Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mama Marina si tu tot Luni??!!
Doamne fetelor,inarmati-va cu timp liber,rabdare,majorete si rugaciuni-caci Luni e zi importanta tare pt.stol!!

Hai Simooo!!Hai Yannis!!

Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Simonette, nastere usoara si bb Yannis sanatos si mancacios!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Luny, la multi, multi ani impreuna!

Fetelor, voi lasati covor in camera bebelului sau nu? Al meu tine mult praf si l-as scoate de tot!

Hai Simooooo!!!!!!!

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Fetelor,m-am intors.Si sunt bine...deocamdata..si cu nota 10..Yeee.Slava Domnului!Am scapat de o grija!
Multzam tuturor ca v-ati gandit la mine si mi-ati tinut pumnii si slava Domnului,deocamdata nicio urma de contractie.
Bebelina mea a dormit bine merci,s-a trezit acum cand am ajuns acasa.Asta ca mi-am impus sa n-am nicio emotie.M-am gandit numai la ea..miraculos te mai schimba o sarcina!Eram stapana pe lucrare si nu am vrut sa am nicio emotie sa nu sperii bebelina.Toti profii erau cu ochii pe mine ca stiau ca am probleme,bineinteles ca m-au lasat sa prezint prima si in 15 min eram gata.Apoi nu imi venea sa plec,parca imi parea rau ca am terminat si masterul si nu o sa mai imi vad unii colegi(cu care am fost si in fac) decat intamplator.Asa ca...sunt fericita si sper sa fiu bine in continuare,ca mai am de stat in patutz...

Doamne,Rox,am apucat sa citesc ce ai scris...m-a podidit si pe mine plansul.
Prin ce ai putut sa treci..Slava Domnului ca totul e bine,dar cred ca ai trecut prin cosmarul vietii.Dea Domnul pana luni si atunci sa fie totul bine si Robert sa iasa sanatos si voinic.
Da ce-i cu simonette,ca vad pancarde?
Hai ca recuperez fuga din urma sa fiu la curent si revin..

Stela 29+Teodora Traseul in burtica
Pozici
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Clau, felicitari pentru Razvanel-scolarel! Si noi trebuie sa facem operatiunea inscrierea la scoala a Alexandrei saptamana asta si am niste emotii...
Ioana, imi place tare mult cum ai amenajat camera lui bebe David. E foarte vesela si luminoasa.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si 32+Luca Razvan

pozici cu Alexica si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Naste Simo!!!!!!

Hai Simonetta!!!!! Hai Yannis!!!!!

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Hello si de la noi!

Ia uite ce de vesti tocmai acum cand nu prea imi mergea mie panarama asta de net.

Hai Simoooooooooooo si bebe Yannis!!!Nastere usoara si asteptam cat mai repede vesti!!!!!!!!!!

Roxana Caludia imi pare rau de intamplarea de ieri....chiar ne pusesei pe jar...cand ne spunea Simonette ca iti da apeluri si tu ii inchizi..uffffne-au trcut toate transpiratiile.

Naty te asteptam pe crenguta cat de repede poti tu!!!!!!

Ioana si mie imi palce mobila ta....si acum am vazut camera.nu te ingrijora ca nu mi s epare mult galben...referitor la ce discutam noi de feng shui.

IRINA
+31
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

stela felicitari pentru nota la dizertatie! sa iau si eu macar atat...(cand oi reusi sa dau)

Zoze pai daca Simo naste azi, s-a eliberat un loc pt. Marina pe luni, nu?

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 37+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

POZE

AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

http://www.libo.ru/i447.html

Dana 29+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari Stela!!
Ioana tu ii spuneai Stelei ca naste simo..sau stii tu ceva mai mult?!!

Hai Simoo!!Hai Yannis!!

Ela.. in 34+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput