Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(93)
Raspunsuri - Pagina 10
mary-lou123 spune:
Multumesc mult randunicilor cu sfaturi multe si avizate pentru convietuirea cu catzelul. Si eu sunt convinsa in sufletul meu k o sa fie totul ok, deja l-am deparazitat si vaccinat pe anul asta, in camera in care va sta bebelusa Clara nu prea a intrat el in general, k el doarme cu noi, sub pat, deci nu prea am de ce sa imi fac probleme, suna promitator pana acuma. Mai greu va fi sa tin piept familionului randunoiului (ai mei nu prea comenteaza, k stiu k nu au succes
), da' bine k nu sunt in bucuresti, dupa cum bine spuneam ieri.
Eu am bagajul de spital complet aproape, halat nu am inca, si parca nici chemare nu mai am sa ma duc sa imi cumpar. Prespun k dezbracata nu o sa stau
.
M-am cam saturat sa stau in casa, imi vine sa o iau la picior, da mi-e groaza de contractiile alea. Joi mergem la aeroport sa o luam pe mama, si in drum trecem pe la ikea sa mai iau cate ceva pentru bebelusa, ma inarmez cu pastile cat incape, si sper sa nu ma apuce pe drum. Daca e vreo problema, oricum Eliasul e in drum, macar sunt linisita k e mama acasa, ca randunoiul nu prea am baza in el, nu a fost niciodata singur (cainele e problema cea mare- facut macare, plimbat, etc).
Pe de o parte abia astept sa nasc, sa ma vad cu bebelusa Clara in brate, sa ma misc si eu mai repede... dar daca s-ar putea sa ma culc in seara asta si maine cand ma trezesc sa fi nascut deja
. Ma apuca groaza groazelor cu gandul la clisma, epiziotomie, spital, epidurala samd... da cumva o sa nasc pana la urma, nu???
Azi m-am distrat copios cu achizitiile de bebe, m-am uitat ca toanta la caruselul ala cum se misca si canta, am pus apa si termometru in cadita, am cautat cartea sotilor Capraru- Mama si copilul- se pare k nu prea se gaseste nici on-line, nici nicaieri, iar cartea mayo mi se pare foarte scumpa (260 ron parca). O sa il pun pe randunoi sa caute pe ODC filmul cu Dana Nalbaru, despre ingrijirea bebeluslui, k daca e gratis e mai bun decat cu bani
.
De cantar mi-e frica, azi am mancat o pizza mare de la jerry's cu o prietena si am dus repede cutia la ghena, k daca ma gasea randunoiul cu corpul delict ma certa.. si pe buna dreptate, k tot eu ma plang dupa aia k sunt cat china si india la un loc...
. Fetele care au luat 12-15 kg, sunteti niste fericite!!!! Eu la +25 am renuntat sa ma mai cantaresc..
Haideti k fug si eu la somn k azi-noapte am cam stat de paza mai mult- abia astept sa pot dormi din nou pe burta
.
Mary-Lou
Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
37+ cu
CLARA
AMR 16 ZILE!!!!
ccris_ccris spune:
Face si randunelu' meu saracu', dar in cursul saptamanii vine obosit de la serviciu', numai pe la 6-7 seara, azi a venit la 5 jumate, iar sambata-duminica ma apuca pe mine plimbareala, ca daca stau in casa toata saptamana... Si am zis sa fac eu ca tot stau degeaba, dar nu mai am tragere de inima...
Nici femeie nu pun ca nu am incredere si nici nu face ca mine, mai am si pretentii![]()
Cristina
29+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
aliceionescu spune:
Da, a fost nasoala faza cu spitalul, insa incerc sa o uit. Stiti, nu toti dr. sunt la fel, unii sunt chiar buni in ceea ce fac si o fac cu daruire. Asa ca nu trebuie bagati toti intr-o oala. (Poate spun asa si prin prisma faptului ca sunt profesor si in tagma noastra se intampla multe lucruri urate dar asta nu inseamna ca suntem toti la fel sau ca nu mai exista profesori buni sau "neshpagagii"...ma rog, intelegeti voi ce vreau sa spun). Despre reclamatie... sotul a facut f. urat, dar l-am convins sa renunte pt. ca tot in maternitatea aia o sa nasc si nu am chef sa fiu tratata aiurea. Sper doar ca m-au tinut minte. Iar de facut scandal in noaptea aia...Doamne, cat as fi vrut dc m-as fi putut tine pe picioare mai mult de 5 min. sau dc n-as fi vomat cel putin o data la 20 min! Dar a ramas totul in urma, inca o experienta neplacuta si speranta ca, intr-o buna zi, se va schimba si la noi ceva. Daca nu sunt optimista pt mine, trebuie sa fiu optimista pt. fata mea si sa cred ca inca mai putem schimba ceva aici.
Va pup, noapte buna!
cory3maz spune:
Criss-Criss,
si tie si lui husbandu' tau va tin pumnii sa se termine Odiseea Sarcinii cu bine (desi mai e ceva saptamani de contabilizat pana la finish) si sa avetzi parte de cat mai multa normalitate! Normalitatea aia pe care v-o doritzi!
Tre' sa fac si eu "o strigare":
Maia-de-Constantza,
ce faci esti bine? Tot 2-in-1 sau deja ai nascut??? E o tacere suspecta in zona ta! Sper ca daca te tzii de suprize, ele sa fie bune si minunate!
Mussara,
da' tu? Tare am o banuiala ca si tu te tzii de surprize-surprize!
Ariel,
tot cu aripile in var si deconectata de la net esti??? Ce-ti face "Alexoiul",
ce-ti face chinchila, prin ce aventuri ai mai trecut??? Mai da-ne si noua un semn ca e totul bine cu tine...nu ne tine in suspans!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
ccris_ccris spune:
Aoleu, mai Roxi, prin ce ai trecut azi! Doamne, bine ca e totul bine, hai linisteste-te si multumeste-i lui DD ca sunteti bine si sa te mai pasuiasca pana luni ca sa-ti tii piul in brate, in sfarsit! Pupici multi si sunt alaturi de tine

Cristina
29+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
clauclau spune:
Doamne Roxana , prin ce ai trecut azi! Nici in cele mai negre cosmaruri nu m-as fi gandit la asa ceva...Imi dau seama cat de tare te-ai speriat si pe buna dreptate! Doamne ajuta ca e totul bine!
Iti dai seama ce adanc dormea bebe Robert??? Dragul de el...ce emotii v-a dat!
Du-te la nani acum si odihneste-te , caci dupa ziua de azi chiar ai nevoie!
Te pupic si noapte buna cu vise frumoase! 

POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 12 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
mihutza11 spune:
salutare lumile!
in primul rand Bubule mersi mult de reteta
... am sa incerc si eu of course
... cat despre poze... te stiu mamicule... si mi-e si frica sa ma mai uit pe acolo ca ai atatea bunatati (o stiam de mult ca esti maestra a gatitului), si aici nu gasesti unele chestii de acasa, si intr-un fel de aia mi-e si greu cu gatitul... dar o scot eu la capat cumva
...
Vio super tare!! mai am obs ca americanii sunt tare amabili, cel putin la prima impresie
... adik din ce am cunoscut eu pana acum...si nu sunt multi... dar chiar ma bucur ca te-ai simtit bine!
sa tot fie baby shower din astea... hihihihi
Ela ce haioasa esti cu soriceii!!

Mami,Cris,Ramo bv de bebei dragalasi si vesti bune! 
Bubu si eu am celulitaaaaaa 

... ce urata eee!!!
Sovi bravo si tie de vestile bune! mama lui de sciatic!! 
Varuna dragutz burtik! 
i-auzi contractii, dopuri... leleiii maiculitza ce povestiti voi aici... se vede ca ne apropiem de marea intalnire
.. Ioana, honey, Giani 
Blankar sa dea Domnul sa fie bine la Szeged! bafta si nastere usoara!
Stela iti tin si eu pumnii pt maine! Sa treci usor si fara contractii!!

Maria f frumoase hainutzele! 
Laly bine ai revenit!! chiar ma intrebam pe unde umbli... mai ales ca ziceai ca dai mai des pe crengutza

si mai sunt niste randunici de care nu am mai auzit de mult... sper ca sunt bine si ele si bebelusii!
Marylou ce haioasa ai fost la faza cu probatul caditei! 
Kya ma bucur sa aud vestile bune cu bb cuminte! 
BRAVO GIANII!! Subscriu si eu la cele zise!!
Cory bine ai revenit din invoire! si ma bucur sa aud ca esti bine si au trecut arsurile!
... hmmm.... sarmale.... 
Bravo Zoze de strigare!
Doamne Alice prin ce ai trecut... ce nesimtire!! Doamne fereste de asa ceva!
Cristina mamicuta de Cluj, bine ai revenit!! 
Adriutza ma bucur ca totul e in regula cu bebelache!
Roxana bine ca a trecut sperietura... saracutza! imp e ca e ok acum si te-ai mai linistit! 
in sfarsit... dupa nu stiu cate ore reusesc si eu sa scriu mesajul asta... am mancat de doua ori pana acum, de cand m-am apucat sa scriu
... plus ca am pus pozici noi... asa ca le gasiti la Burtica(cateva), Phoenix-din week-endul asta si am mai pus 2 cu "spiridiciul" si sorelina mea la Family... enjoy!
Gata trimit mesajul... desi am impresia ca am mai uitat ceva...
Pupicei la toate ciripelele!
Mihaela
34+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
cory3maz spune:
Roxanici,
crede-ma ca empatizez cu tine perfect! Exact sperietura asta am tras-o si eu duminica trecuta cand bebelachele meu era putin drogat si luase somn adanc! Numai ca eu am avut parte la testul Non-stress de cel mai bun medic pe care il are Iashul...ca tre' sa fii meseriash (adica sa ai specializare in dotare ca sa executi testul asta)...ce injuraturi merita vaca aia de rezidenta...noroc cu moasha-meseriasha care a stiut unde sa-l caute pe Robi-cel-somnoros si sa-l stimuleze! Cum te-a bagat in boale tanti rezidenta pentru ca ti-a montat prost centurile de monitorizare! Nota 2 la rezidenta-lu'-Peshte si nota 10 lu' tanti-moasha!
Si tanti doctora trebuia sa stie ca si bebelushii au momente de somn adanc...saracu' Robi al tau era epuizat dupa sedinta de "impins inainte" de dimineata si-si reincarca bateriile...BINE CA S-A TERMINAT BINE SI FRUMOS CU ROBI CEL SOMNOROS!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
mihutza11 spune:
Dar de Naty si mica Iulia nu se mai stie nimic nou?? ca mi-e drag sa aflu vesti despre ele! 
p.s. am uitat sa pozez cercelusii la bebita... dar acum nu-s incarcati acumulatorii... asa ca raman datoare!
p.s.2 Cory bine zici si matalutza de randunicile alea... sa speram ca o sa se auda strigarea!! 
Mihaela
34+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
cory3maz spune:
Roxanici,
si ma mai cutremura ceva...ce dreak de control ti-a facut tanti doctora...doar cu manutza si cu clopotnitza??? Ca la inceput de secol XX? Da' Doppler nu avea prin apropiere? Sa bage o echografie si sa-l vaza pe strumfuletz egzact si precis???
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":