Mamici de iulie-august 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

am citit tot,ca o fata constiincioasa ce sunt!!abia apoi m am apucat sa scriu...in primul rand,raportez ca azi am luat 6 la examenul de franceza curs practic,dar asta pt ca testele n au fost rezolvate bine,desi aveam senzatia ca tipa e super tare pe franceza...ma rog,bine ca l am luat...

la eco de azi totul e ok,dar cred ca 430ron au fost aruncati pe fereastra...asta pt ca dr in afara de cateva masuratori,respectiv marea cisterna,grosimea placentei,frecventa batailor cardiace si sexul ,n a masurat altceva nimic...doar s a uitat,tp in care ne a povestit mie si sotului vrute si nevrute....eu tot asteptam sa dicteze asistentei,sa se uite la fiecare organ in parte,dar nimic...la sfarsit,am primit o foaie in care scria despre fiecare organ in parte,desi ea nu dictase decat 3 masuratori...mi am dat seama ca e vb de un sablon,asa ca am sunat o pe prietena mea care e insarcinata in 27 de saptamani si pe care am luat o cu mine cand am facut eco de trim 1...,a facut atunci si ea eco tot aici...am comparat rezultatele si bineinteles ca in afara de cateva masuratori,toate erau scrise identic,asa cum ma asteptam...
asta e,bine ca am facut eco la dr herghelegiu.
bebe a ramas tot puta,avem si o poza in care scrotul si penisul se vad in toata splendoarea lor,,,

BUJO,felicitari pt baietel!!si sper sa scapi de contractii!!

CAMY PUS,eu zic sa nu te grabesti cu divortul,sa astepti ca sotul sa vina in tara si sa aveti o discutie face to face.

MULTUMESC TUTUROR FETELOR CARE MI AU TINUT AZI PUMNII!!nu mai scriu,ca azi noapte am dormit 4 ore si sunt capie...va mai povestesc maine...pupici tuturor!!

22+cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

BABY fata draga, sunt da mai bine. Sper sa ma mentin asa.

MADINA eu nu ma pricep la valori....la mine la bitest scria doar ca e risc scazut si gata asa m-am linistit. Asteapta sa intrebi medicul si asa vei stii.

FLO bafta la eco si sa asteptam vesti.

VIOLETA felicitari pentru bb miscaret. E ca si cum ti-ar palpai ochiul.

CAMY mananca ceva dulce si intinde-te, sau bea ceva rece, sau da muzica tare.....incearca sa stai intinsa si concentreaza-te. Eu parca ii trimit prin telepatie mesaje. Si el atunci misca.

MONALAC bine ca bb e bine. Eu l-am innebunit pe doctor cu intrebarile. Si el imi zicea incontinuu: calma!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mada - cum dozeaza epidurala? Cat timp iti lasa furtunelul ala in coloana? In cazul asta, stai pe o parte sau cum???
AnnaBaby - ce fain, sa ne povestesti cum e la gimastica! Doamne, poate ajung si eu sambata...
Camy, imi pare tare rau ca treci prin ce treci. Iti tin pumnii sa lamuriti cat mai rapid treburile, iar bebe, stai linistita, e mai tare decat credem noi
Tecky - "eu sunt contra" zilei indragostitilor, ca si impotriva halloweenului Nu sunt nici pentru dragobete
Bujo - sa traiasca baietelul mamii! Si tu sa fii sanatoasa, fara sa fie nevoie de internare iti doresc
Ana - si eu ca si Mada - acelasi "parcurs". Acuma imi dau seama ce bine ca am nascut natural, chiar si fara epidurala, adica ma bucur ca nu am facut pana la urma cu epidurala, si de-asta nu as face nici acum.
Mada - scoate si de la mine pls dr si spitalul deocamdata, ca m-am razgandit
Baby - e bine sa bei apa, desigur. Eu beau decat APROAPE 2 litri in 24 de ore. Chiar si asa, toata ziua si toata noaptea fac pipi
Didi - si noi radem uneori in hohote la birou, mai zilnic, asa.... rad toti cu noi (la noi e open space, si avem niste reguli de discretie, de ex sa tinem telefoanele pe silent, si suntem vreo 100) - si totusi radem atata ca rad toti pana la urma.. Si asta se intampla zilnic si e tare fain
Si eu tot carnivora. Dar carnivora de-aia... daca s-ar putea si desertul cu carne
Ralu - stranutul chiar zgaltaie Plus ca bebe aude foarte bine de-acuma
Madina - n-ai bre nimica, stai cuminte! Testul e chiar foarte bun
Valorile alea hormonale sunt cele pe care le-au obtinut din analiza si le-au pus in soft ca sa iti dea riscurile de mai jos. Nu te stresa cu astea Sorry de intarzierea raspunsului, dar citeam de zor paginile anterioare.... Daca vrei, iti trimit maine valorile precise de pe testele mele, dar cele hormonale n-au legatura, sunt individuale, masurate in functie de multe... varsta sarcinii, greutate.... Interpretarea e baza - ma rog,.... baza statistica... La tine, cifrele sunt de risc scazut. Asa ca RELAX si treci la ZEN

Bai m-ati omorat! Tot n-am terminat de citit tot si e miezul noptii!!!

PUS POZE pe Picasa, album separat Ankalaura - hainute bebe. Nu am apucat sa pozez caruciorul si nici toate pozele nu le-am putut pune - hazbandul mi-a inchis calc dincolo si laptopul e in retea, cica ii vajaia ventilatorul si vrea sa doarma Mai pun maine restul.

Anca 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Salutare fetele,

Alina Maria, hai sa facem schimb de case, ca noi avem 11 camere, loc berechet, scapi de constructii si cheltuieli. Ce fain ca ai gradina! spor la amenajari si nervi de otel.

camy_pus, nasoala situatia pe la voi, parerea mea, mergi in vizita la sot, o discutie fata in fata va schimba radical tensiunea dintre voi.
Am trecut printr-un divort, nimic placut, dar cel putin am incercat un an si cateva luni sa remediez situatia, nu s-a putut, am bagat divort singurica, si sunt linistita sufleteste ca am incercat tot ce am putut sa fie bine.
Nu te ambitiona, mergi in Franta cel putin pt bebe, el merita asta, stati la discutii si vezi de acolo cum decurge situatia.
Iti doresc intelepciune si liniste sufleteasca, mai ales in perioada asta a sarcinii.
Pup fata.

bujo, Felicitari mami pt nazdravan,fericitilor ati aflat ce o sa aveti, sa fiti sanatosi cu totii.

mada ,arunca si la mine niste praf de curaj, ca citind povestea ta cu nasterea, chiar ca am nevoie.
Ieri in oras intrebam niste cunostinte cum a fost la ele nasterea, femeile dragute, sa nu ma sperie, vai Nati, da nu imi mai amintesc, alta, nu doare tare, ca o febra musculara, stai linistita.
Cand m-am dus la toaleta, se pusesera sa ii zica sotului, ca doare rau, si ca spera ca tin la durere.

narcisa.s, mersi de compliment la adresa burticii mele.Pup.

dia_filipas, parca vad ca ramanem la final sa aflam ce ascunde bebe intre picioaruse.

ella81it, repet si eu ce au zis fetele, sucul de prune face minuni, dar.....o sugestie daca mi se permite, fii sigura ca esti acasa dupa ce bei sucul de prune, e dezastru cu ce viteza vine.

Turturica, lasa mama ca aflam noi ce avem in burtic, sa vezi atunci betii cu suc de prune si pizza dam.Lista e deschisa pentru petrecere.

mariana1976, am sa intreb azi medicul cand merg in vizita, daca si cum au iesit analizele la anticorpii mei.Astia nu prea zic nimic de rezultate, te anunta doar daca apare vreo problema, de luat hartia cu rezultate nici nu se pune problema, totul e in dosarul tau care ramane la clinica, pleci doar cu chitanta de la factura.

violeta, felicitari pt miscaretul tau, si la mai multe shuturi.
Ieri seara fusesem la karaoke, mama sonorul era asa de tare, ca saracu bebe ma ologea la ce shuturi imi cara, probabil il deranja zgomotul,asta daca poate auzi el acolo in garsoniera lui.

ankalaura, imi place sportul asta de numai pot, altii il considera pierdere de timp si electricitate daca te uiti la tv, vb sotului, ce ti-o place la prostia asta de sport nu stiu.
uite o adresa cu eprezinta sportul asta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Curling

madina71, hai ca se mareste gashca pt petrecerea celor care inca nu stiu de sexul bebelusului.
Pup fata!

SunSmile, mai am si eu zile din astea de veselie nemotivata, sper sa ma tina mai mult si cat mai des.
pupici!

atb, sa faci ca mine, cumperi o agenda, citesti, notezi, apoi scrii pana faci scurta la degete, ca altfel nici o sansa sa tii minte.
Asa ma dadeam eu mare ca sigur tin minte, aiurea, memoria mea e plecata cu sorcova.
Pup fata!

mona, ma bucur ca totul e bine cu bebe, sa dormi sa te odihnesti, ai avut cateva zile stresante, cu examene, vizite la medic, ai grija de tine.

Ma retrag, ma pregatesc de plecare la medic, sper sa ne zica ce avem , da slabe sanse.
Spor la treburi, si aveti grija de voi.

21+www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna burtici!
madina nu prea stiu ce sa-ti zic de rezultate, aici nu se dau niciodata valorile asa pt ca nu inseamna nimic daca nu sunt interpretate in functie de virsta mamei, etc. nu te sfatuiesc sa le compari cu alor alte fete caci fiecare are datele diferite, insa din cite vad totul pare in ordine, riscul e mai mic dupa test decit riscul conform virstei, deci eu cred ca e totul ok. eu nu ma gindesc ca am curaj cu bb 2, pur si simplu ne-am dorit doi copii, timp prea mult eu nu am daca nu vreau sa ii am la 40 de ani, si ma gindesc si ca e mai usor mai tirziu, e adevarat ca primul an o sa fie greu si cu bb si cu Anna amindoi mititei, dar apoi se joaca impreuna, practic cresc impreuna. sincer mie mi-ar fi mai greu sa o scot pe ea din griji si sa mai o iau de la capat cu altul tocmai cind viata devine mai usoara, mi-era si frica ca nu mi-ar mai fi venit sa il fac.

anka din pacate acolo aceste teste chiar sunt facute cam la bataie de joc, laboratoare particulare in care nu poti avea perfecta incredere. aici chiar sunt f utile, si statistica din sua e impresionanta, sunt peste 85% corecte, deci... cit despre haine ai dreptate parca vad ca daca primeste unul ceva va trebui sa-i iau si celuilalt, deja sunt semne

bujo felicitari pt baietel! vin mamicile de baieti din urma

camy am vrut sa-ti spun si eu cam tot ce au zis si fetele, nu te grabi sa distrugi, chiar e usor sa pronunti cuvintul divort si nici procedura nu e chiar complicata, dar odata ce se intimpla e tirziu sa mai repari ceva. ti-o spune tot asa o persoana care a trecut odata prin asta si nu cred ca trebuie chiar renuntat asa usor, dupa o simpla cearta sau neintelegere. nu stim noi multe amanunte despre voi doi si relatia voastra dar cred ca sunteti tineri si usor orgoliosi amindoi, mai bine ati incerca sa nu mai discutati cind sunteti cu nervii intinsi pt ca ajungeti sa spuneti lucruri pe care sigur le veti regreta. sigur ca trebuie sa te duci sa va vedeti si sa vorbiti si sa va regasiti!!! lupta cu dintii pt familia asta caci nimic nu e mai important pe lumea asta. ai sa vezi ca atunci cind vei fii mamica totul se schimba atit de radical si conceptii si pareri si tot ce vei dori cu tot sufletul e sa iti ocrotesti puiul mic si sa ii oferi o viata minunata, asta include si o familie unita si fericita cu mamic si tatic. sigur ca sunt si situatii in care nu e posibil asa ceva dar tu stii cel mai bine daca a ta e una din ele. noi suntem aici sa te sustinem, sper ca te ajuta ca ne dam cu parerea, in ultima instanta cred ca toate vrem sa-ti fie bine, si vad ca majoritatea fetelor te-au sfatuit sa nu te grabesti .

sun te pupa mama ca esti ca de obicei o scumpa! ma binedispui de numa, nu vrei sa fii nevasta mea ???

atb bine ai revenit, nu-ti fa tu probleme si intra cit de des reusesti, e bine ca stim de tine ca sunteti bine!

mona bine ca e totul ok, nu te mai gindi atit la masuratorile alea, in ultima instanta cu ce schimba datele problemei?

nati am uitat sa-ti spun, frumosi foc si copii patrupezi!

hai va pup, AMR 2 zile si plecam in vacanta, de abia astept!!

21+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Mona ma bucur ca totul e bine cu bebe! Fruntea sus, tot ce conteaza e ca bebe e sanatos si zglobiu, masuratorile sunt....Urat gestul medicului, dar nu ma mai mir!

Ankule frumoase bre! Iar ma oftici si te tin minte, sa stii! Astept pozici cu restul si cu porsche-ul bebelicesc!

Nati ma bucur tare ca sunteti bine! Ioooi, acum te inteleg cu 11 camere...Bafta azi la medic, sa fie bebe perfect si deloc pudic!

Biri Da, vreau! M-am facut si cu o nevasta, acum trebuie sa vrea cineva sa-mi fie cuscra si m-am scos! Fata draga, chiar daca abia sambata plecati, eu va doresc de acum un concediu superb, cu relaxare, distractie si voie buna! Sa profitati din plin de fiecare strop de soare si ocean! Si sa te gandesti si la noi, astea infofolitele, din Ro.

La multi ani Mada si Flo! Sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire si 1000 de ani impreuna! Sa va cresteti fetele in liniste si iubire! Va pup!

La multi ani Sylviutza! Sa ai parte de sanatate si impliniri si o sarcina perfecta! Iar la final sa tii in brate minunea vietii tale! O zi deosebita iti doresc!

Fug la dush si apoi la dragul de job! Va doresc o zi frumoasa si plina de vesti bune!

Vicky si Boti la apel, pliz!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

Buna dimineata burtici dragi!
Mai aveti inca un loc la odiseea voastra? Va citesc inca de la al treilea capitol dar nu am indraznit sa scriu pana acum... As vrea sa pot da vina pe greturi sau stari de rau dar, din fericire pt mine, acestea au lipsit cu desavarsire in cazul meu.
Va trimit si datele mele: DN - 10.08.1983
UM - 28.10.2007
DPN - 04.08.2008

O zi minunata tuturor!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata -utzelor!!!
Sa va povestesc ce mi s-a intamplat mie . Foarte constiincioasa sapt. trecuta am fost la Medlife sa imi fac bitestul( am zis ca macar pe asta sa il fac). Ieri , ma uit pe net sa vad daca mi-a venit rezultatul si surpriza, rezultatul a venit , dar a venit de la triplutest...Deci nu stiu ce naiba au facut aia, cum au ajuns ei la concluzia ca la 12 sapt eu m-am dus sa mi se faca triplutest nu stiu. Oricum dupa ce cred ca tensiunea mea era mult marita si inervandu-ma ca tantiile de la receptie ba nu raspundeau , ba pasau de la receptionera la laboranta, dau sa ma ridic de pe scaun si surpriza, nu mai pot sa ma ridic...NU va mai povestesc cum am reusit sa ma dau jos de pe scaun si abia m-am tarat prin casa...CONCLUZIA, asa cum zicea si ANKALAURA, bitestul si triplutest-ul nu sunt facute decat sa iti ia banii si sa iti aducas griji in plus..

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

13+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata

Uau, cat ati scris. Am citit ultimele 2 pagini, mai citesc, mai scriu
Camy, asculta tu aici sfat de la una mai baba si cu experienta in relatii la distanta, lasa orgoliile si du-te la lyon si discutati. Poate se limpezesc apele. In plus e bine ca o sa fiti cat de cat pe teren neutru, adica nu la voi in casa. Sper ca nu te superi ca iti spun asta
Sun, Narcisa, n-am idee de ce nu a prins epidurala, cert e ca si doctorita se mira, iar asistentele erau uimite ca puteam merge bine in picioare. Adica nu ma credea nimeni. Poate nu a fost facuta cum trebuie, habar n-am. Oricum pt. mine a fost reconfortant inainte de nastere sa stiu ca am alternativa asta.
Mai citesc ...

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata burtici!

Happy Valentine's Day

si o www.youtube.com/watch?v=EyIMuG5jIVE" target="_blank">declaratie de dragoste din partea mea, pentru ca nu v-am mai spus-o pana acum, dar va iubesc foarte mult, simt ca fac parte dintr-o mare familie aici, cu bucuriile si grijile ei, cu nelinisti si framantari simpatice.

Stiu ca nu toate iubim Valentine's Day, dar de ce sa pierd ocazia...

Monica si gargaritza va iubesc pe toate!

Sylvy, La multi Ani!

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 18+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput