Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(93)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si acuuuum...

Haide Simonette, vecinico!!!! Nastere usoara, bebe sanatos, si refacere rapida!!!! Tinem pumnii!!!

Kya 31+ cu Sanziana
Pana la AMR 9

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Hai Simonette !!!!

Ana 33+ cu Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Simonette
Suntem alaturi de tine
Nastere usoara si bebe sanatos si mancacios si mamica cu laptic bun si mult
Roxa bine ca s-a terminat cu bine, ai tras o sperietura zdravana
NATY abia astept sa vii sa ne pove,pupici multi si pentru IULIA [/b]
Am vazut pozici, am citit abolut tot, vroiam sa postez de aseara ca nu aveam somn dar nu stiu ce sa intamplat cu mine ca vedeam tot felul de dracovenii si nu mai puteam de frica(eram singura) ,imi era frica sa ma duc la baie desi aproape faceam pe mine...pana la urma mi-am facut curaj si am aprins toate becurile si am mai dat si cu aghiazma....Nu stiu ce a fost asta dar azi ma duc la biserica.....
pe toate....

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-9 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mimonix, sa inteleg ca si tu nasti luni?

Hai, Simooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!

Au venit cu mobila... e cam ciudata...cred ca n-am prea stiut eu sa le comand la dimensiune... ca vrea sa spun ca totul am facut din capul meu, dupa ce-am vazut prin reviste... Dar parca acolo aratau mai altfel... Oricum, imi place...si cand voi pune si banda adeziva... si stickerele va fi mai frumos... Ei, si cand va fi si bebe in patulet...va fi formidabil!!

Nicol, daca e sa ma apuce, are cine sa ma duca la spital... nu e asta problema...dar as vrea sa fie randunoiul cu mine!!

Pun acum 2 poze cu camera... dar prostii au lovit usa de la sifonier si au luat-o inapoi s-o retuseze...

Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Oauuu,naste Simonette..

Iti doresc o nastere usoara,un bb Yannis sanatos si frumos.Doamne ajuta!

Va pup pe toate frumoaselor viitoare mamici.Doamne ajuta tuturor!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

ce de vesti bune!!!!
Simo, si eu ma alatur galeriei!!!! Iti urez nastere usoara de tot, abia astept sa primim vesti de la tine!!! Hai Simooooo!!!!!
Naty si pe tine te asteptam cu vesti cat mai curand!

30 cu Diana

Mergi la inceput

M-a luat valul cu vestile despre bebe Yannis si am uitat sa-ti spun, Roxana, ca nu pot sa cred ca ai trecut printr-o asemenea sperietura!! Vai de mine!!! Cred ca e ingrozitor!!!

Naty vine acasa?? Yupyyyy!! In scurt timp o sa aduca si micuta printesa...

Se incarca greu pozele pe webshots... cand sunt gata va dau linkul...
Ioana
38+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

He, am baut o gura de cafea, mi-am mai revenit putin...

Pup si pt Nati, care astazi vine acasa, cu vesti bune si optimism. Sa pregateasca cuibuisorul pentru bebelusa cand o sa o aduca acasa, grasuta si vioaie. Eu nu am avut nici o indoiala in legatura cu buna evolutie a beblusei, este uimitor ce face medicina astazi. Fosta mea colega de banca din liceu s-a nascut la 6.5 luni si avea 900g, si uite k e bine mersi la 27 de ani, si nu are nimic, iat tehnica de atunci nu se compara cu ce este acum. Asa k Nati, nu ai nici un motiv de ingrijoarare!!!

Chiar acuma ma uitam pe listuta, si am vazut k fata mea o sa aiba de unde alege printisori , asa ca fetelor, poftiti la petzeala de pe acuma .

Cu Simonette si cu vestea ei mi-a cam pierit elanul pe care il aveam pentru ziua de azi, vroiam sa ies sa spal masina, sa platesc o factura si sa mai iau ceva la bebelusa... voi ati luat saculet de dormit??? o fi folositor la ceva?? In fine, trebuie sa imi fac curaj sa ies si eu din casa, ca n-o fi foc.
Termin cafeluta si ma echipez sa plec, da stau cu emotii pentru Simonetta pe ziua de azi, pana aflam ce si cum...

Pupici la burtici

Mary-Lou

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
37+ cu CLARA

AMR 15 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Am si eu o intrebare:
Ma ustura prin burta, in partea dreapta a buricului.. de ce? deci nu ma doare ma usturaaaaa....
ce mai inseamna si asta????? de ieri se intampla asta... mai ales aseara cand ma intorceam pe o parte si pe alta nu mai puteam

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina31+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

burtica-30 sapt+hainute

AMR-9 Saptamani pana la

Mergi la inceput

S-a incarcat o poza. Uitati aici: mobila David
Mary-Lou ce-am mai ras cand ai zis c-o sa stie tot cartierul cand nasti tu!! Cred c-asa va fi si in cazul meu

Ioana
38+ si David

Mergi la inceput