Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(93)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu05 spune:
Clau, si Vladut a papat un castronel, oricum el e fan pilaf/piureuri.
Adriuta, mai ai si tu putin!!
Trebuie sa ma spal pe cap si nu-mi vine sa ma ridic...mai stau putin, poate vine cheful...
Oana
29+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
cory3maz spune:
In sfarsit Larisa-Terorista a cazut rapusa de somn...ii zic ashea ca azi mi-a mancat ficatzii...cum e inca in convalescentza cu otita,nu serveshte program de gradi...si parca are baterii Duracell in funduletzul ala neastamparat
...nici afara nu are voie sa iasa, asa ca sta sechestrata in casa
si ma suprasolicita pe mine.
..da' gata cu jelania pe subjectu' asta...are si copilu' dreptatea si energia lui!
Alice-de-Buzau,
ce urat a fost episodu' cu spitalu'-groazei! Pacat ca nu ai facut reklamatzie! Meritau cu varf si indesat o lectie bestiile alea, cica slujitori ai lui Hipocrate!
Bubu,
mersi de primire dupa revenire! Si mie mi-a placut reteta ta de pilaf cu ficatei! Mi-a ramas pe "creier"!
Si tot la capitolul "vraji in bucatarie" tortul de ziua lui husband a avut ca baza de inspiratie prajitura (Krem-a-la-krem)...am dublat reteta, adica in loc de 6 oua, am folosit 12 oua...blaturile le-am copt in tava rotunda si le-am taiat in doua (ca element de sigurantza am folosit si praf de copt...nu cumva sa se prabuseasca aluatul)...in rest n-am mai introdus inovatzii pe reteta...ma refer la crema si glazura...si tortul s-a "topit" pe loc...cica e delicios, pufos si nu cade greu la "ghiozdan".
La capitolul "Adevarul despre caini si pisici" ma abtin...nu posed animalutze din astea dragutze in casa...doar un perush ondulat si nevinovat.
Zozelina,
succes cu capturarea sorichetelui!
Si eu astept cu maxim interes pe Roxanici-Claudici cu "istoria" de astazi!
Salutari si bezele lui Delphinu'-Finu'!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
clauclau spune:
Eu am acvariu...Randunoiul este asa de mandru de el si asa isi ingrijeste pesticii de parca ar fi copii, nu alta! Toata ziua piguleste pe la acvariu, plante, pesti...
Alice, urata poveste ai trait la maternitatea aia! Sa dea Domnul sa fie totul frumos si perfect acum, sa nu mai ramai cu un gust asa amar...Te admir ca esti optimista! 

Cory, te inteleg perfect ...stiu cum e cu copiii Duracell, am si eu una bucata Razvanici! Acum se simte bine Larisuc? 

Bubule, mai stai pe crenguta pana vine cheful...
Astept si eu sa mi se faca putin somn si apoi fug in patut...
POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 13 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
bubu05 spune:
Cory, apropo ca "ti-a mancat ficatzii", am devorat ficateii din pilaf, buni rau!
Iar de krem-a-la-krem...sa-ti zic ce-am patit mai demult: am facut praji pe seara si am bagat-o la frigider, cu gandul sa o papam dimineata la prima ora. Pe la 12 noaptea n-am mai avut rabdare si am devorat juma de tava si m-am culcat. La 6 dimineata cine era la urgenta??Io! m-am trezit din somn cu un bolovan in capul pieptului de nu mai puteam sa respir si m-am panicat...era de la praji, bineinteles! De atunci am evitat sa mai fac krem, dar tare buna mai e....poate ma mai risc, dar s-o papam ziua, nu noaptea!
Gata, ma retrag, ne vedem dimineata!
Somn usor!
Oana
29+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
ccris_ccris spune:
Gata, randunici, am reusit sa va citesc.
Azi, ca si ieri, de altfel
, am fost o puturoasa, dupa-amiaza am dormit vreo 3 ore, abia pe seara am bagat si eu rufe la spalat ca m-a ajutat randunelu'. M-a ajutat sa-mi fac si baie... Mi-e foarte greu cu aplecatul, voi cum va descurcati? Am mai inrebat eu cum reusiti sa faceti curat, ca eu nu reusesc sa ma aplec sa spal cada, buda, as vrea sa fac dar nu prea am tragere de inima.
Lyvy, felicitari pentru inca o saptamana. Se apropie si pe la tine, nu?
Kya, bravo pentru vesti bune de la doctor!
Mai mergem acolo maine?
Adriuta
, felicitari pt. bebe si curaj, mai lasa-l nitel la dospit, nu-l grabi.
Zoze, fir-ar el sa fie de soricel! Si noi am avut, deh, doar stam la curte, dar mai demult si la prins randunelu' cu matura.
Cat despre catei, noi avem trei: 2 ai mei si noi pe Baghera. Baghita noastra are tarcul ei in curte, nu-mi fac probleme, oricum suplimentar o sa mai facem un gardulet inclinat la vreo 50 cm de actualul gard, ca sa nu bage bebe mana la ea, ca e cam rea, doar e caine de paza, nu? P-orma si ciobanescul caucazian al alor mei are tarcul lui afara. Noi cu ai mei suntem vecini, dar avem acces unii la altii in curte. Mai au o corcitura de teckel, fetita, pe care o tin in casa, dar n-o sa-i dau voie s-o linga pe bebe in primele luni, in rest sunt convinsa c-o s-o iubeasca si o s-o pazeasca. Stiu asta, fiindca au mai venit la noi niste rude cu bebe mic si daca plangea bebe, plangea si ea si ii lingea piciorusul.
Sovi, bine ca te-ai mai linistit si mai stai si tu la patutz.
Cristina
29+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
ccris_ccris spune:
Alice, nasoala faza cu spitalu', eu cred ca i-as fi reclamat si oricum as fi facut scandal atunci pe loc. Daca nu mai aveam eu putere, facea randunelu' si tot nu scapau neurecheati. Bafta multa la nastere. Tocmai din astfel de cauze, optez pentru nastere la particular!
Bine ai revenit pe crengutza, Cory, mi-era dor de tonul tau optimist si vivace.
Bubu, somn usor!
Eu daca am dormit atat dupa-amiaza, acu ioc somn.
Cristina
29+
cory3maz spune:
Clauclau,
multzumesc de feed-back-ul prompt...Larisa e OK! Si-a revenit in aceeasi zi in care s-a declanshat criza (durerea naspa) de otita! Imediat ce i-am administrat tratamentul dat de medic...asta se intampla joia trecuta...insa doctorita ORL-ista mi-a facut un instructaj sever...chiar daca se simte bine, sa continui tratamentul, fara baie, fara iesit afara, fara gradi...ca nu e de glumit cu otita hemoragica (asta era diagnosticul)...abia azi, miercuri mergem la control si speram sa fie totul in regula. Multa sanatate Razvanului-Nazdravanului tau sa nu aiba de a face cu otita!
Adriutza,
din mesajele tale legate de nastere si spital, se desprinde o stare "amestecata"...mult entuziasm sa-ti tii Adrianul-bebelanul in bratze combinat cu ceva "veghe in lanul-de-secara...pardon, veghe in lanul-de-morcovi"!
Iti tzin pumnii sa se termine cu bine Odiseea!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
ccris_ccris spune:
Arieeeel, pe unde umbli?
Delphinash, esti tot in butoiul cu melancolie?
Elara, ziceai ceva de niste cursuri la SUUB?! Sunt moca?
Cristina
29+
clauclau spune:
Cory 
, multumesc si eu. Razvanelu' a avut si el parte de otita saracutul, chiar anul trecut! A fost tare greut pentru toti , in primul rand el nu recunostea durerea de ureche si ne tot plangea ca-l doare maseluta si obrajorul. Dar controlul doctorului a fost clar...otita! Noroc ca i-am administrat foarte repede tratament ( chiar in ziua in care s-a trezit cu durere ) si a scapat relativ usor. Dar in prima zi , mi se rupea sufletul cand il vedeam ca zace si se tine de falcuta ! Offf, ce poate fi mai rau decat sa ai copilasul bolnav!
Ma bucur ca e bine Larisuc acum! 

Cris, e simplu la curatenie acum...Nu fac!!!! Eu pot sa ma mai ocup doar de stersul prafului, in rest e treaba randunoiului! Vede si el ca n-am cum sa ma mai aplec, nu-i rea vointa si face fara sa comenteze nimic. La urma urmei, suntem o echipa, nu? 

POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 12 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Roxana Claudia spune:
Am terminat cu toate prin casa si m-am mai linistit, asa ca uite-ma la apel sa va povestesc ce sperietura am tras azi si pe care n-o doresc nici dusmanilor dusmanilor mei....
Am fost la ultimul control azi, la spital (just in case..dr ma putea opri). Am asteptat vreo 3 ore pe coridpare si a venit in sfarsit dr. M-a consultat, toate bune si frumoase, imi zice ca am colul moale si intra un deget, ca bebele e jos si apasa pe col (m-a intrebat daca mai rezist al dureri pana luni
)....Apoi in ultima faza a luat clpotnita sa asculte pe bb. Aculta in stanga, apoi dreapta, centru..sus, jos...apoi apasa mai tare...se lasa tacere si ea impinge burta din ce in ce mai rau. Ma intreaba daca eu l-am simtit pe bb. Ii confirm: dimineata a avut ultima repriza de tropaiala. Ea se apuca repede sa scir eo internare ambulatorie, da telefon dupa o rezidenta, suna la sala de travaliu si rezerva un pat...eu deja eram pierduta si incercam sa fac legatura. M-am dezmeticit cand mi-a zis ca poate nu aude ea prea bine pt ca a facut scooba diving..si vrea sa ma trimita la un test non stres la sala de travaliu. A venit rezidenta...m-au schimbat intr-un halat, abia am avut timp sa spun lui Alex ce se intampla, ca am si urcat repede in lift lasandu-l disperat cu okii in lacrimi. Sus..reede pe o masa..aduc monitorul si incep sa caute pe burtica semne de BCF. Din monitor se auzea tare doar beeeeeeep continuu, fara intermitente si din cand in cand clipocit de lichid. Copilul meu nici nu misca. AU trecut cele mai lungi 3-4 minute din viata mea. Cred ca am imbatranit cu 1 an! Am inceput sa plang cu sughituri si pe langa pat s-a strans moasa, apoi un dr din sala...fetele din travaliu se uitau cu mila la mine...Fiecare spunea.: mai incearca si acolo, si acolo...In cele din urma moasa a dat la o parte pe rezidenta si a inceput sa ma palpeze pe burta peste tot. A pus monitorul joooos de tot chiar langa fofo si a inceput sa se auda incet din monitor, tic-tac-ul inimii...Se uitau toti: a stat copilul in pozitie f proasta..Eu eram deja stresata rau..Au tinut monitorul 20minute sa vada daca se mai schimba ceva...bebe dormea! Dr m-a trimis acasa sperand sa ma prinda si ziua de luni..Am plans continuu in masina, nu vorbeam nici eu nici Alex...Efectiv spaima pe care am avut-o m-a terminat! Acum spre seara Robert si-a inceput din nou seria de tumbe. E bine! Si nu vreau decat sa ma gandesc ca totul e bine ...nu vreau sa-mi amintesc stresul de azi...Si nu doresc la nimeni sa-si poate imagina macar...prin ce am trecut...
Revin mai tarziu...acu na..iar ma podidii plansul..
Va multumesc din suflet ca v-ati gandit la mine toata ziua...
Roxana
39 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!