Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(93)
Raspunsuri - Pagina 20
numeioana spune:
Ufff, ce emotii, fetelor!!!!!!!
Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
doinita_g spune:
Luny, multi ani fericiti, sanatate, intelegere, intelepciune,dragoste, bucurii,noroc si multe altele la MAXIM!!! 
Sa va de-a Domnul un BB sanatos, frumos, si mancacios 
Aniversare placuta astazi 
.
Si eu ar trebui sa ma pregatesc pentru maine (mai imbatranesc un an
)...dar cu agitatia de pe crenguta sper sa nu ratez chiar si programarea de azi de la coafor![]()
Luny, cabinetul e din Galati
, dr. e cotat ca fiind cel mai bun. Mi-am facut o mie de probleme si eu (mai ales ca Jinksy e un blanos!)...dar omul ne-a spus aseara sa stam linistiti. Aveam salvate niste articole despre pisici si bebelusi, le caut si le trimit.
Doinita
34+
Teodora-Stefania
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
numeioana spune:
Pai nu naste??!! Haideti, ca eu nu mai rezist la atata stress! Trebuie sa ma relaxez putin... Ma duc... sa mananc ceva![]()
Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
maryb spune:
wwwwwooooowwwwwwww...........naste simonette....pai atunci fac si eu galerie.....

hai simonette 

maryb
numeioana spune:
Pai nu naste??!! Haideti, ca eu nu mai rezist la atata stress! Trebuie sa ma relaxez putin... Ma duc... sa mananc ceva![]()
Ioana
38+ si
David
Simo27 spune:
FELICITARI, STELA

SIMO

Simo,mamica lui DAVID,
,
37+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
numeioana spune:
mi-a placut asta cu www.nastesimonette.com![]()
Ati vazut aici un site care monitorizeaza contractiile? http://www.contractionmaster.com/
Ioana
38+ si
David
Kya spune:
Oare Simonetta si-o fi trainuit randunoiul sa scrie pe forum? 
Primim si noi vesti, sau fierbem in suc propriu?
Ioana eu nu am covor pe jos la bebe. Doar parchet. Mi se pare ca se curata mai repede si mai usor. Cand o merge de-abusilea, mai vedem ce moale ii pun pe jos.
Ali acum am inteles cum e cu durerea. E constanta, sau mai mult un junghi? Ca asa si eu mai am si prin stanga si prin dreapta.
Clau pupam scolerul! Cred ca te apuca nostalgia... hehei...
Kya
31+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 9
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Stela, felicitari pentru lucrarea de nota 10 si pentru zero contractii! ACum baga-te la patut si stai cumintica, ai facut destul efort pe ziua de azi. 

Fetelor, multumesc pentru felicitarile cu scoala lui Razva. Pentru mine e o mare realizare!
Cami, da, este emotionant pentru o mamica ...Succes cu inscrierea la scoala!
Abia astept vesti de la Simo, oare ce-o face acum??? Sa-i dau mesaj?
POZE
CLAU
37 + cu
Rebecca
AMR 12 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
gbutucica spune:
hello!
vad agitatie pe crengutza,olelei
va salut , ma duc sa citesc si revin .
poate intre timp avem si capitol nou
Giani