Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(93)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
neatza!..va citesc, dar o sa scriu mai rar..
doinita_g, la ce cab vet ai fost cu motanul? vad ca ati abordat mai serios tema PISICI si BEBE...eu am 2 fete, apart fffff mic si o sa fie dezastru cu parul...sotul meu le adora, are grija mare de ele, dar cateodata il apuca nervii ca ar fi mai bine sa le dam..ieri am aspirat si am strans o groaza de blana, si facem asta la cateva zile...pt bebe ne gandim sa nu fie probleme...si ieri ziceam ca poate ar fi totusi mai bine sa le tundem, daca asa le vom pastra..cat costa tunsul?
Roxana, Doamne prin ce ai trecut tu ieri, m-a bufnit plansul...ce spaima am tras si eu acum 2 zile ca nu-l prea simteam pe bebe bubuind..
deci luni, gata, iti tii iubirea in brate!!

nicol_conte, multumesc pt urari!
simonette tu nasti azi!!!!!!!!!!! Doamne, sa fie intr-un ceas bun, ce emotii, iti tin pumnii si te pupicesc!!

Naty, ma bucur mult ca vii acasa, te asteptam printre noi!!

LUNY
,
in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
numeioana spune:
Lunyyyy, mamaaaaa, ce semnatura uriasa

Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
floriio spune:
SIMONETTE!!!!!!!!!!
Sa iti dea Dumnezeu o nastere usoara-usoara si un bebe Yanis sanatos mancacios si cumnite!
Doamne, m-a luat cu fiori pe sira spinarii. Fetelor, de acuma incolo numai asa o sa fie la noi pe crenguta.
Sa dea Domnul ca Simonette sa vina cat mai curand cu vesti minunate.
Cine urmeaza?
Floriio
in 29+ cu
RADU
http://community.webshots.com/user/floriio
luny spune:
sorry, incerc sa repar..dar nu prea gasesc size-ul...inca ma chinuie raceala si am o stare de kkt!..
...desi ar trebui sa fiu fericita, de fapt, sunt, e o zi fff speciala azi pt mine si iub..

LUNY
,
in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
zozela spune:
Maama!!Vestea de la Simo m-a bulversat total!!Ne vin bebelusii!!
Ce ma mananca degetelele!!Abia astept sa-l trec pe BB Yannis in listuta!!
Asa..Sa ma adun putin sa fac si-o mini scrisorica:
Doamne Roxana prin ce ai trecut!!
Nota 10 Dr. si moasei!!Linisteste-te mamico,numai plange!!
Kya noi am pus cartoane cu lipici prin toata sufra.Merge foarte bine lipiciul ala de soareci!Testat!
Treaba e ca nu stiu cand o mai iesi la lumina,pt.ca am descoperit ca a ros spuma de pe langa usa de PVC de la balcon!..Deci e satul!
U Stela!
Clau asa sper si eu-sa vada apelul si sa ne dea un semn..Uite ca Cristina a fost pe faza!
Pupic Oana!
Alice e groaznica povestea ta!
Din pacate nu se intampla numai in Buzau asemenea grozavii![]()
Nu-ti face griji cu nasterea,nu cred ca pe sectie e la fel..
Cristina ce tare faza cu-catelul muscat de copil!!![]()
Adriuta nu-mi iau matza..pt.ca nu le mai suport in casa..
Am avut pisica la mama acasa si mi-a ajuns.Imi sunt tare dragi,dar in casa nu le mai pot primi!
Vad ca si tu esti pe ultima suta de metri cu pregatirile!Sa nu cumva sa nasti fara sa ne spui!!
Pup burtica!
Sarutmana Cory!
Mama-Cris de asta mi-e si mie frica,cu mutatul la casa-ca am auzit ca-s mari sansele sa dobandesti asa specimene..
Mary esti mortala!!
Asa..mi-ar place si mie sa nasc!
Miha
burtica rotunda de Andra iubita!!
Nicol!..Si eu sunt curioasa..
Olgutza stai cuminte in patutz!
Uitati-va la ea ce plimbari a tras,chiar dupa ce Dr. o trimisese direct in pat!!..Hmm..Sa te pup..sa nu te puup..Mi-e ca te rasfat
Nah ca te pup!!
Felicitari pt.mobila Ioana!
Incapatoare,nu gluma!!
Moni faci cezariana?!
muulti verdelui-brotacel!!
Ali!
M-am SMS-uit si eu cu Naty mai devreme,o incearca tot felul de sentimente,plange ca trebuie sa o lase pe Iulia singura,desi eu i-am spus ca nu o lasa,poate merge oricand la ea sa o mangaie,pupaceasca,iubeasca..Eu sunt sigura ca va fi bine!!Presimt ca Iulia numai are foarte mult de stat in spital si era nevoie de mana Nataliei acasa-sa pregateasca cuibusorul,nu?!!![]()
Inchei aici-deocamdata!Fug sa fac o cafeluta decof.-cine mai doreste-ofer cu draga inima si ma intorc repede!!Doamne ce emotii am..Ce-o face Simo?!!Naty zicea ca e pe faza-o asteapta!!![]()
Hai Simoo!!Hai Yannis!!
Ela..
in 34+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
numeioana spune:
E ziua voastra??
Ioana
38+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Kya spune:
Ioana de ce zici ca e ciudata mobila? Mie imi place foarte mult, e practica, are culori vesele. Sa o stapaniti sanatosi.
Mary lou cum adica sa ti se taie elanul? Pai e o veste foarte frumoasa. Eu abia astept sa plec de la servici, si sa dau o raita prin magazine (desi am cam cheltuit cam mult in ultimul timp).
Alina despre buric nu stiu ce sa-ti spun, pe mine nu m-a usturat niciodata si nici nu m-a durut. Eu am alta nebunie acum, ma ustura si ma doar pielea pe stern, undeva sub san. Si am o zona de 1 cm patrat, care e amortita. Adica nu prea mai simt mare lucru pe piele. Deh, tot felul!
Kya
31+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 9
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Ali_bia spune:
Kya, meri mult mult pentru raspuns, esti o dulce
...dar nu buricul ma ustura, ci in dreptul lui c-am la 5 cm de el..deci in burta.....
Ioana sa o stapanesti sanatoasa, mobila e super, mai ales galben cu albastru dintotdeauna mi-a placut combinatia asta....
_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de
2
Alina
31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
burtica-30 sapt+hainute
AMR-9 Saptamani pana la 
underqueen spune:
ioana e frumoasa mobila. s-o folositi sanatosi! 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
37+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 3 saptamani!!!
Simo27 spune:
GIANI,tu ce mai faci,draga?ai scapat de tot de dop?
mie dr mi-a zis ca la primul semn de pierdere a dopului sa il sun ,si sa ma duc direct la spital...
Ioana,frumoasa mobila,culori vesele,incapatoare...sa o stapaneasca bebe DAVID sanatos
Simo,mamica lui DAVID,
,
37+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!