Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, am scris in acelasi timp

Kya, uitasem si eu sa te felicit pt. bebe-control! Bravos!

Am decalat si noi putin ora de culcare a lui Vladut, acum ii face tati baie si apoi la nani, adoarme pana la 11. E mai bine, oricum! astept sa se mareasca ziua sa stam mai mult afara si sa-si consume energia!

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eu am catel, mare, ciobanesc german, la care nu am putut renunta, desi stau in apartament si ne este destul de greu acum, ca avem bebe, sa mai avem atata grija si de caine. Dar, zic eu, pana acum a fost bine.

Sa va zic cum am facut:
- aspir de 2 ori pe zi si spal pe jos o data pe zi
- nu am nici un covor in casa, pentru ca ar acumula mult par de caine si nu ar fi atat de usor de curatat, pe cand atunci cand ai bebe,timpul e cel mai de pret lucru (o sa vedeti voi dupa )
- nu i-am restrictionat accesul in camera lui bebe niciodata
- de fiecare data cand veneam acasa el era primul care era mangaiat
- nu i-am schimbat programul de plimbari - are zilnic 4 ore de plimbare combinata cu joaca
- vaccinat si deparazitat la timp
- nu am fost niciodata timorata daca s-a apropiat de bebe dar in acelasi timp ei doi nu au ramas niciodata singuri nesupravegheati
- l-am lasat sa-l linga
- daca ieseam cu bebe cu caruciorul il luam si pe el
Cand a inceput sa umble de-a busilea a fost mai dificil, din punct de vedere psihic, stiind ca oricand poate da peste par de caine, si aspiram chiar mai des, dar si asta a trecut. Daca mai aveti intrebari Randunici, si pot sa va raspund privind convietuirea intre caine si copil, scrieti, ca eu va citesc, numai ca nu prea apuc sa scriu.

Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai, Alice, ce povestesti tu acolo...zici ca e film de groaza...doamne fereste! nici nu pot sa-mi imaginez astfel de doctori, daca se pot numi asa...vai de capul lor!

Oana 29+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna seara scumpe randunici!

Am citit pe fuga din urma dar voi aprofunda...
Mama ce tampitica sunt mi-am botezat motanul, de fapt il cheam Jinksy (randunoiul i-a dat numele asta usor) scuze...
Noi astazi am fost la veterinarul lui Jinksy hotarati sa-l programam la tuns. Dar cand am auzit prin ce trece anestezie (nu-i destul ca o sa fie la mine) si socul de dupa am renuntat. oricum ne-a spus ca Jinksy este mai steril (nu a iesit din casa si e periodic deparazitat) decat un om care vine de-afara sa-l vada pe BB. Ne-a zis ca tot ce se spune despre parul de pisica este folclor.
Si ca pericolul nu-l reprezinta Jinksy si mai degraba bebelina cand pe la 1 an incepe sa dea cu jucariile de pereti...
Aceleasi lucruri pe care le spune Vio le-am citit si eu despre pisica...

In revista mami din decembrie parca este un articol in acest sens cu un bebe care a crescut cu 2 pisici si un caine.

Mai citesc si eu din urma si revin
Am reusit sa-i fac si lui un album cu poze si de cand era mic plus doua filmulete:"Motzanozauru' Jinksy"

Doinita 34+ Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cat despre pericolul pe care-l prezinta un copil pentru un animal - e adevarat!!! Vladut, pe cand avea vreun an, l-a muscat pe catel de ureche (cam la varsta asta copiii sunt extrem de muscaciosi si habar n-ai ce le poate veni prin cap). Erau amandoi in fata noastra si nu am apucat sa-i prevenim intentiile. Bietul caine a scheunat de durere, dar totusi nu a indraznit sa se manifeste violent.

Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Bine ca s-au mai potolit contractiile pe crenguta noastra!...
Stela, bafta maxima maine si sa ajungi cu bine acasa

Kya, bravo pentru vestile super de la control

Sovi, multumesc pt. apartament . L-am aranjat impreuna cu randunoiul si voi incerca sa pun mai multe poze maine... Mie cel mai mult imi place in bucatarie care e stil rustic

Doinita 34+ Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna seara la voi dragi randunici,
Va mai amintiti de mine?

mary_lou123
bine ai revenit draga mea. Ma tot gandeam la tine dar nu mai aveam id-ul si nu mai puteam sa mi-l reamintesc. Ma bucur ca sunteti bine si ca bebe este sanatos. Te pup si iti doresc nastere usoara. Nici noi n-am da-o pe Maytza noatra pentru nimic in lume. a fost fetitza noastra timo de 2 ani jumate si te inteleg perfect. Noi am tuns-o scurtttt si o spal saptamanal si ii dau pe ea cu un sray apos care este antialergenic special. Sunt milioane de copilasi aici care au animalutze si nu au patit nimic. Cresc mari si frumosi. Animalele sunt ffffff benefice pentru bebe si plusuri sunt multe. O sa fi surprinsa cu cata grija o sa il primeasca pe cel mic. Cockerul prietenilor nostrii o pazeste pe aia mica si daca scanceste fuge la ma-sa si maraie...hai mama...plange beebeeee... si devine nervos daca ea o lasa sa plange Si daca doarme se apropie de patut se ridica sa vada daca e ok si pleaca satisfacut ca totul este bine.

delphin multumim foarte mult de info in legatura cu alaptatul. Tu ai spus la 2 ore. Am auzi vehiculandu-se ideea cand ii este foame. Tu ce stii despre asta?? Ai mai avut cunostinte care i-au dat bebelului sa pape cand i-a fost foame? Si eu cred ca tot varianta ta am sa o aleg.Am avut o prietena care i-a dat sa pape la 2 ore si s-a ingrasat fetitza....mama mama si i s-a recomandat sa ii dea numai cand ii este foame si a fost totul ok pe urma.Dar stiu atatea cazuri la 2 ore si bebe a fost ok. Nu stiu ce sa cred...

cory3maz si eu am arsuri CUMPLITE si tot asa zic : traiasca MAAAAAAAAALOXUUUUUUUU'!! Yeeeee. Dupa tampoanele zilnice si crema de burta , Maaloxul si antacidul au devenit cele mai necesare lucruri de care am avut nevoie in sarcina asta.Ufff

VioletaH super pozele. Sa stapaniti sanatosi cadouturile si am vazut pozicile, superbe. Mi-a placut ideea cu tortul si cum au aranjat masa cu balonase. Noi am sarit peste faza cu joculetele. In schimb sa nu ma duc cu mana goala le-am dus salata de vinete, beof, diplomat...si alte chestii romanesti. Americancele au fost toate...yumii yumii. M-au distrat.Cainele du-l de 2 ori pe an la dr si fa-i vaccinele. O sa fie bine.Pudra ...sa pui in mana pudra de bebe si sa il freci pe blanita si sa ai treturi NOI ceva nou de papa cand il aduci acasa si sa ii dai. O sa sufere putintel ca mami si tati au alt copilas dar apoi o sa se obisnuiasca.

ccris ma bucur pentru tine ca este bine bebe si ca acum te-ai linistit. Felicitari pentru achizitii si sa le poarte sanatoasa.

mamicarepapatot ai grija la anemie si ia FE, CA, MG, ZN.Are sotul meu o vorba apropos de anemie si bebe. El, bebe stie ce si cum ii trebuie si isi ia fara rusine. Tu ramai anemica.

zoze bafta la prins soricelul. I-ati mama o matza....

sovi nu inteleg de ce sunt atat de rigizi dr-ii.Ma bucur mult ca iti place noul doctor si faptul ca ai incredere in el face mult. Eu cred ca ar fi bine sa ii explici ce si cum doresti si poate o sa iti accepte dorintele.

ramo_cata Felicitari pentru semnatura.

aliceionescu groaznica povestea ta si nu pot spune cat de dezamagita sunt de fiecare data cand aud de astfel de comportamente din partea unor cadre de pe la noi. Eu am fost asta vara cu bunica mea la analize si saraca tot asa nu stia pe unde sa stea si asistenta tipa la ea ca o descreierata. Tzipa pur si simplu. Nu acolo mamaieeeee lasa aia jos...offfff ce faci tanti...Era la privat nu la stat. Asa imi venea sa le zic ...dar imi era frica ca ii saboteaza analizele. In schimb la cabinetul dr-ului o asistenta painea lui d-zeu, si doctorul...si la alt doctor la fel. E cate una ...asa ar merita zburati oamenii astia din sistem. Dar zburati de-a binelea. Mita...bani...bani...nu-i mai satura nimeni!!!! Ufff ca m-am descarcat si eu.

ursuleata nici un banc...nimic...ori est busy cu invatatul?

blankar Successsssssssss si sa ne tii la curent cu ce faceti voi acolo. Am auzit ca e super la unguri. Good choice!!

gbutucica de la 37 de saptamani bebe este considerat la termen. Daca asa vrea puiul...asa vrea el. astepata-l cu drag. Sincer ...nu facem schimb? Ca nu mai poooooooot de fiecare data cand ma duc la baie ma chiorasc dupa dopul ala. Si nimic....

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

AMR 3 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Doinita,ms!
Ma bag si eu in patut,poate adorm mai devreme..sa ma scol fresh..
Vad ca Rox n-a mai intrat cu vesti..bine ca e totul in regula..
Va pup si sa ne auzim cu bine!!Noapte buna!

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Tot eu,

Noi am fost ieri la dr. si totul este ok. Dupa ne-am du sa face preregistrarea la spital. A durat relativ putin si acum suntem in baza lor de date. Dr-ul a faxat toate info spitalului si asteptam....asteptam.
Ieri cand am fost la spital erau 3 fete acolo cu sotii in hol si asteptau sa le interneze. Vai ce se mai indoiau de spate, ce mai suflau...una s-a intins pe jos. M-a luat cu transpiratii.
Pe mine ma chinuie mult durerile de sub sani si intre sani. Ma ustura de durere. Nu stiu ce sa mai fac, cand se misca bebe imi vine sa imi trag pumni, asa impinge de tare acolo sus.
Am indraznit sa ma gandesc la nasterea indusa si eu dar dr. nu vrea inca. Luni mergem din nou sa vedem ce mai spune.

Eu am auzit ca la nasterea indusa au un ac ca si cel de croseta( am pus si eu o comparatie) si iti rup membranele si apoi se declanseaza travaliul. O fi adevarat??? Cele care au mai nascult cu nastere indusa, CUM SE PROCEDEAZA???
In rest ma simt ca un balon, si deja abia astept sa vina bebe. Mai avem putin de lucru la camera, ieri am luat o biblioteca sa ii pun ceva din carti si jucarii in ea si o lampita.
Ma uit asa cum i-am zis si la cory dupa dopul ala dar nimic...Il simt pe bebe tot mai puernic si pe zi ce trece este si el tot mai nerabdator.
Nu am contractii dar am semne usoare de pre labor (am citit in carte ieri).
Va pup pe toate si va doresc nasteri usoare, travalii usoare si sa ne scrieti numai de bine.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

AMR 3 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Imi luasese randunoiul locul la calculator, noroc ca acum s-a bagat la dormitor si am revenit eu!

Roxana nu a intrat sa ne zica ce a facut azi??? Cred ca era obosita si a facut nanica! Vine ea dimineata la cafeluta! Noptic bun Roxi!

Bubule, da, bun, bun pilaful...si lui razvanel i-a placut tare mult.

Stela, mult succes maine!

Mai stau putin prin zona...

POZE

CLAU 37 + cu Rebecca

AMR 13 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput