunii, cat si din cauza unor virusi care mi-au dat calculatorul peste cap, de n-am mai putut sa intru pe net. In sfarsit pot sa rasuflu usurata ca am scapat cu bine de sesiune, m-am cam ingrijorat fiindca primele examene le-am luat cu note mici, nu aveam chef de invatat deloc, nu-mi statea capul deloc la ce citeam, dar pe parcurs, incetul cu incetul mi-am mai revenit.
Intre timp am reparat si calculatorul, si iata-ma-s!!! Am revenit in fortza, se pare ca am f mult de recuperat. N-am reusit sa citesc decat capitolul asta, pe cele ramase in urma le voi citi pe parcurs.
Asa ca, dupa ce am citit acest capitol vreau sa le felicit pe fetele care si-au adaugat culoarea la carucior, Mada pt. pink si bujo pt. blue, de-abia astept sa merg si eu in data de 18 la eco si sper sa se vada atunci ce e, o sa am 15 sapt jumate, sper sa nu stea bebele cu fundul la lume.
Camy, trebuie sa fii tare in perioada asta, sa nu-l mai lasi pe sotul tau sa te supere, incearca sa nu te mai gandesti la divort, mai ai putintica rabdare pana se intoarce acasa si vei vedea ca altfel se rezolva lucrurile fata in fata. Cred ca iti e f greu singurica, mai ales ca ai zis ca nu ai prieteni in bv, dar fii tare si ori de cate ori ai nevoie de prieteni intra aici pe forum, ca ai de unde!!! Te pup si sper fie totul bine cand vine al tau acasa!
SunSmile, esti ceva de admirat cata rabdare ai sa scrii la (aproape) toate fetele, cum gasesti tu cate o vorba buna pt. fiecare, ai foarte multa daruire si bunatate in tine, mai rar asemenea oameni!!!
Am sa incerc sa vorbesc si eu cu toata lumea desi e asa de greu sa tin ritmul, eu nu deschid netul decat seara, si poate nu reusesc zilnic. Si in plus, fiind la prima sarcina, mai mult pun intrebari decat sa dau sfaturi, sper sa ma pot face cuma o prezenta agreabila pe-aici. Va rog sa-mi trimiteti si mie pe PM mailul comun si parola, sper sa invat cat de repede cum se pun poze. Va pup dulce pe toate!!!!

Adriana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Adriana ti-am trimis pm! Ma bucur ca ai terminat sesiunea cu bine! Tin pumnii luni la echo sa va arate bebe ce e dar mai ales sa fie perfect sanatos! Multumesc de compliment, dar nu-s io vreo speciala. Am destula rabdare doar!

Louana cred ca a fost azi la Bucuresti, la Iosup! Abia astept sa vina maine sa ne spuna ce si cum!

La fel si Lori si Daviduchele ei!

Eu ma retrag in patul conjugal de imprumut, sa ma las masata de sot!

Va pup

20+

Mergi la inceput