Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Mihutza, vazut pozici frumoase cu burtika si mamica. Ce frumoasa e vremea la voi, e deja vara? Abia astept sa vina si la noi primavara...

Cory si multam de urari!

Cristina 29+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cris sa stii ca asa e vremea aici... bine acum e ff bine si placut de plimbare... insa din cate am inteles vara nu e de iesit afara ziua ca te coci efectiv... asa e vremea aici, ca suntem mai aproape de Ecuator... si iarna nu exista zapada in zona... mai la nord - da..
oricum ma bucur ca nu ma prind caldurile alea mari gravidutza...

Mihaela 34+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Am zis ca merg sa dorm, da' am vazut ca a aparut Roxana intre timp si am citit cu sufletul la gura toata povestea! Ufff! Ce emotii!! Bine ca n-a fost nimic grav! Acum linisteste-te, bb. mai oboseste si el.

Cory, sa stii ca exact la povestea ta cu cozonacul cu mac si la somnul profund al "Chiriasului" tau m-am gandit! Si, ca o paranteza: eu am facut facultatea in Moldova, cei mai buni si mai grozavi si mai...si mai cozonaci, acolo i-am mancat, cine n-a mancat cozonac cu mac dupa reteta moldoveneasca, nu stie ce pierde! Bine, aveti grija la somul bbeilor apoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Cred ca ma indrept usor-usor catre patut.
Va spun somnic usor, pe maine!

Cristina 29+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Mihutza,

m-am "benoclat" cu placere la albumul tau cu poze recente...mi-a placut ce am vazut...da' mai mult si mai mult si in mod deosebit, photo intitulat "Trei mamici"!

Alice-de-Buzau, de noapte buna! Cu sigurantza bebe Robi al lui Roxi nici-intr-un-caz nu era drogat (ca Alex al meu)! Sigur-sigurissim era epuizat de efort!

Si legat de "clopotnitza", de palnia antica de ascultare a inimioarei lui bebe...va jur ca nici la sarcina cu Larisa si nici acum, in sarcina cu Alex, nu am avut parte de control cu ea...nu am vazut la doctorii mei asa ceva! Orice control in sarcina a presupus obligatoriu echograf! Roxana, inca sunt si eu sub soc dupa cele povestite de tine! Dupa ce ca foloseste o metoda primitiva de investigatie, tanti doctora iti mai da si ocazii de palpitatii!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Roxanici,

fii cuminte si linisteste-te! A fost urat, a fost de groaza...da' gata, a trecut! ROBERT E BINE! E nasol ca tanti doctora foloseste metode de acu' o suta de ani...si ca rezidentele ei ii umplu buzunarelele cu bani si nu preau au treaba cu stiinta de carte (ca daca dau spagutza de rigoare nu le mai trebuie specializare)!!!

Mie doctoresul meu mi-a explicat ca bebeii fac un efort epuizant cand se angajeaza nasterea naturala...de aia au pasaje de somn adanc, genul "tai lemne langa el"...la mine nu era cazul, la tine este!

STAI CUMINTE CA TOTUL E BINE! Mai ales ca si-a reluat tumbele! Roxaniciul-tare-speriat!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Cory, trebuie sa recunosc ca meritul acelei poze i se datoreaza Adriutzei in totalitate!

Mihaela 34+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Roxana, sunt fara cuvinte!!! Nici nu pot sa-mi imaginez ce-ai simtit! Bine ca e totul in regula! Doamne fereste-ne de astfel de sperieturi!!!

Vio 35+ Sean
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Mihutza, ce mandrete de burtica mare si rotunjoara ai facut!

Vio 35+ Sean
POZE

Mergi la inceput

Mersi Vio!
sa stii ca de cand am venit chiar a crescut multisor... adik daca inainte ma gandeam ca e cam mica, acum eeeeee multaaa ... si cum nu am cu ce ma masura deocamdata, o sa radeti de mine, dar mi-am facut din ata si uite asa vad si eu evolutia... si conform atei mele am masurat 106 cm... si cand am plecat de acasa aveam 98cm.. ma gandesc ca am facut o masuratoare corecta

Mihaela 34+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput